Shopping

Gårdagen blev en mysig kväll som var full av skratt och massa annat. Vi käkade cupido sallad som alltid är lika gott. Kvällen slutade med att jag och Felicia somnade till filmen Super Zebra. Vi vaknade tidigt och gick ner och käkade frukost. Sen gjorde vi och gjorde oss i ordning för åkte in till stan. Hittade några kap. Jag köpte ett par svarta pumps och en tjocktröja som velat ha länge. Sen åkte vi hem till mig igen och kollade på tv. Efter någon timme kom Felicias mamma för bli och då var det roliga över. Nu ligger jag i sängen och kollar på tv och ska snart hoppa in i duschen så man är ren till imorgon för då ska jag nämligen till frisören då jag ska klippa mig och färga håret lite mörkare. Bilder är på väg.

Kram emma


Vänner, en gåvan

Har precis kommit hem från två timmars städande på pappas jobb och ska snart gå in i den sköna duschen. Får hundra kroner i timme och pengarna kommer ryka redan i morgon då jag och Felicia ska ta en liten shoppingtur. Idag kommer det hända en hel del roliga saker. Efter duschen så ska jag göra mig i ordning för jag ska in och träffa Ronja och Caroline som är i... UPPSALA! Blir nog en fika för jag har en hel del att få höra. Ska även träffa Lovisa som är på stan med Sofia. Jag har inte träffat Lovisa på någon vecka så det ser jag fram imot. Klockan fyra kommer Felicia in till stan efter hennes match som hon haft i stenhagen och då sak vi köpa mat och sedan ta bussen hem till slavsta där vi ska spendera kvällen. Hon och jag har huset för oss själva så vi kommer säkert att ha en riktig myskväll framför tv:n med handen i godispåsen. Oj vilket långt inlägg det blev! Men du ska hoppa in i duschen.

Kram emma 


Spanska

Nu sitter jag i skolan och har spanska. Vi ska skriva ett prev på spanska och det får vi göra på datorn så då tar jag möljigheten att lägga ut ett litet inlägg. Imorgon så är det torsdag och då ska vi ha temadag, det ska vi även ha på fredag då vi ska gå till kungbjörnshög så ligger väldigt värdigt långt bort. Inget jag ser fram imot eftersom jag är lite öm i kroppen efter två dagars gympalektioner. Efter skolan ska jag in till stan och kolla på jeans och tjocktröja som är i stort behov. Tyvärr så är regnet inte till stor hjälp när man ska ut och leta kläder. Får se och jag kommer hem med något kap.

Kram emma

Nature's way to be beautiful













Senaste inläggen har det bara varit bilder men bilder säger mer än 100 ord.
Dessa knäppte jag igår på väg hem från Felicia.

Gårdagen



















Jag och felicia larvar oss


E&F fredagkväll betyder styling


























Today

















Onsdags





















Nu börjar allvaret

Imorgon så börjar skolan på riktigt. Tro det eller ej men första lektionen på nio veckor kommer att vara so så jag är ju "verkligen" överlycklig. Som tur är så börjar vi på veckan ända tidiga dag så vi slutar tio i två och sen blir det hem till pappa. Nu ska jag gå ner och äta annanas.

Kram emma

Fem tjejer, fem datorer

Sitter i skolan i ett rum med fem tjejer som sitter med varsin dator. Väldigt skönt. Idag har vi fått svara på en massa urtråkiga fråga om allt möjligt. Jag slutar klockan två och då ska jag och Lina in till stan och kolla på lite kläder.Ska bland annat kolla på en tjocktröja. Men nu måste kolla upp vad min lärare har för bil som är en av frågorna som vi fått.

Kram emma

Dresscode for tomorrow



Dagens inköp

Var med Felicia på stan idag och köpte detta. Passar bra till skolstarter som är redan imorgon. Hoppfullslös...



Klänning: bikbok 199:-
    Bälte: h&m 149:-           
         Stickad tröja: ginatricot 149:-

emma helander



Mama do


Två dagar kvar, sen är det dags igen

Nu är jag hemma från öregrund och ska snart åka till pappas jobb för att städa. Får hundrakronor i timmer jag det tar några timmar må jag säga, minst fyra. På måndag kommer dok pengarna ryka för då ska jag träffa felicia, som kom hem från turkiet igår, och vi ska shoppa lite. Jag ska förasöka hitta något nytt och fräsht till skolan. Usch vilken fasa jag har till på tisdag. Då är det dags igen med tidiga morgonar och tungt arbete.  

Hem

Lovisa är i duschen och jag sitter på hennes rum med mimmi, hennes katt och skriver ett sista inlägg innan färden hem till Vänge. Evelina kommer på besök idag och hon ska övernatta till imorgon och det ska bli jättekul efterom man inte träffa henne så ofta. Nej nu ska jag hugga in på min frukost, med andra ord mina ton marabou.

E&L

Idag var då jag och Lovisa på Gröna Lund och vi hade jätteroligt! Åkte en massa olika berg- och dalbanor. Extreme, tex, som jag aldrig trot jag vågat. Vi vann även på ett marabou-stånd och fick en jackpott på 2000 g. Vi hade tur med oss kan man säga. Men tyvärr inte i väderprognosen. Nu är jag hemma hos Lovisa och vi har myskväll med alla våra marabous och nagellack i alla färger. Imorgon kommer Evelina på besök och det ser jag fram imot.





That´s not my name


,

Världen är för svart för att kunna se.
Mörkret blir större och större för varje sekund som går.
Ljuset i tunneln har försvunnit.

Saknade

Ronja är på finnö och kommer hem på fredag.
Felicia är i turkiet och kommer hem på fredag.
Jag åker till öregrun på fredag.


Gröna Lund

Imorgon åker jag och Lovisa till Gröna Lund för en dag i det roliga.


Lovisa kommer till Vänge

Klockan är  elva och jag väntar på att Lovisa ska ringa mig och berätta när hon kommer. Jag ska nämligen spendera dagen men söta Lovisa och det har jag inte gjort på hur länge som helst så det ska bli jättekul. Nu har jag städat rummet så man har det rent när man ska få fint besök.

Kram emma


Saknar thailand


Slavsta och Vänge

Dagen planer är att göra mig i ordning och åka från slavsta och träffa felicia i vänge. Vi ska sola och bara ha det bra nu när solen äntligen är frame. Hon åker ju i morgon till turkiet så jag försöker spendera så mycket tid som möjligt nu för jag kommer att sakna henne så mycket!


En dag i solen med två underbara vänner

Idag så vaknade jag hos felicia och vi gick upp klockan tio för att vädret vad på topp och det var sola som var högdpunkten på dagen. Efter att vi ätit frukost så ringde vi och väckte lina. Men inte hjälpte det att vi ringde, nej utan vi gick dit och plingade på men fick dock inge svar. Det bra är att jag och felicia vet var dem har sin extranyckel så den tog vi och gav lina en överraskning som hon inte var särskilt glad över. Dagen spenderade vi hemma hos felicia där vi solade och hoppade lite studsmatta och hos lina där vi bada i den svakande poolen. Tjejerna bara jäklades med mig hela tiden och jag har ungifär halva poolen i mig nu. Men trots det älskar jag dem och jag hade en jättemysig dag.






Ögonbryn, ett stort problem

Dagen började med att jag och lina åt frukost på altanen. Sen blev vädrety lite sådär så därför gick vi upp och fixade håret lite i onödan, kul skull. Det blev en promenade med wille också och sen hem för att kolla på The hills som jag avgudar. Nu sitter jag hemma hos felicia och har färgat ögonbrynen som blev ett snepp för mörka så nu sitter vi i mörker och gömmer oss. Ska sova här men hon försöker kväva mig så jag hoppas på en räddning. Kanske inte överlever natten. Imorgon blir det pappa.

Godnatt, emma


One Republic



Lovisa B, B för Bästavän

Jag saknar Lovisa.



Hemma

 Nu är jag hemma i uppsala igen och i morgon ska jag träffa Linda för att vi ska hitta en present till mamma. Hon slutar jobba tre så då kan man få en sovmorgon. Jag vänder hemskt på dygnen nu för tiden. Igår gick jag och la mig halv sex, inte för att var något trött nej utan för jag tvingade mig själv. Så idag har jag bara varit seg och legat i soffan och kollat på dåliga program.


Shopping galen efter en veckas omöjlighet


Denna jumpsuit är jag sugen på.


The last day

Sista dagen av veckan i öregrund idag och kvällen ska jag tillbringa inne i öregrund med p&p och grannarna på en restaurange. Imorgon så kommer jag hem till slavsta och då ska jag och syster kanske åka in och köpa en present till mamma som fyller år på måndag. Får se vad det blir för något? Kom gärna med förslag. Idag har jag bara legat i soffan och kolla på film. Det blev, tror den andra filmen av, Systrar i jeans. Nu ska jag snart gå ner till stugan för att fixa mig lite tills det är dags att cyckla in. Hoppas alla haft en bra dag.

Kram emma