URRRRRRRRRRRRRRRRSCH



Felicia sitter och försöker dra ut sitt örhänge med en tång medan jag sitter bredvid och spyyyyr.


MORSDAG

Jag och Felicia har precis käkat frukost och ligger nu och kollar på Biggest Loser.  Dagens aktiviteter? Jobba, packa, städa och sedan flytta hem till underbara mor som ska få sin morsdagpresent! :)


Blog u later!

 


LÄGGDAGS

Ska snart går och lägga mig. Något som Felicia gjorde för ganska länge sen den torrisen.

Hänt idag då? Chillat i lägenheten hela dagen, philip kom över och vi gick alla och köpte pannkakor som vi sedan gotta i oss :) Efter det blev det filmtime!

Men nu ska jag sova NITINIT


 


SHOPPING


HÄNGER MED DENNA TÖS


.


GÅRDAGEN

Hade middag hos mig igår med Felicia och Elina. Trev-trevliga tjejer :) Hade supermysig kvälll!



TORSDAGS

Long time no see.. Nu kör vi!

Vad hände i torsdag? Paddlade kanot på gympan, slutade med ett härligt topp (iputtning) i Fyrisån :) Inte fullt så fräsha cyklade jag och Felicia hem till henne och duscha och käka lunch. Tillbaka till skolan för två onödiga lektioner.
Efter skolan cyklade jag, Felicia och Nathalie till Willys och köpte mat för kvällen. KEBAB för hela slanten, muma!

Vi tre chilla hemma hos mig tills adrenalinkaninen nathalie drog hem vid 12


..

Laddar kameran, to be continued...

SLAGET 2011


FLYING HIGH

På fredag har jag geografiprov och sen....? SLUT! Kommer glida fram i skolan nu dem sista veckorna, riktigt skönt! Kommer få en uppvärmning till sommarlovet nästa veckan också när det är Kristihimlensfärd redan nästa onsdag LYCKA!

Imorgon är det torsdag, då ska klass SP10F paddla kanot! Hoppas på bättre lycka denna gång jämfört med förra årets försök :) Jag, Felicia och Nathalie S.Ö.G. Men, med bättre teamwork och känslan i kroppen kommer vi rocka vågorna :)

P.S Drunknar jag vill jag bara säga att jag älskar marabou.

BLACK SWAN

Nu tar jag Nathalies tips och kollar på Black Swan :) Hare..

SLAGET 2011

Idag var det slaget, kampen mellan Fyrisskolan och Rosendahl. Grymmaste hejarklacken stod Fyris för. Har aldrig sägt FYRIS så många gånger på så kort tid på en dag. Halsen och öronen är förstörda men what the hell, kul var det!


TISDAG



Hänger med Felicia. Har precis tagit oss nattsmörgås och te. Nu blir det filmtime!


NYA HÖGTALARE



Köpte nya högtalare idag! Kommer användas flitigt på klipporna i sommar :)


N.S.N

Nu ska jag kolla på Never say never med J.B. Lovisa hade tydligen älskat filmen så jag får se om den kan knäcka ännu en Justin-hatare :)   + cola!

GRÄNBY CENTRUM

Måndag, seg dag. BLÄ.

Hamnat efter lite med skolarbetet så satt kvar med Maria och Nathalie och pluggade efter skolan. Sen cyklade jag och Nathalie hem till mig och sedan vidare till Gränby C för att köpa kvällsmat :) Vuxenpoäng.


Grinig unge


FILMDAGS

Nu ska jag somna till I taket lyser stjärnorna :) Sovgott!

SOMMARSÖNDAG

OM jag och Felicia har jobbat idag! Gick upp vid elva och käka frulle. Efter det skickade mamma ut oss på trädgårdsarbete, PAIN! Jag och Felicia har släpat 100 ton kvistar.

Vid halv fyra åkte Flisan på match så då fortsatten jag till typ sex sen skjussade mamma mig till pappa. Har tryck i mig en härlig pizza nyss och nu ska jag hoppa in i duschen och ha lite spa!



Nutte mös med Felicia i morse


LÖRDAG, KNIVSTA MARKNAD

I lördags mötte vi upp alla efter en redig frukost hemma hos Sofia :) Gick och kollade på lite grejer eftersom det var Knivsta marknad. Inga köp men en väldigt varm kropp så tjejerna bestämde sig för vattenkrig vid sjön. Killarna var nog inte så glad eftersom Henke kastade i både Sofia och Linn i sjön :) mohaha!



På kvällen åkte jag och Felicia till Vänge i alla fall och käkade grillat. MUMA! Kvällen avslutade med film, chips och dipp och ett härligt glas cola :)


FREDAGS

Kände att det var dags att uppdatera. Ja, i fredags då.. Åkte till Knivsta på finmiddag medtjejerna. Efter det var planeran till herr eriksson men det blev inte förens vid halv tolv så natten blev seeen. Jag och Felicia slaggade hos Sofia och hade det mys :) Härlig dag!


Girlz in white


Chillade på knivstas skolgård i väntad på Daniel haha


SATAN I GATAN

Uppdatera bloggen kanske?

FML

Ja vad har då hänt mig idag? Försov mig en timme, tappade mobilen i toaletten, tog det lungt i skolan, träffade lovisa efter, shoppade för att dämpa mina sorger efter min mobil, hade räk-frossa med robert, dog i min historia bok :)

Min dag i en mening. Kanske kommer upp en dagens O.F bild imorgon om jag inte får förhinder :) Ha det bra!

NEW RINGS


LÖRDAGS


sääär


BLOGGEN LIGGER NERE

Min blogg suger för tillfället! Har huuuuuur mycket som helst i skolan och när jag är ledig sover jag. Kul liv.

Men nu är det bara några veckor kvar till sommarlovets första dag är här och jag räknar varje minut. Ska bli så sjukt skönt med ledighet! LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!!


införskaffade två nya nagellack igår


DET ÄR FEST HOS MIG IKVÄLL OCH HELA VÄRLDEN ÄR MIN

Fredags: Var med Felicia, Marcus och Philip. Kollade på äckligaste skräckisen, varnar er för att se The Children!

Lördags: Sista McDonald's intervjun. Nu är det bara vänta och se! Efter det blev det fest i knivsta. Latch mannen.

Söndags: Jag och felicia låg döda i soffan i lägenheten

Måndags: Jobbade och flyttade hem till vänge

Så, med det sagt! Hej :) Skolan var chill idag, fortfarande lite sjuk men det rullar på. Fikade med Linn, Linn, Matilda, Sofia och Felicia efter skolan. Åt GODASTE kladdkakan på Årummet. Rekommenderar!

NP i matte imorgon and i don't give a rates ass!

Bilder kanske kommer när jag orkar hämta kameran :)

HEKTISKT HELG

Halli Hallå!

Bloggen har varit död i helgen jag vet, vad kan det bero på? Kanske för att jag har haft annat att göra? JA. Och kul har det varit!

Uppdaterar om helgen senare för nu ska sticka på 2 timmars jobbpass. Kul? NEJ. 




FREDAG!

Fredag och jag är fortfarande i skolan. Har precis haft föredrag för två klasser vilken jag tror gick helt okej.. Tog en paus efter hälften och då bjöd Linn på hembakad fika så verkligen en värd dag! :)

Vad blir planerna för kvällen? Har lust att bara ta det lungt hemma i soffan, fortfarande sjuk :(


IF ANYONE WANT TO KILL ME, NOW WOULD BE THE PERFECT TIME

Orkar inte plugga. Fortfarande lite halv sjuk och ögonlocken släpar i marken.


Random från felicia, det är jag som står och stirrar på kylskåpen längst bort


FULLSPÄCKAT SCHEMA!

... och andas ut....

Har varit mycket hela dagen. Min nk-grupp började med powerpointen som ska vara klar imorgon som jag nu sitter och finslipar på tillsammans med min text. Vi ska redovisa för klassen + tvåorna, kul? Svar nej.

Men vad ska man göra? Imorgon är det fredag och det betyder helg. Jag vet att väderprognoserna inte ser så ljusa ut men hoppas på det bästa! P.s ledig på måndag.



Obs! Måste skärpa mig mer med mina "bara äta nyttigt"-regler!


SJUKLINGAR

Min hals var inte att leka med inatt vilket även gjorde min morgon förj*vlig! Stannade hemma från skolan idag för jag kände inte för att gå runt som en tyst sill som inte säger ett ord. Marcus var också hemma och sjuk så vi slog oss ner på gräsmatten och bara chilla och lyssna på Hassan!

Känns lite bättre i halsen men fortfarande lite som om någon glömt sin taggtråd där. Ska till skolan imorgon i alla fall, jag och Felicia harpowerpoint presentation på engelska så hon kommer hit snart så ska vi fixa den. Måste även skriva två uppsattser till imorgon vilket min hjärna inte riktigt känner för. Energin ligger på 0.


GÅRDAGENS HISTORIALEKTION



Nathalie.. hihihihohoho


VOLENTÄR ARBETE

Såg precis en hämsk videon om några svältande barn i Afrika, känner att jag inte borde säga ett ord om min halsont.

P.S. kallsvättas så ska sätta mig ute på balkongen i si sådär en timme :) Sovgott!

 


VAKSALATORG 10:-



Köpte den här blusen igår på vaksalatorg, FYND! Jag är lite kräsen med second hand grejer men efter en handtvätt har den aldrig varit vitare :)


MIN HALS DÖDAR MIG!

Halsen bränner! Orkar inte bli sjuk, men kan erkänn att en dag hemma för att kurera sig inte skulle vara fel!

Imorgon är det onsdag och vad händer då? JO jag, felicia, sofia och linn ska på fotogrej (som de flera varit på), blir sminkade och håret fixat och sen även några foton tagna. Helt gratis.. förvånar mig att nathalie inte följde med..?


ÖREGRUND

Solen skiner och man böjar känna att sommaren är nära.
Jag och Felicia snackade om att kanske åka till Öregrund på lördag och leva livet som sambos. Vi packar bikinisarna och handuken och hoppar på 811an! Vad blir bättre än en bästis och en ensam sommarstuga? Sommaren 2011 here we come!


Sommaren 2010


TACOS KVÄLL I FREDAGS

Lite sena bilder men fick kameran idag från kära Felicia. Var med tjejerna i fredags i alla fall. Käkade tacos och gott på kvällen efter det bar det av på festligheter :)


Nathalie njuter!


H FÖR HÄNDELSERIK

Hej alla fina! Hade en bra dag? Det har jag!

"Slutade" tidigare från skolan, jag och Felicia stekte på bryggen, köpte glass, steke lite till med tjejerna, gymmade (slit), jag och nathalie shoppade på vaksala torg, vi cyklade hem, jag tvättade och nu sitter jag och skriver ett repotage om en barnsång :)

När den är klar ska jag sätta på en film och ta det lungt..

P.S ÄÄÄÄlskar solen, humör blir på topp! Imorgon blir det nog barbent för det ska tydligen bli varmare än idag! WOHOOO


FÖRBEREDELSER FÖR LJUSARE TIDER

Söndag kväll. Kul.

Nyduschad och redo att krypa ner under täcket. Har laddat ner Snabba Cash som jag ska somna skönt till :) Imorgon är det ny vecka vilket betyder nya möjligheter. Nästa månad är det Juni vilket betyder... dant dant daaa SOMMARLOV! Någon som jag känner min kropp inte är fullt beredd för. Har inte gymmet på grymt länge så denna veckan ska jag ta tag i mitt liv och skapa mig härliga rutiner.. 6 pack here I come!


STEEEEEEEEEEEEEEEK

Jag och Felicia sitter i varsin solstol och jobbar på brännan :) Ska snart börja packa till pappa sen ska jag på barnkalas för lillkusinen viggo har fyllt år. Ikväll blir det plugg och kanske en promenad med ipoden, trevligt.


FULL RULLE

Nej men hallå där!

Gårdagen var super, härlig middag och härlig kväll/natt! Glömde dock kameran hos Felicia så bilder får komma upp på måndag istället :)

Är i V-town nu med Felicia. Det är myskväll som gäller, vi ska försöker få lite plugg gjort.. Får se hur det går! Har i alla fall bunkrat up med chips och annat gott som får bli våran belöning. Nu ska jag fortsätta njuda av min lediga dag! Hare...

 


.

Vill bli kär.


SATAN I GATAN

Har haft sjuuuuuukt mycket plugg denna veckan vilket märks på bloggandet! Satt och pluggade på Café 018 med Nathalie och Sofia efter skolan och drog därifrån någonstans runt halv 8 :) Diggar deras sallader ♥

Saknar sommaren och gamla tider när allt var perfekt. Saknar den jag var då!


MCDONALD'S

Tredje intervjun bokad! Kompis det går bra nu..

Obs! Går jag på den här intervjun som ligger på 1 timme och INTE får jobbet, ska jag BAaaaHA Mcdonalds!!!!

GIVE ME EVERYTHING


4 TIMMARS HÅLTIMME

Har precis haft engelska nationella, gick väl OK. Sitter i bibblan nu och chillar med klassen. Har 4 timmar håltimme vilket svider lite .. sjuk sugen på att åka hem och umgås med sängen istället!



Jag och Sofia på V-borg


THE NEXT TREE DAYS

Nu blir det film och underbart gooda cookies! Uppdaterar senare om helgen och lite shopping :)