SLEEP TIME!

Känns som om någon lagt 50 kg tyngder på mina ögonlock så det kanske är dags att kryta sig! Är helt avdomnad efter mitt och Felicias äventyr!


.. CONTINUATION

Här kommer lite mer bilder från min och Felicias dag. Kanske lite mer "mogna".



Flisan kämpar sig ner
Jag och Felicia stylade om pappas skor
Vi hittade oss ett eget utomhus gym
workout

Ryggträning




IT'S ALL ABOUT SHOWING OFF

Efter skolan idag så tog jag och Felicia oss en cykel tur runt i Uppsala. Slutade med att Felicia bara gjorde en massa konster vid..


stationen

ett staket

i nerförs backe

vattnet

bilar

svandammen

Akademiska sjukhuset

en fontän

slottet

Karolina Rediviva

domkyrkan

en tunnel

Grand

Stora Torget


OJ OJ OJ!

Jag och pappa har har städat i typ 3 timmar nu! (stolt) Men nu är HELA lägenheten ren och tjusig och pappa har kilat iväg till Årsta Hallen för att köpa belöning (kvällsfika) :)


STUDY!

Att det ska vara så himlans svårt att konsentrera sig på läxorna då! Nej nu stänger jag av tv och låter hjärnan jobba!



CYKLA HIT - CYKLA DIT

Skolan idag var helt okej, slapp typ 1 timme och 50 minuters samhällslektion. Efter skolan cyklade jag hela vägen till Gränby C för att få lite inköp gjorda. Nu ligger jag hemma och kolla på One Tree Hill och när det är slut blir det läx-time. Bläääää


Se hur glad Felicia blev när vi slutade :)


SNEAK PEEK



Tjuvkik på vad jag kommer ha på mig på Robbans 50-års fest :)


I'M SHUTING DOWN

Nu stänger jag ner datorn och slänger mig in i tv:n. Det är Iren Huss på 5an. Är inte direkt sådär hyperintresserad men finns inget bättre. Ska nog gå och ta mig en kopp te snart också, bra för halsen!

Natti Natti!

RINGAR



 



FAN FÖR VINTERN!

Sommar

Vinter


Ursch för kallt, äckligt väder. Snart är det vinter och då blir man vitare än snön, yeay!


HELGEN ISTÄLLD

Känner mig bättre idag vilket är skönt! Skulle egentligen gått på dop idag men blev inte så, ligger hem och kolla på Little Brittan isället. Åker hem till pappa ikväll sen också, ska försöka fjäska till mig skjuss så jag slipper åka äcklig buss :)

SP10F


Här är nya klassen, som btw vann Ettornas dag, som är ett gäng superhärliga människor!

Försöker spränga ballongen vilket var helt omöjligt!


ALFAPET

Sitter och spelar alfapet med mamma på en lördag. Ett täcken på att man är riktigt sjuk!

RÄTT INSTÄLLNING PÅ LIVET

Kolla på den här filmen, sen tänk på att du har i livet!


JAG HAR PROBLEM!

Mamma och Robert åkte precis in till stan för lite shopping, något jag ville följa med på men kunde inte för jag får inte upp mitt tunga huvud från soffan.

Jag har fått något konstig i halsmusklerna. Kan inte bära upp huvudet. Och eftersom jag är sjuk så blir det mycket hostande, gäspande och nysande vilket är OMÖJLIGT för mig för det gör så otroligt ont att bara röra huvudet en centimeter :(


Jag har i alla fall Wille som sällskap men det ända han gör är att sova.


PERFECT...

Jag kan inte prata
Jag kan inte röra halsen
Jag kan inte känna någon smak
Jag kan inte andas

SNUFFIS





HE WAS A SKATER BOY



COLORS


..

Är sjuk. Orkar inte skriva. Har ont i huvet. Ska äta. Hej då.


IS LOVE A LIE?


CAN'T TOUCH THIS.. NANNANA

Känner mig lite småstolt. Statistiken flödar!


ETTORNAS DAG

Imorgon är det fredag vilket är riktigt skönt! Vi ska ha ettornas-dag imorgon så får se vad det betyder. Börjar typ nio så får sova lite i alla fall för mår ganska dåligt just nu. Vilket inte är så himla positivt eftersom det säkert är en hel del lekar på schemat imorgon..´

Men kameran är med. Så klassisar, påminn mig om att ta lite foton :)


FULLPROPPAD

Har precis käkat så nu är man supermätt! I love meet, speciellt revbensspjäll :)


HALFTS SJUK

Hemma från skolan nu som var ganska seg idag. Kan bero på att jag är lite små sjuk, det bränner i halsen och huvet är inte så allert! Hade första gymnastik lektionen idag, man känner av att det var ett tag sen om jag säger så..



GYMNASTIK, GO GO GO!

Har min första gympa lektion imorgon så det ska bli kul :) Ska gå och raka benen nu, om man ändå kunde vara lite brun också!

Sov gott!

COME ON GAY'S!


FINNÖ, ÅLAND

Mamma och Robert var på Finnö förra veckan. En ö som jag och Ronja har åkt till tre år i rad. Men det blev lite fel planerat i år så vi fick stanna hemma och gå i skolan medan de var där. Fick precis se alla bilder därifrån och jag säger bara AVIS!


Pertan, Robban & Helena

Utsikt från ena stugan

Malmgruva

Stugan


FOOD

Har absolut inget matsug. Skulle kunna leva på luft, om kroppen orkade ;) Fast det kan bero på att jag proppat magen med Kvällen planer blir Fångarna på fortert som går hela veckan, vill att blogg-laget ska komma snart. Lite kul att se!



Fick veta igår att jag är ALLERGI FRI! Har varit allergiker hela mitt liv, kunde typ inte äta något alls när jag var mindre och nu har det typ bara varit nötter. Var och tog blodprov på sommarlovet och skitskönt nu att jag är FRI!


ÖGONINFLAMMATION

Jow, ligger i soffan och kollar på Solsidan (ÄLSKAR) med sjuk1 och sjuk2.

Kom hem från stan för inte allt för länge sen. Slutade två idag. Träffade Natalie i skolan idag, kul att se henne! Skolan är faktiskt stor så det är lätt att missa varandra. I alla fall så efter skolan så åkte jag, Linn, Felicia och Sofia för att kollade lite på stan. Tog en glass på McD. också. Sen på vägen hem så var bussen fullproppad men Järlåsa-bor, lite kul att träffa dem. Var ett tag sen!

Momma:



BILDER FRÅN FELICIA


Funderade på att byta till SNEbena :)

Yummy!


HATA ÄR ETT STARKT ORD..

.. men jag hatar verkligen min dator!! Går inte att få in bilderna från min kamera så Robban ska ta hem sin jobbdator imorgon så dem kommer upp på bloggen då.

Var hem till Felicia efter skolan idag nämligen :) Tog lite "fina" bilder där. Åkte med mamma och syster hem, mamma har ögoninflamation. Ronja hade det när hon var här sist så mammsen har blivit smittade. HOPPAS JAG INTE BLIR DET FÖR DÅ DÖR JAG! Kan inte ens kolla mamma i ögonen, helt blodigt och var'it! URSCH!! Men det "roliga" är att jag är så här överkänslig så jag typ "DUSCHA OFTA", "TVÄTTA HÄNDRNA", RÖR INTE DET" men vissa lyssnar inte. Jag sa till Robert att inte typ pussa henne för då kommer han bli smittade men han lyssna inte så oups! Titta vem som blivit smittade nu, ROBERT! MOHAHA.. skyll dig själv säger jag bara :)

Nu ska jag kolla på Fångarna på fortet, älskade det när jag var mindre!

GREEN ZONE

 Ligger i soffan och kollar på en film som M & R köpt hem. Den heter Green Zone, krigsfilm så inte rikigt min typ. Fick en parfym och godis av Mamma från Åland. Något som satt väldig bra för att min parfym har bara några droppar kvar!

Är i Vänge nu så det blir upp tidigt imorgon vilket betyder tidigt i säng. Skulle kunna somna nu, riktigt trött! Kommer inte skriva mer ikväll så sov gott alla :)

POSSETIVA TANKAR, FRÅN OCH MED.. NU!

Kännde att jag för första gången den här helgen skulle vara lite aktiv. Jag gick upp ganska så tidigt för att så fort som möjligt kunna cykla till jobbet och städa två timmar. Nu är jag hemma och packar ihop mitt rum, snart kommer mamma och Robert och hämtar mig :)


HOME NOW!



MIDDAG OCH BIO

Nu har vi bokat biljetter. Det blev Skrek och tro mig, det var den mognaste fimen jag fick se. Han ville se Toy Story men jag sa bara nej nej nej! Skrek är kanske inte så bra men den är i 3D i alla fall så den kanske är lite cool.

Nu ska jag göra mig i ordning sen tar vi bussen in till stan för att käka på åkanten där syster jobbar.

JUST GONNA STAND THERE AND WATCH ME BURN?




MY PLANS FÖR THIS BORING SATURDAY

Vaknade för ett tag sen och känner mig sådär. Ska nog släpa mitt as till jobbet så jag får lite gjort. Pappa ska spela golv typ hela dagen men sen när kan kommer hem ska vi in till stan för att käka och bio. Förhoppningsvis hänger fam. Emanuelsson på.



Saknar London, skullle bara vilja lämna Sverige ett tag och bara flyga långt bort!


URSCH

INTE MIN DAG IDAG.


SAKNAR MIN HUND!

Saknar Willsnuff! Men får se honom på söndag när jag ska hem till Vänge. Åh vill bara ha honom här och puss på honom!


FREDAGS MYS

Käkat middag men P&P för ett tag sen och nu blir det bara slapp i soffan. Läggen mig nog tidigt ikväll. Supertrött!




JAG HAR MÅNGA FINA SPECIELLA OCH UNIKA VÄNNER OCH JAG ÄR GLAD JAG HAR VARENDA EN AV DEM!



Thought you should know.


FY PÅ DIG...

Okej, kollade igenom min blogg för ett tag sen om hur jag bloggat om min sommar och inser att jag haft en hel del tråkiga inlägg på senaste tiden. Inte så mycket bilder och onödig text m.m. Jag tycker själv att det är roligare att läsa en blogg ju mer bilder det finns. Så jag ska bättra mig på den fronten, har bara blivit så att jag inte tagit med mig kameran till skolan och det är oftast efter skolan man hittar på saker och man åker oftast inte hem bara för att hämta en kamera ;)

Är det något annat jag ska förbättra är det bara att säga till!


För dem som sätt solsidan:

Ove Sundberg: Man skulle inte kunna få låna den där?
Alex: Ja det är bara att säga till. Självklart!
Ove Sundberg: Okej, TILL!



WINNING OVER YOU SELF IS SOMETIMES THE BEST PRICE OF ALL


Ska snart cykla hem från Flisan. Syster ska ha cykel hem så ska ställa scykeln i stan och sedan ta en buss hem. Nu blir det ut på en upptäcksfärd!


SOLDIER OF LOVE


SKOLAN STAN FELICIA

Fredag idag, fick sluta tidigt idag så jag och Felicia bikade ner på stan. Träffade väldigt många från gamlaklarren, bla. Kasper och Jocob som vi snackade med ett bra tag. Kul att se några, man börjar sakna..

Efter lite godisätande bikade vi vidare hem till Felicia. Nu hänger vi här och ikväll kanske det blir stg. Uppdaterar senare när jag är hemma!



Början av nian

 


TOP INFORMATION

Vill bara informera alla vänner-älskare att nu är det 5an som gäller

"Låssas skrattade du också?"
"Ändas tårarna var äckta!"


PLANS FOR THE WEEKEND

Fredag imorgon vilket betyder: SOVA + EN PÅSE GODIS! :) På lördag ska jag ta en riktig sovomorgon och på söndag kommer mamma hem från Finnö och jag har saknat henne lite så ska träffa henne. Dessutom skulle hon köpa en parfym till mig vilket jag är i stort behov av!


TORSDAG MEN KÄNNS SOM TISDAG

Idag var skolan lite roligare, pratat lite mer med klasskompisarna och så. Sen har jag fått mitt skåp också, överskåp skönt! Efter skolan cyklade jag och Felicia in till stan och kollade runt lite. Är i behov av ett par svarta jeansbyxor. Runt halv fyra så cyklade jag hem och käkade fingers, såå goda! Tar man en är det kört..

Måste fixa ett hänglås till imorgon också, blir väl att jag och Pappa åkter till biltema eller något snart :)


SÄNGEN KALLAR!

Nu blir det till sängs. Sleep tight :)


Fan att Robert ska sälja sin motorcykel, riktigt kul!


SJUK

Känner mig lite halvdålig i kroppen idag. Det passar ju väldigt bra när skolan börjar och så där. Jag vet att jag aldrig skulle kunna vara hemma för då skulle Felicia hemsöka mig i all framtid så det är bara att bita ihop. Imorgon så ska vi ju leka lekar med klassen så jag får se hur det blir, packa väskan full med Ipren och Alvidon!

Tyck synd om mig :)


V. Stenhagen is now in the past. Mörka tider vänta, yey jag ser verkligen fram imot att bli blek igen :) Här med att sommarlovet officielt over


TAKE YOU DOWN


NYVAKEN OCH HALV KRASLIG

Oj Oj! Somnade visst, lite skönt men får se om jag kan sova ikväll nu. Är så himla sockersugen så det finns inte, men har inget gott hemma och är för slö för att lämna lägenheten. Kan ju alltid försöka fjäska för pappa ;)


LB

Det är Laguna Beach-marathon på tv så det är det jag kommer spendera resten av min dag med :)

SÅ VAR MAN EN SP10F

Nu är jag hemma från skolsh. Första dagen var väl helt okej, kul att se hur alla i klassen ser ut och lära sig lite om skolan. Imorgon ska vi leka lekar för att lära känna klassen sen ska vi få våra datorer och våra skåp så det blir nog kul :)

Nu ska jag gå och ta mig något att smaska på, but I'll will return!

MAD WORLD

Lite småhäftig och gullig video, plus en bra låt!


WOW, CEEP ONE GOING!

Nytt besöksrekord på bloggen, man tackar man tackar!


GLÖMDE!

Jag tappade bort mina solglasögon på midsommar och så tänkte jag "nej jag ska inte köpa ny, jag hittar dem." Midsommar var ett tag sen och fortfarande inga glasögon så jag slog till på ett par idag. Jag kan nästan sätta allt på att mina gamla solglasögon kommer dyka upp inom kort :) Fast man får se det possetivt, då har jag två!


Genomskinliga


SISTA TIMMARNA.. SKA INTE SPENDERAS VI DATORN, LEDSEN

Nu ska jag stänga av datorn och bara njuta av att ligga som en ledig människa och känna kroppen sjunka längre ner i soffan. God natt!

Uppdaterar imorgon om hur min första dag varit som gymnasieelev :)

FYRISSKOLAN, SAM EKONOMI PROFIL. FÖRETAG

Jag vet inte varför men är inte ett dugg nervös för imorgon då det är första dagen i en helt ny skola med en helt ny klass? Det kanske smyger det sig fram imorgon bitti när det börjar närma sig. Men några frågor har man i huvudet, hur är nya klassen? kommer jag trivas i skolan? vad ska jag ha på mig? Men ett plus i kanten är i alla fall att jag har Felicia vid min sida :)


SOMMARLOVETS SISTA DAG

Var så osmart och strässig imorse så jag packade ner kameran men glömde batteriet hemma. Så som ni kanske förstår så blev det inga bilder idag, av mig. Bilder är tagna av Lovisa.



När alla hade gått sina egna vägar åkte jag och Felicia hem till henne och käka. Sen vid sex åkte vi in till stan för att Felicia skulle klippa sig. Det tog sin lilla tid så jag satt och halvsov i soffan :) Blir nog tidigt ikväll, så man är pigg till imorgon också.

 


NU DRAR JAG

Nu sticker jag in till stan för att träffa Flisan.

EmmaFelicia-humor:


ONÖDIGT

Ställde alarm på halv nio av ingen anledning? Kanske för att jag ska träffa Felicia och hon snackar alltid om att jag försover mig(?). Bara för att hon sa det till mig igår så drömde jag om att jag försov mig till tolv, då jag ska träffa alla för lunch, tack så mycket Felicia för det!

Men nu är jag vaken i alla fall så ska snart göra mig lite snabbt i ordning för att åka ner på stan och träffa Felicia för lite shoppping innan lunch :)

Dagen outfit kanske kommer upp om jag hinner innan jag måste dra till bussen, annars tillsammans med bilder från idag för kameran är såklart med!


SUMMER SONG'

När den här låten spelas kommer minnet alltid vara: Sommaren 2010


SOV GOTT VÄRLDEN!

Nu blir det läggdags efter ett parti i namnlek med Felicia. Upp tidigt i morgon..


EMMA OCH FELICIA I ETT NÖTSKAL




EMMA OCH FELICIA - STYL

Felicia bara du och jag kommer förstå den här. EN RIKTIG SOMMARVIDEO


LUNCHA

Sista dagen på sommarlovet imorgon då, alltså sista chansen för en sovmorgon. Men tyvärr tar jag inte den utan åker ner på stan för att luncha med "gänget". Kommer säkert blir supermysigt, riktigt härliga människor hela bunten! Planen är Cupido och det ska vi tjejer stå fast vi även om killarna vill äta sin äckliga buffé!




Har saknat er alla!


SHOPPING MED FLISAN

Idag åkte Ronja tyvärr hem :( Har haft tre super härliga dagar med henne, något man kommer uppskatta så mycket mer när man sitter bakom skolbänken.

När Ronja satt på bussen kom Felicia in till stan. Vi gick till ex-jobbet och hämtade mina glömda skor m.m. Efter det gick vi ner på stan och kolla lite, Felicia köpte lite fina saker och jag hittade en väska som jag VERKLIGEN behövde. Men vad jag egentligen skulle köpa var böcker till skolan så jag och Felicia åkte till Maxi och köpte det där, billigare ;) Vi åkte tillbaka till stan och träffade på Paul och han grabs. Har inte sätt dem på.. vet inte hur länge så det var nice.

Nu är jag hemma i lägenheten och snart kommer pappa hem och då ska vi laga lite mat.
 



STEKER LITE NUGGETS, KOKAR LITE RIS

Jag, Ronja och Wille är som en stor lycklig familj :) Nu ska vi laga lite mat till barnet


SOFFLIGGARE

Blev en sen kväll igår. Kom i säng runt fyra så vi tog en sovmorgon idag. Men nu har vi tagit en promenad med Wille och fått i oss frukost. Det blir nog en dag under tecket idag. Skönt att bara ha en mysdag med bästavännen. Ikväll blir det spa del 2. Kommer nog upp lite bilder om ett tag, kiss 

KARATE KID 16

Jag vet att det är många där ute som tänker "Jag undrar vad Ronja och Emma gör just nu?" och här har ni svaret :)




BACK FROM TOWN

Tills slut kom jag in till stan där Ronja väntade på mig. Blev lite stressigt eftersom att stan stängde kl. 5. Köpte med mig hem några saker som är bra att ha.



Tre linnen och ett par tunnare svarta leggings

Döskalle ring som jag har haft span på i två månader nu. It's finally min mohaha


TUSAN OCKSÅ!

Okej skit irriterande. Missade bussen, eller rättare sagt kollade fel och eftersom det är helg så går dem varje timme så det var bara att gå hem igen.. Ska göra ett nytt försök om en halvtimme, önska mig lycka till!



EN LÖRDAG MED BÄSTAVÄNNEN

Ska springa in i duschen nu och göra mig i ordning. Snart tar jag bussen in till stan för att träffa Ronja. Vi ska shoppa lite till skolan. Kanske får med mig något annat också :)

Puss

TACK ROBERT OCH MAMMA, TACK..

Nu ska jag berätta om min underbara morgon.

Jag skulle ta en sovmorgon för att jag behövde sova. Detta gick inte Mamma och Robert med på utan när dem skulle sticka iväg runt sju så kom dem inte i mitt rum och seriöst skrek och rufsade till mitt hår och massa. Sen försvann robert, så då skulle jag försöka komma tillbaka till mig skönhetssömn men efter  en halv minut så har jag vatten i ansiktet. Fan vad man kan va jobbig ibland alltså.

Och det slutade inte där, dem tvingade ner mig och säga hej då och inte orkade jag gå upp hela 16 trappsteg till min sköna säng så jag har sovit i soffan hela morgonen.

Nu ska jag gå ut och lägga mig lite i solen och hoppas på lite färg

BESÖK FRÅN ENKÖPING

Imorgon kommer Ronja till mig på tredagars besök. Mamma och Robert sticker till Åland så det kommer bli supermysigt! Ska ta en riktigt sovmorgon imorgon, vilket jag inte kommer få för att Robert kommer gå upp och tracka mig halv 6 för att jag "råkade" göra det en morgon.

Nu blir det nog sängdags, mina ögon går i kors. Men först blir det en promenade med hunden. Sov gott!


SOMMAR UNGE


CUT'I


Minna och Viggo

Wille snuff


Smygande fisen'


EVERY DAY


Det gäller att alltid vara i fokus


BLÅ OCH RÖD RANDIG

Hittade en skjorta på Gränby C. Tror det blir första-dagen-i-skolan-outfiten tillsammans med ett par börkblåa jeans :) 



MAMMA & SYSTER

 

Snart kommer Mamma och Linda och hämtar upp mig hos pappa för vi ska till Gränby C. Bloggar kanske när jag kommer senare om jag får med mig något hem :)

DAGENS:

Tröja: Gina Tricot
Byxor: Vero Moda
Skor: Skopunkten


SÅ VAR MAN ARBETSLÖS...

Nu är tre veckor avklarade. Kändes som att det skulle ta en evighet till en början men i slutet gick det väldigt fort! Kan nog bero på att sista veckan var det två super härliga och roliga människor jag jobbade med! Förhoppningsvis så kanske jag får jobb där igen någon gång.
Tack Natalie, jag vet att du läser det här ;) Vi ses i skolan, diskarn!


WOHO!

Ja då har man fått det på papper, JAG OCH FELICIA KOMMER I SAMMA KLASS. Yeay! Hur kul som helst! Kännde att lite vikt försvann från mina axlar, slipper man gå runt som en tönt första dagen. 


NOBODY CAN GO BACK AND MAKE A NEW BEDINNING, BUT ANYONE CAN START TODAY AND MAKE A NEW ENDING.



Sitter ensam hemma för Mamma och Robert är på vift och Linda kommer inte hem fören ikväll. Kan vara skönt ibland när man får lite tid för sig själv. Ska bli kul att träffa syster igen, hon har varit i Danmark ett tag (med min klänning som jag hoppas är i ett stycke). Är helt slut i kroppen så jag ska tvinga henne ge mig lite massage ;)

Nu ska jag kolla på F.R.I.E.N.D.S, harre..


JA JAG VET..



... att jag är en tönt som tycker den här scenen är bra men jag står vid min synpunkt :)


RÖDA DOJJOR

Jobbet var, tro det eller ej, riktigt kul idag tack vare mina roliga arbetskamrater.

Efter jobbet åkte jag mer på stan med hela min packning, från en och en halv vecka hos pappa, och träffade Lovisa. Det var evigheter sen vi senast såg så det var riktigt kul att se henne igen! Vi satt och pratade en lång stund på Storken men sen så gick vi och beställde tid åt henne på Darkwell och sen gick vi till Skopunkten för att kolla in lite dojjor.
Mina vit convers är "lite" utslitna (men jag är imponerad att dem fortfarande är i en del efter totalanvändning i vintras) så jag tänke kolla efter ett par liknande vita men jag kom hem med...



Röda :)


SKULLE KUNNA...?


AV TVÅ FILMER.. VAR TVÅ DÅLIGA

Kom precis hem från Felicia som jag åkte till efter jobbet så det har varit en heldag i Kåbo.

Planerna var när jag kom dit så skulle vi gå och hyra film. Felicia hade hittat en ställe där det var superbilligt, our secret place, så vi gick dit och hyrde två filmer.. Men jag tror vi drog två nitlotter för ingen av dem var speciellt bra men det var mysigt i alla fall. Men vi hade lite trubbel att ta oss till videoställer, hehe



I mellan filmerna så tog vi en promenad..


...och sen gjorde vi kvälls smörgåsar :)


CHICKEN

Precis käkat med p&p. Chicken bits och ris, yummy!  




THE MIND ASKS THE QUESTIONS, THE HEART HAS THE ANSWERS.

 


OUT FROM UNDER


CYKLA I REGNET

Tok regnade när jag skulle cykla hem från jobbet så var "ganska" blöt när jag kom hem. Hoppade in i en varm dusch på en gång och nu sitter jag nyduschad och kollar på One tree hill som precis började.



WHERE DID THE SUN GO?



Saknar solen


YOUR A LOVEKILLER



Aldrig varit ett Darin-fan men den här låten it kind of good


OVERALLS IS SO 1994

Skönt att vara i Uppsala igen och så fort vi var hemma så smiter pappa iväg på golf så kommer vara ensam hemma till sent ikväll. Lite skönt att få lite alone-time ibland också.

Jag funderar på att kanske gå och hyra en film och krypa upp i soffan med en påse chips? Vad passar inte bättre en grå och tråkig dag som denna :)


ÖREGRUND FÖR SISTA GÅNGEN SOMMAR 2010, SAD SAD GOOD..

Hemma från Öregrund nu och det har varit en kul, mysig och skrämmande helg. En hel del beror nog på att Felicia tog en buss till mig mitt i natten i fredags för att göra mig sällskap under helgen.


FREDAG

Middag på Gräsö

Marcus

 Min och Felicias stuga

LÖRDAG


Cyklade in för att kolla på Roslagsloppet, hur mycket folk som helst! 

Målet

Felicia köper gottis


Sen på lördag kväll så blev det verkligen OVÄDER, riktigt läskigt. Jag brukar tycka oska och blixtrar är mysigt men det var det inte nu.






Vänta ett tag så kommer det, och jag vet att vi verkar som riktiga töntar men det blev lite sceary när det man stod på började vibbrera ;)

SÖNDAG


Felicia och jag började bråka så och hoppade ur bilen och sprang till en mack (och lämnade filmen vi hyrde, the valentine's day) :)


AT THE APARTMENT

Oj vad fort den här veckan gått! Bara till de bättre. Kom precis hem från jobbet och om ett tag, rättare sagt 40 min ska jag ta en buss in till stan sen vidare till Öregrund. Blir direkt färgan över till Gräsö där det blir mat med släckten.

Hoppas alla får en super helg, hemma igen på söndag.

 


LÄTT SOM EN...

Felicia har önskat sig 3 inlägg på 15 min som ska innehålla minst 3 meningar. Utmaningen tar jag mer som en barnlek. Så nu har du dem, enyoj!


ÖREDRUND, HELA HELGEN! OH NO

Sticker till Öregrund i morgon efter jobbet vilket betyder no blog på hela helgen. I morgon blir det käk på Gräsö så det kan bli trevlig men dem två andra dagarna blir det nog en hel del sova. Önska mig lycka till!



Bilder från sist jag och Felicia var på besök i Öregrund


OJ DÅ!

Det märks verkligen att jag haft en dag för mig själv framför datorn. Blivit en hel del inlägg! Men det gället att passa på när det är en dator som fungerar :)



Hittade den här bilden i min Papperskorg, flisan


CSI

Sitter och käka min egengjorda delikata middag, perog och cola. CSI började precis så det är hur min kväll kommer se ut framöver.



Är jätte sugen på att gå och hyra en film, men frågan är om jag ska? Vi har absolut inga bra filmer alls hemma.. Tänker inte säga vilken film jag är sugen på att se för då kommer jag bli mobbad för evigt.


HMM..?


Jag vet inte riktigt.. Det är något?


THE SUMMER MEMORY'S IS THE ONES THAT ALWAYS COMES BACK


Superhärlig sommarbild som togs för ett par veckor sedan när jag och Felicia hade vår egna VIP buss


DEJT NIGHT

P & P åkte ut till Öregrund idag så är en ensam hemma.. Eller nej, jag bjöd hit söta Felicia för sällskap. Ska snart hoppa in i duschen och sen kanske börja göra i ordning för mat.


WWW.FEELA.BLOGG.SE

För 7 månader sedan startade jag, felicia, lovisa och elina en blogg som skulle vara en lite av en komikblogg men som nu mera dött ut. Kollar tillbaka på några av dem första inläggen då blöggen var som mest aktiv. Lite roliga minnen som borde ha fortsatt..

www.feela.blogg.se


Saknar er!


DET HÄR ÄR GRANT, GRANT GILLAR WEED


Kolla vad man får sysselsätta sig med på jobbet. Haha, nu vet jag i alla fall att jag inte ska bli konstnär :)


FOTOT FRÅN KURT


Det mest hemska fotot jag någonsin sätt men jag säger bara : ÄH VAFAN! ;)


UNDRAR OM DET KOMMER BLI SÅ HÄR I NYA SKOLAN?



Haha det finns fler för dem som är intresserade :)


US AGAINST THE WORLD, YOU AND ME AGAINST THEM ALL

Ligger nerbäddad i sängen och väntar på att sex and the city ska börja, skulle ha gjort det för 10 minuter sen men istället är det tråkiga Morden i midsomer.





Sov gott!


HAR ETT LITET BARN I MIG SOM ALLTID KOMMER FINNAS DÄR

Min favorit film när jag var liten, Lizzie McGuire the Movie


SMEKA SMAKLÖKARNA

Nu ska jag hugga in på en skål med ice cream!


PROMENAD MED PAPPA

Kom precis in från en promenix i Salabacke med pappsen. Gick även och köpte lite mat till mig som ska ätas upp imorgon då är jag ALONE.


Coola pappan

Neighbourhood

Vad ska det här betyda?


KÖKET

Är jätte hungrig men alldeles för trött för att dra upp mitt feta as ur sängen. Ligger och kollar igenom min Papperskorg (nej inte den riktiga, den på datorn). Mina ögon fastnade för den här bilden som kommer får restaurangen Köket som ligger i Öregrund. De har goooodaste maten där och magen vänder sig ut och in när man ser på bilden.


Sommar burgare


THA BEATLES


Here comes the sun


DANIELA WHALGREN

Så jävla duktig!

 


ONÖDIG FAKTA

En morgon, ett jobb och en telefonsamtal med Felicia senare ligger jag i sängen och bloggar om hur min dag varit.


Finns en hel del sköna gamlingar på jobbet och en utav dem, Kurt, ska alltid knäppa kort på mig (gamlingar och deras kameror) och idag fick jag tillbaka ett kort han tog på mig förra veckan som han skrivit ut. Ser hemsk ut på det men jag tyckte det var lite gulligt i alla fall. 
Sen kom det lite smörningar om att jag var vacker och det är aldrig fel att höra hur stor lögnen än är :) Glömde dock kortet på jobbet men får visa det på bloggen imorgon om jag kommer ihåg det. 



 


Saknar min hundis!


HAVE2HAVE

Så snygga! Känns dock lite fel att köpa sådana skor när det är sensommar :(
Förhoppningsvis finns dem kvar tills nästa sommar!


IN BEAD

Kom hem ifrån att varit hemma(?). I alla fall, var en jätte härlig kväll ute på verandan med tjocka släckten. Mamma var nöjd över alla presenter, av mig och Linda fick hon presentkort på spa-massage för henne och oss. Ska bli hur skönt som helst!!

Nu ligger jag i sängen, sminket är bort tvättat och pyjamasen är på. Nu väntar jag bara på att Sex and the city x2 ska börja och sen blir det nog att sova. Alarmen står på sju.

Mamma fick ett rim från mig och Linda som hörde till presenten..

Det är inte som du tror,
det här är inga högklackade träskor.
Det är inte en resa till ett tropiskt land,
inte heller något du kan få direkt i din hand.
Men detta är något vi också tror du vill ha, vi vill bjuda dig på...


Sista ordet ska va SPA.


OTH (SOM FELICIA SKULLE HA SAGT)

Okej jag kom in och ur duschen men som tog det stopp och jag skyller allt på ONE TREE HILL! Programet bara drar ner en i soffan, vilket är en plats som jag inte borde var eftersom jag ska sitta på en buss om 45 min och jag måste göra mig i ordning.

Oj nu börjar det, hej då

ROBIN BENGTSSON


GRATTIS MOR!

Idag fyller min underbara mamma år! Så ikväll bli det HELA släckten på besök i Vänge vilket kommer bli mycket trevligt. Jag har även hört att mamma fått en extra lins till sin systemkamera i present så det kommer nog bli en hel del foton tagna (av mig). Frågan är bara om jag kan smugla med kameran hem till pappa och lägga upp bilderna?

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen tar jag och syster bussen mot bondarnas värld :)


gammal (tack och lov) bild på mig och Linda i Öregrund


9 DAGAR KVAR..

.. på jobbet!

Efter jobbet mötte jag upp Felicia på Vaksalatorg och vi tog bussen hem till pappa för att kolla på film. Nu har vi precis käkat pappas delikata mat (korv och mackaroner) och nu ska vi gå ut och ta en promenix.


DAGS FÖR SÄNGEN BZZZ' BZZZ'

Nu är filmerna sädda och glassen slut så det är väl dags att knyta sig. Upp tidigt imorgon, men som tur får jag skjuss av pappa så jag slipper gå till jobbet EFTERSOM NÅGON TAGIT MIN BIKE! Sedan imorgon blir det ner på stan för att... hemligt

Sov gott till alla förutom dem som knycker andras cyklar :)


Felicia jag saknar dig på mornarna innan jobbet!


A MOVIE AND ICE CREAM

Springer iväg och hyr två films.. Det blir Mitt tonårsliv och New Moon :) Vilken nörd jag är, men syster är med på ett hörn så det är lungt. Just det, det blir glass ockå!

Slå det om ni kan..


LIZZIE MCGUIRE

Är tillbaka i Uppsala nu och är på snällbesök i Vänge för att packa till pappa.

I fredags när jag jobba kom jag och tänka på en film jag kollade på när jag var mindre och jag blev så otroligt sugen på att kolla på den. Jag tror den heter The Lizzie McGuire Movie, i alla fall så har vi en videobutik typ 3 minuter från pappa så ska nog hyra den lite senare, barn för en kväll :)


FAN OCKSÅ!

Nu är klockan tjugo i ett och vaknade precis, inte riktigt likt mig men det råkade bli så att jag och Ronja inte kom i säng förens klockan 5 inatt. Jag får helt enkelt pressa mig till söms ikväll eftersom jag ska  upp tidigt imorgon till jobbet :)


JUST DET! Någon jävel har snott mig cykel så jag FÅR GÅ till jobbet nu nästa vecka, ta så jätte mycket! :)

RONJA NÖRDSTRÖM, TJEJEN UTAN HUMOR


IT'S AT THE NIGHTS IT ALL COMES AROUND

Vi må vara två riktiga snyggingar!

SUNDBYBERG

Jag och Ronja sitter och kollar igenom gamla bilder. Finns hel del hemska, gamla och "vad tänkte jag"-bilder och  jag kan glatt säga att jag vuxit och kommit ur min "jag tror jag har en stil"- period.


Några fina minnen från Finnö

BE MINE


ÄR MED RONJA

Sitter hemma hos Ronja i Enköping och vi kollar på Den gröna milen.. så fin!

Bild på Ronja från idag när vi firade Albin :) Superfinatjej!