ORANGE


GRATTIS TILL EVELINA!

Hej och godjuuuul! Hoppas alla haft en bra julafton, min var awesome! Förutom julafton har jag jobbat en del, inte riktigt vad jag vill lägga mina lediga dagar men men det lönar sig när lönen kommer..

Idag jobbade jag 09.45 - 18.00 och efterdet åkte familjen till Enköping för att fira Evelina som fyller år idag. Fick riktigt god mat, bra sällskap och god tårta. Alltid ett plus att få träffa Marvin också! Kom hem runt 11 dööötröööt.. Ska sova nu, upp relativt tidigt imorgon till jobbet och efter det ska jag och mamma ut och shoppa skor :) Är dock råpank så får väl kolla på. Sovgott!
 

Vågar jag?

Har gått och klurat lääänge på om jag skulle våga färga håret ljusbrunt. Gjorde ett försök för ett par år sen men kan säga att det gick åt helvete. Håret hamnade upp i någon lila-röd nyans vilket inte var vad jag var ute efter. Just därför är jag lite klyven.. Men vore extremt kul att testa något nytt!
 

Hade tänkte mig något i denna stil. Måste förövrigt säga att Angelica Blick är så sjukt snygg! Tipsar verkligen om henne grymma blogg också: www.angelicablick.se

KÄRLEK

 

TACOSKVÄLL

Religionprovet gick väl helt ok, kunde gått bättre men också sämre! Efter provet blev det en runda med Robert på Maxi och sen hem och laga mat. Vi gjorda tacos ikväll, så sjukt gott! (MATVRAK) Ska sätta mig och plugga psyko snart, hinner inte ens andas innan det är något nytt. Märks att det snart är lov. Är ju ledig imorgon så det blir en låång pluggdag då också. Fan vad jag längtar efter min jobbfria helg!


hemmagjord sushi

Vi gjorde sushi för ett tag sen vilket var hur kul som helst! Smakar verkligen likadant som om man skulle köpa en sushi från en restaurang. Vi gjorde lax-sushi och makirullar fyllda med lax/krabba tillsammans med avokado. Var jättekul att göra när man får mixtra själv vad man vill ha för ingredienser. Rekomenderas verkligen!
 

julkänslor


Dec. 11, 2012

Hej hopp gummisnopp! Är på väg in till skolan för att skriva slutprov i religion, har suttit bänkad framför böckerna i 3 dagar men inte ett skete fastnar.. Tycker religion är sjukt intessant men det är svårt!

Jag är ledig resten av idag och även morgondagen så ikväll så jag och tjejerna i klarren ut supa Felicia under bordet, tjejen fyllde ju 18 äntligen igår!

Lovar en bättre uppdatering efter att min blogg är renoverad! Puss, kram och allt sånt där.


HEJ IGEN

Hej alla trogna läsare som fortfarande håller sig kvar trots min värdelösa uppdatering. Har inte riktigt har orken eller drivet och sätta mig ner och skriva. Kameran är dock bombad med bilder som jag skulle kunna skicka upp på bilden om ett tag.
 
Det har hunnit blivit vinter sen jag skrev sist och jag trivs. Snön jag allt så mysigt + julpyntet som precis kom upp. Vinterns förstaa vinterlåtar spelades i företagsrummet igår också.. me likiliki! Snart två veckor kvar till jullov och vi har så sjukt mycket att göra i skolan, jag har bla slutprov i religion på torsdag och får ångest bara jag tänker på det! Men men.. Annars är det bra, haft en sjukt bra helg med lokalfest och årets första julborg med släkten.