Sjuk

Igår var jag och mamma och vaccinerade oss för svininfluensan. Har hur ont i armen som helst och dessutom har jag fått feber och huvudvärk. Dem sa att man kunde bli dålig i magen och illamående. Har inte blivit det än men slår vad om att det kommer.


Engelska filmen

Ska jag lägga upp våran engelska film så alla får se den? (till lina,elina,julia &felicia)


Bröllopsfotografen

Idag har jag städat två timmar och gått på bio med p&p. Kollade på bröllopsfotografen. Filmer var bra och  till viss del rolig. Ska ni kolla gå på bio men vet inte vilken film.. kolla på Bröllopsfotografen.


Västerås

I lördags så var jag och felicia då till västerås och shoppade. Dagen började med att man gick upp kvart i sju för att sedan ta bussen till västerås som gick kvart över åtta på morgonen. Bussresand dit var seg men rolig.




 

Sedan när vi äntligen kom fram till västerås så fick vi vänta tio minuterna inna affärerna öppnade.

Efter att affärerna öppnat shoppade vi loss ända fram till lunch då McDonald´s satt bra i magen.

Efter mycket gående och lite vila så blev felicia suger på att klippa sig så vi gick runt och kollade efter olika frisörer och hittade till slut en som vi gick in på.

Men stylingen blev inte klar där utan sen gick vi till ett annat ställe för att hon vill...

ha ett till hål i örat. Man ser inte så bra men sitter högre upp på örat.

Efter det shoppade vi lite till sen så tyckte vi att västerås ledde mot sitt slut så då gick vi till stationen.

Sen väntades nästan två timmars bussresa framför oss till uppsala. (Sov mesta dela av resan)

I kassarna jag tog med mig hem:

Halsduv med luva 199:-
Hårskännen 29,50:-
T-shirt 99:-
Två hårband 29,50:-
Skinnhandskar 349:-


Bilder från gårdagen

Frittskapand






Skummgropen







Videoklipp kanske kommer upp på facebook om jag klarar av det.






Skogalen, men vem är inte(?!)



Kär, men bara lite...


C-hallen

Dagen har varit full med roliga saker. För hade vi matte som dock inte var så kul men sen hade vi frittskapande. Efter dte var det lunch och sen bar det av till Fyrishov där 25 personer från våran hemvist åkte för att ha kul bland trampetserna. Vi kunde och hoppa runt bland att skumgummi som var som ett hav runt omkring oss. Bilder kommer i morgon för har tyvärr glömt min kamera sladd i vänge så ska hämta den i morgon. Nu väntar the hills.

Kram emma

Ni måste bara kolla


L.O.V.E

jag och felicia har våra små hemligheter


Torsdag

Skolan idag gick bra. Jag älsakr torsdagar. Bara bra lektioner och vi slutar tidigare. VI hade bland annat frittskapande och då gör vi tjejer gipsmasker. Här är min och Elinas som vi gick runt och skrämde folk med.



nej nu ska jag plugga till spanska och matte provena som jag har i morgon. Kram


My Immortal


Onsdag

Sitter i skolan och har svenska. Är hur hungrig som helst, mat om fem minuter!

felicia gustafsson, a star


Första snön har varit på besök

Idag så kom första riktiga snön upptäckte vi efter gympan och vi var direkt ute och undersökte.




Saknar

Är det bara jag, eller är det fler som vill att O.C ska börja igen?

Min helg med Felicia

Min helg har varit full av Felicia. Började i fredags då vi åkte hem till vänge efter skolan och hämtade lite saker hos mig och sen hem till felicia och hämtade saker där. Sen var Filip och Robin snälla och skjuss oss till bussen. När vi kom in till stan så åt vi på mcdonalds och efter det gick vi till bio:n och kollade om dem hade någon bra film som vi ville kolla på. Det blev The ugly truth och måste säga att det var en bra och sevärd film. Efter det så bar vi oss av hem till pappa och somnade ganska omedelbart efter vi kommit innanför dörren. Lördag morgon, vaknade tidigt och vi bestämde oss för att ta en lite utflyckt med cyklarna. Första hållplats blev ikea där vi strosade runt ett tag. Efter det åkte vi till onoff och kollade lite på mobiler m.m. Då hittade jag fyra massagestolar och så klart så när man hade satt sig så kunde man inte komma där ifrån. Vi satt där i ungefär en timme för att sen var vi tvungna att cykla hem. Det blev ett tredje stopp och det var hos videoaffären. Vi hyrde Miss secret agent 2 och Bring it on. Hemma åt vi god mat och sen var det filmdags. Men vi han bara se en innan vi somnade. Söndagen vaknade vi runt elva och gick upp och kollade på film 2 och åt frukost. Efter det så var det hemfärd för Felicia och nu sitter jag här ensam och kollar på repriser på tv:n.

Dear Mr. President


Måndags kväll med familjen

Ska snart fixa systers hår och kanske ta ett fotad. Sen så ska vi kolla på en film som robert köpt hem. Nej nu så ska jag hjälpa syster.

Kram emma