för mycket hundbilder



Lite random bilder från min omgivning. Jag ber om ursäkt för alla hundbilder men han är för gosig för att hålla sin borta från! Grey's på tv, blivit lite kär i det programet. SÅ BRA! Ska lägga mig riktigt tidigt ikväll, behöver verkligen min "skönhetsömn". Natti natti!


nytt



Jag och mamma var inne på Lindex idag och köpte lite nya nagellack. Behövde en uppdatering! Bilden ljuger lite för det ser ut som att jag har köpt två färger i två uppsättningar i princip haha. Men så är inte fallet, jag är inte färgblind :)

slaget 2012



Idag var det Slaget och ja, som alla andra år förlorade vi. Orkade inte stanna enda till slutet så jag och Milad gick till tandläkaren och bokade tid för min käke, åkte in till stan och åt sushi och sen tillbaka igen till tandläkaren. Fick veta att jag har problem med käkledbanden på båda sidorna och det är därför det gör så jäkla ont och jag inte kan öppna käften. Men, fick lite övningar och ska äta ipren hela veckan så är jag back and running igen. Can't wait!


we ♥ fyris


♥♦♥♣


day off

Försov mig imorse vilket faktiskt var väldigt skönt! Drog i alla fall inte till skolan satt ligger btm och äter toblerone framför Ellen. Ledighet ♥

Millepille kommer hit om någon timme sen blir det nog bara slappa hela dagen! Ska ringa och boka tid hos min tandläkare också eftersom jag har haft problem med min käke ett bra tag nu vilket böerjat gå mig på nerverna. Vad mer? Slaget imorgon vilket faktiskt ska bli kul, hoppas på bra väder också! I'm out.


tjugoåttonde maj



- Skola
- Gym
- Stan
- Cupido
- Målat
- Bär + kesella ♥

18 dagar kvar

Idag är det inte bara 18 dagar till sommarlovet utan idag hade jag även (om ingen jobbig lärare kommer och förstör) sista provet för terminen. Så skööööönt! Imorgon har jag en timmes företag och känner verkligen för att skippa den och ta en heldag ute i parken. Ska nog dra ner på stan också och slösa bort lönen som kommer imorgon. Will see will see..

Degar framför Grey's for the moment men ska snart laga mig lite mat. Ska nog springa iväg till ica och unna mig lite B&J senare.. Degdag.


Vill inte plugga

Okej jag dog inte av milen men tusan vad jobbigt det var. Tog mig 1.10 att ta mig runt alla tio jäkla varv. Men nu är det avklarat!

Borde sitta framför företagsböckerna men tog en lite Grey's paus. För skoltrött för att plugga till prov. BAJS.


har lekt i hagen

Var spenderat de två sista lediga dagarna i Stenhagen och hos min bebis. Träffade Lovisa och Alamin igår, drog en pizza på Stenkaka den underbara vädret. Sen drog vi till Alamin -> Ica Väst -> Stenhagen och hamnade upp framför en brasa i mörkret vilket var FETT MYSIGT om du frågar mig. Somnade framför en film hos Milad sen vilket gjorde dagen extra bra! Idag drog  vi alla en sushibuffe till frukost och chillade i gräsen med iste och gottis.

Två bra dagar och avslut på ledigheten. Imorgon väntat milen vilket kommer döda mig så kul att ni läst och hoppas ni "lever lyckliga i alla er da'r". Farväl.

 


dagens

Natta drog fort som katten imorse medan jag och Felicia hamnade upp i varsin solstol. Efter somos minutos drog även hon sen satt jag där typ större delen av dagen. Så jävla skönt!

Om någon timme kommer mamma och Robert hem från Grekland vilket betyder att dem kommer vara en aning bruna/röda så jag drar till Stenhagen för att slippa ångesten om att jag är en blekfis.. Inte för att det är så mycket vitare människor i Stenhagen men endå. På återséende!


Lägg märke till Wille söta socka


som riktiga män



Hade besök av Natta och Felicia igår efter en shoppingtur/klippning på stan. Vi grillade och kollade på fotboll. Mannligt.

slappt



Slapp-outfiten är på. Nu ska det slappas framför en film. Peace

drooooooooooooooooooog


mysmorgon med wille


8 månader

Går var det den 16 maj vilket inte är vilket datum som helst utan vårt underbara datum hihi ^^ Träffa Milad i stan och vi gick och åt en riktig utsökt middag på Texas Longhorn! Sjukt mysigt ställe. Blev rätt så mycket folk där när vi hade ätit klart så vi gick ner till Waynes och drack varm choklad och gosade. Avslutade dagen med en varm dusch efter att varit ute i det kalla och sen somnade man gott bredvid älsklingen. En riktigt bra dag ♥


förrgår

Datorn har sackat ihop sig totalt senaste tiden därför har jag hållt mig borta från bloggen. Men nu är jag up and running igen! Mamma och Robban är ju som sagt borta den här veckan så har passat på att ha en riktig mysvecka med hund och mina kära. I förrgår var vi ill Älvsjö mässan i Stockholm med klassen. Väldigt intressant faktiskt att se alla UF företagen och få idéer till nästa termin. Jag och Felicia åkte till Vänge efter det med mat och mys framför tv:n under täckena. Det var long time ago. Tog några bilder under dagen också..


Fredagskväll med mamma

Ta det så lungt det går ikväll med mamma. Ligger och äter färska bär med kesella och vaniljglass framför ishockeyn. Nomnom!


myser



Har inte rört mig en centimeter sen 8 i morse, grattis til mig! (Förut när jag smög ner och hämtade marabou hihi)

vad hände med solen?


bra start på helgen

Dag två av att vara hemma och sjuk. Feber, no breathing through nose and mouth och svullnad halsmandlar. Trevligt trevligt. J*vla skit orientering. Missar slutprovet i naturkunskap idag som jag ändå inte pluggat något till eftersom jag bara sovit hela gårdagen.

Ska fortsätta mysa med Wille framför tv nu. Kan någon komma med frukost på sängen till mig? Please..


det blev en trött onsdag med älsklingarna

image description

vecka 19

Looooooo. Har varit förbi jobbet på medlemsamtal, gick på 10 min bara så det var niiice. Var spenderat senaste dagarna med Milad i Vänge. Har bara chillat och haft det bra i solen. Gick och stoppade i oss lite sushi efter skolan vilket smakade gudomligt som vanligt!

Nästa veckan åker mamma och Robert till Kreta på deras försenade smekmånad så jag och Milad kommer leva sambos med Wille. MYSPYS!! Hoppas på bra väder så man kan grilla och må :) Men, veckan är inte slut än. Engelska nationella imorgon + orientering i hammarskog tillsammans med slutprov i natur B på fredag. Lider men är ändå lycklig.


Favvo


barndom ♥


viggo 9 år

Kom hem från moster för ett tag sen. Har varit och firas kusinvitamin som fyller år dag. Dem ba växer och växer.. Det bjöds på massa fika så är skapligt mätt och belåten. Har varit förbi pappa och maxi också, intressant lördag.


En smaskig bild från idag och två från förra helgen när jag satt barnvakt för skitungarna


rosa




Har efter ett antal månader följt min sjukgymnasts råd och köpa ett par bra skor med ilägg som inte dödar min rygg. Duktig jag är! Och visst är dem fräääsha?

mysigt värre!

Har haft en riktigt underbar dag men min fina kusin Ronja som kom och hämtade mig i skolan vid tolv! Vi har åkt Uppsala runt och varit inne i exakt alla affärer vi har att bjuda på :) Köpte ett par sommarskor och ett par nya gympadojjor som jag för tillfället försöka gå in.

Jag och Ronja har fått lite läxor gjorda tillsammans med en väääldigt god fruktsallad som vi gottar på. Nu ska jag återgå till filmen. Puss



Gästbloggish

Äter jordgubbar medans Emma pluggar - Älska livet / Milad 


Grillning

Åh älskar solen! Snälla regna inte i helgen...


Heldag med hjärtat

Har legat ute i pakten ett tag och nu är det filmmys med älsklingen som gäller. Vill ha fler lediga dagar!!


HAHAHA FELICIA


1 maj

Segis idag ofc.. Jag och Milad drog en fet pizza till frukost som satt j*vligt bra! Älskli har varit och dömt match men kommer hit när som helst så då ska vi gå och köpa glass och lägga oss ute i underbara vädret. Kärlek.


kvalborg och valborg

Har två riktigt sköna dagar bakom mig! Kvalborg och Valborg har varit riktigt lyckat med mina fina vänner och pojkvän! Vädret gör allt ännu bättre också! Lycklig tjej.