SISTA JANUARI

Godkväll gott folk. Nackdelen med att snön nu är borta är att det är kolsvart ute igen, gå inte att komma upp på morgarna. Fördelen är att det börjar närma sig våren!
Skolan idag var helt lugn. Jobbade med företaget, håltimme och två lektioner på det. Efter det har jag och Milad ätet gormémiddag, nudlar och billys pizza, och efter det somnade Milad när jag satt igång med pluggandet. Ingen händelserik dag men njuter av att få vara med pojken i alla fall ♥


p.s han kommer hata mig för den här bilden
 

ÄNTLIGEN



Fick hem min nya väska idag från Tradera, en hemsida som jag förövrig älskar och knarkar. Leveransen tog ett tag men nu är den här. Ska försöka matcha den imorgon på något smidigt sätt, den är mycket större än vad jag trodde den skulle vara. Mer att älska helt enkelt.

MILLION STYLES

Lulu.. (Vet aldirg hur jag ska inleda mina inlägg). Idag har det inte hänt så mycket, skolan och sen hem i princip. Var ute och tog bilderna down below ↓ för ett tag sen också. Ska ut och övningsköra med mammi om ett tag, börjar komma in i det nu och det är verkligen skitkul!
 
Ikväll blir det plugg + städning av rummet. Det är inte vakert just nu haha.. Vad tycktes om outfitbilderna? Något att fortsätta med? Kram, hade bra och allt sånt där :)
 

Bild från min 18 års dag. Gillar tjejerna i bakgrunden. Minnen haha ♥

BOMB

 


Byxor: Dr Denim // Skjorta: Monki // Jacka: Jofama by Kenza // Mössa: HM  //Tjocktröja: HM // Väska: Madlady

UPDATE

Snart går vi in i februari månad och gud vad jag längtar till våren! Invigde årets första skinjackedag idag, skönt att slippa gå runt som en michelingubbe i min dunjacka. Fick sluta några timmar tidigare så drog ner på stan och kollade runt lite med Natta. Hittade två rea grejer båda från monki, en flanellskjorta och ett vitt linne som jag kommer bruka under min och Milads utlandsresa nu i vår.   

Både pappa och Pia fyller femtio nu i helgen, finuliga som dem är, så köpte presenter till dem också. Riktigt skönt att vara klar i tid och inte spressa sönder sista dagen.. Vad annars? Det har strömmat in en hel del uppgifter i skolan nu i veckan så ska snart påbörja läxa nr 2. Boring. Hejdå.
 

BLUE


suddiga bilder


Bilder från igårkväll

Igår var det fredag och jag spenderade kvällen med Lovisa. Blev upphämtade i Vänge vid fem sen drog vi och köpte sushi, hyrde film på hemmakväll och sen till Gottsunda. Vi kollade på Project X. Sjukt rolig film, handlar om tre töntar som ska ha fest och det slutar med att alla jävla ungdomar i USA kommer. Huset bräns ner och allt är kaos haha. Rekomenderas! Senare på kvällen drog vi ute och brummade och snurra. Lovisa är en jäkla koll på sin bil och det är sjukt kul haha.
 
Lovisa skjutsade mig till jobbet imorse. Slutade fem och taxi nr 2 kom och hämtade mig. Ska ha tjejkväll med mamma snart, aka fixa naglarna och liknande :)

GOTT & BLANDAT


                                                                             Två bilder från min goskväll med älsklingen igår

Hade, som sagt, myskväll med Milad igår.. Eller det var mer en sovkväll. Vi kom hem vid 3, somnade vid 4 och gick upp vid halv 9 på kvällen..Inte så smart haha.

Var, som väntat, extremt död-zombilikande-nersövd och allt det där när jag skulle upp imorse. Som tur var hade jag bara två lektioner var av en satt vi och kollade på starwars så det gick väl helt ok ändå. Efter skolan tog jag och Maria en paj-fika på stan och nu är jag hemma och ligger och myser med Wille i soffan.

Ska försöka få ut mamma eller Robban på lite körning ikväll, får försöka muta dem med massage eller något. Jag bokade min första körlektion idag också, tisdag nästa vecka varnar jag att vara ute på vägarna! :)

sleeepy



Ligger och väntar på att Milad ska vakna, ska rulla honom ur sängen snart.. Imorgon är det jobb på schemat, slutar redan kl. 14 så det blir skönt! I veckan dras det igång med teminens första prov, kan inte påstå att jag är förberedd men men. I veckan får jag nog hem min underbara ryggsäck som jag fick i julklapp men var tvungen att reklamera. Hatar när sånt händer(!) När man får något man verkligen vill ha men så får man inte använda det.. DAMP.

Nu har Willi kommit och joinat mig så nu ska jag gosa med honom istället. Pusssssssss

CROOSI CROOSI



Haloj! Hängde med tjejerna igår och därav den otroligt cooooola bilden. Det blev tacos/spelkväll hos mig igår, sista middagen i lägenheten. EVER... Hade i alla fall världigt kul vilket man alltid har med det gänget!

Idag har jag, tillsammans med P&P, städat ut lägenheten och det enda som finns där nu är ett eko. Efter det kom Robban och vi hämtade upp pojken på hemvägen. Efter det har vi övningskört och nu ligger Milad som en däckad säääl bredvid mig i sängen. Har inte träffat honom på några dagar så ikväll blir det riktig goskväll med lite olika gott vi inhandlade på maxi :) Det var allt för mig!


SISTA TERMINEN!

Då får vi in på sista terminen! Riktigt kul att komma tillbaka till skolan och träffa tjejerna, men jag skulle dock ljuga om jag sa att det var fan så jävligt att ta sig upp ur sängen imorse..

Åkte ner på stan med Sofia efter skolan och kollade in rean.. Hade lite och bjuda på, fick med mig en kofta samt skorna, som dock inte var på rea, hem. Lite tveksam på skorna men ska testa lite ikväll så får se! Nu ska jag ur och köra med mamma så ha det bra.

P.s STOR grattis till Felicia som tog körkortet idag! Fasar över den dagen jag är där och ska köra upp.. bruuuu


TRADERA

Har haft garderobsrensning hemma. Gå in på min tradera och se om det är något som är intressant!

Länk: http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=3257812


                                                                                               Lite av vad jag säljer

ÄNTLIGEN HAR JAG BÖRJAT



Och nu är jag en i gänget. Har äntligen börjat övningsköra. Tog starkursen för ett tag sen men det blev mycket i skolan + att jag har känt att det kanske inte är bästa att börja övningsköra när det är kolsvart ute. Men nu är jag igång, har övningskört senaste dagarna och kan meddela att jag kan Uppsala buisness park's parkeringar utantill nu. Det är verkligen skitkul att köra! Synd att det ska ta sån lång tid innan man verkligen är bra på allt och sitter där med körkortet i handen :)

sista lovdagarna


                                                                                     Dagen frukost, fick en gubbe i ägget idag

Nu är det bara några dagar kvar till skolan sätter igång igen och som vanligt har lovet gått för fort. För en gångs skull känner jag faktiskt att det ska bli kul att gå tillbaka till skolan. Sista terminen innan studenten!! HELT SJUKT. Vet att tiden kommer gå så sjukt snabbt och jag kommer ha skitkul hela vögenn tills jag och resten av 3orna står där skrikandes med champanje och mössorna på oss. Fan vilken känsla det kommer vara...

Tillbaka till nutid. Idag tog jag mig en skön sovmorgon till kl. 11. Efter det har jag ätit frukost på sängen, kollat på vänner-avsnitt och föröskt ladda ner lite låtar till mobil, dock inte bättre framgång. Ikväll ska jag nog träffa Felicia och Natta dem inte är upptagna. Innan dess ska jag bara slappa och njuta sista stunden av att bara kunna vara.



GOTT NYTT ÅR!



Heej alla! Idag är man inte fullt så piggilin efter gårdagen men det är värt det. Hade en superbra kväll igår med folket. Hade middag hos mig och körde här sen drog vi till slottet till tolvslaget och fick min efterlängtade nyårskyss! Mådde inte fullt så bra efter det så jag och milad satte oss på bussen mot salabacke, blev för snurrig så vi istället gick vi till fyra mackarna, köpte med oss McD-mat och sen drog hem och simmade i duschade haha.. Somnade som en ängel efter det! Sjukt bra kväll!