hundvakt

image description

Skulle egentligen jobbat 11-15.30 idag men tack vare vädret så kunde jag ta ledig idag vilket jag såklart gjorde. Ska göra lite sysslor sen drar jag in till stan och gymmar med Felicia. Ska vara hundvakt med Milad kväll så ska gå och köpa massa marrigt efter det!

Nu måste jag gå, ha'de!


hektisk vecka!

My gosh vad veckan sprungit förbi! Praktikveckan på friskis är nu över, snufft snufft! Har haft en jättebra veckan fullt med bokföring och en hel del träning. Även träffat vännerna och mys i vänge.

Slänger in några random bilder



bio med älsklingen

Ska snart ta bussen in till stan och kolla på The hunger game med Moshi. Myspys, saknat pojken!


@friskis&svettis

Praktiserar ju denna veckan så har suttit och bokfört i typ en timme så nu är jag klar och ta det lilla lugna! Har dessutom har jag hundsällis av Ester, världens med osociala hund..

Ska på bio med älsklingen senare men ska gymma innan med tanke på att det inte är så långt att ta sig. Kommer bli fit efter det här veckan :)


måste berätta

Vi hade en tävling på jobbet idag om att den som sålde över 3500 kr inom en timme fick ett presentkort på hm för 400. Smarta som jag och Fanny är så gick vi ihop, hon körde kassa och jag fixade krubbet, och tack vare det är jag nu 200 kr rikare på hm. Me like.

I'm out.

söndag

Gick riktigt bra att jobba idag faktiskt, 5 timmar gick så fort! Satt kvar någon  timme med Fanny och Karin och gottade. Inte bara att det numera är sommartid så skrev jag in min sommarledighet idag också, SOMMARKÄNSLA!!


Joobb

Ligger i sängen fortfarande men ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för ännu en dag av jobb! 5 timmar står på schema. TAGGAD...

Igår kväll


22 mars 2012

Hurtig som jag är så har jag gjort lite chokladbollar som jag och pappsen sitter och tjockar i oss. Lycklig tjej ^^


så söt




tillbaka till verkligheten

Åkte till skolan idag, borde egentligen stannat hemma men man tröttnar på det med! Känner att febern sitter kvar men det får man leva med. Var kul att se människor igen i alla fall! Hade en hel del att ordna upp också, massa tråkigheter.

Är i lägenheten nu vilket var ett bra tag sen. Ska snart äta lite middag och vara nyttig för en gångs skull, det blir sallad. Men, ska göra chokladbollar ikväll mohaha så jag kommer i balans ;) Kan ju inte gå runt och vara nyttig..




Sovmorgon

Ligger fortfarande och myser bredvid min sovande pojke i sängen! Tanken var att gå till skolan idag men fyrisskolan har ju sina stunder så vi var tydligen lediga idag. Man tackar man tackar! Jag och Milad snackade om att åka in till stan och käka lunch, sen vet jag inte riktigt vart dagen leder.. PUSS


ny vecka

Hemma från skolan idag, order från mamma. Morgondagen ser väl likadan ut. Men imorgon kommer Milad hit efter han slutat vilket ska bli kul för jag har inte träffa honom med lääänge!

Ska kolla på sista avsnittet av The walking dead nu sen ska jag försöka få lite matte gjort. Jag är uttråkad. Puss

before i die


Söndag - storfrukost på g

Ligger fortfarande och myser i sängen. Sovit riktigt skönt! Ska snart gå ner och äta storfrukost med mamma och Robban. Blir nog sängliggande resten av dagen, men ska försöka få lite matte gjort också. Ligger efter typ tusen sidor. Ska röra mig neråt nu. Kraaamm


polly


tar det lungt

Planen att jobba idag gick inte direkt igenom. Kom till jobbet och började bli helt kallsvettig och illamående i omklädningsrummet. Satte mig ner och svimmade på golvet. Kassigt!

Är i Vänge nu och har fått order att "vila vila och vila" hela dagen. Går väl ganska bra om jag får säga det själv, mamma har köpt skvallertidningar, godis och läsk, sugtabletter m.m till mig så jag överlever... Sen är det gladiatorerna om 10 minuter som jag ska bunkra upp framför. Önskar älsklingen var här bara, mår alltid lite bättre då!

Förövrigt har min dator inte varit så samarbetsvillig senaste veckan så har inte kunnat lägga in bilder med mera. Därför kommer lite random bilder nu när datorn är up and running again. Puss


Precis som jag vill ha dig!

jobb-time

Ska snart sticka till jobbet. Har pass 11.45 - 16.30. Dagens uppgift blir väl att inte nysa några kunder i ansiktet.. Är med andra ord fortfarande sjuk. Men, mår lite bättre nu efter att älskling passade upp mig igår! Behövde en dag att bara ligga hemma och inte göra någonting. 

Bild från igår haha


Somnar alltid ♥ så söt!


feber



Mår fortfarande bajs men gick upp tre timmar innan jag måste dra för att plugga det sista så jag förhoppningsvis får in något i mina geggiga hjärna. Önska mig lycka till, jag kommer behöva det.


anställa en assistent

OMG jag är död. Mitt huvud är helt tjockt och jag känner mig som en saccosäck. Och grädden på moset så har jag fått feber också. Men har i alla fall tagit mig från soffan till bordet tillsammans med naturböckerna. Fan vad jag inte orkar wää! Men det är bara att hugga in.

Ska ta ett paus om någon timme och gå och handla mig lite mat (tröstmat)! 


Sjuuk



Okej jag har blivit storsjuk. Perfekt timing, har ett stort naturprov imorgon och jobb i helgen. ORKAR INTE!

Har dragit mig till skolan i alla fall trots att jag borde stannat hemma. Åh min näsa dödar. Får se hur länge jag stannar. På återseende..


Sooftish

Ligger och chillar i soffan medan min kärlek är duktig och pluggar. Vi har börjat se på BÄSTA serien! The walking dead heter den. Handlar om zombier haha! Men faktiskt, skitbra! Legat och sett på enda sen vi kom hem från skolan, blir som knark. Ska hugga in på kakorna nu och puss på älsklingen. Godnatt.


14 mars

Back on track! Är i skolan igen och har 237 timmar företag. Ska ta mig till gymmet efter skolan och bränna lite fett! I feel gooood! Pz.

image description

Home sweet home

Har varit hemma hela dagen idag, mådde inte så bra i morse så stängde av alarmet och kröp ner i milads armar igen hihi. Vaknade runt 12 och sen dess har jag bara slappat vilket har varit riktigt sköönt! Gjorde bla godaste frukosten mmh! Tjockis.


Just nu


jobb-helg

Känns som att det enda jag gjort den här helgen är att jobbat! Hade pass på 4,5 timmar igår och gullig som jag är så tog jag ett pass på 4,5 timmar idag också! Så sitter ganska sliten, saltig i håret och luktar pommes i soffan och vilar benen. Ska ta en lång dusch snart och bara njuta av helgens sista timmar. Är ensam hemma ikväll så ska ha min emma-time! Pusss


middag hos linn


Poke in the nose

Ligger hemma i sängen nu efter att varit i Knivsta där jag blev bjuden på middag av Linn tilsammans med värden själv, Linnea, Felicia och Sofia. Smaskade i oss massa gott framför Melodifestivalen också. Hade jättemysigt verkligen!


freeeeeeeedag

Gissa vad jag gjorde igår? Gymmade! Första gången på evigheter.. Känner att dallret på magen och jag inte kommer överens. Nu ska man bara fortsätta gå dit också. WÄ.

Det är äntligen fredag och jag njuuter! Matte C har dödat mig. Förhoppningsvis blir det sushi till lunch om min kära pojkvän inte avbokar, inte för att det skulle hindra mig! Resten av dagens planer är suddiga.. :) KRAM


6 mars

Var till studenternas igår med klassen, åkte galant som vanligt. Ramlade runt 10 gånger och har numera skavsår på båda vaderna men vad gör man inte för att glassa!

Träffade Lovisa efter och släpade oss till stan. Käkade och sled runt på stan. Fick skjuts hem sen, lycka! Sen gick jag och la mig kl. 6, behövde ta igen lite skönhetssömn!


Skridskor

Hejsvejs! Hade myskväll med milad igår vilket behövdes! Gosade hela kvällen :)

Klassen ska till studenternas idag för lite skridskor och efter det ska jag träffa Loviiiiiiisa för en fika! Har inte setts sen lovet. Har förövrigt inga prov eller läxor på hela veckan så jag njuuuuter av friheten!



-


4 mars

Har riktig söndagsångest. Inte bara för att jag sitter med ett pm som kommer ta mig en evighet som ska in imorgon. Utan även för att imorgon börjar block 3, det vill säga matte c. Jag kommer dö! Går i samma grupp som Sofia och Milad vilket betyder smarta människor, så dem kommer oundvikligt behöva hjälpa mig med allt hehe!

Ska återgå till mitt pm nu så jag blir klar innan skolan börjar imorgon! Hej.


gladiatorerna

Milad åkte precis and i miss him already :( Men snart kommer Natta och Felicia hit för lite gladiatorer. Lägenheten looks like shit så ska städa upp lite innan dem kommer, see ya!


Myser runt i älsklingens tröja ♥


senaste dagarna


Media Markt 50:-


Ångest

Har precis haft 3 timmar nationella prov som fick ÅH HELVETE!!! Aaaaaaahhhh arg DAMP.

Men fuck that shit, laddar om för italienska prov imorgon istället. Sitter i bibblan nu och ska få lite gjort, om något år kommer älsklingen hit också och håller mig sällis. Nu har jag en anledning till att tröstäta ikväll iallafall.