Solen... ett minne

Nu ligger jag i min stuga och har precis blivit väckt av storasyster som sitter på bussen till Uppsala. Men det var nog ganska bra att för en gångs skull gå upp lite tidigare. Snart ska jag gå upp till huset och hämta frukost och sen kolla klart på Pirates of the Caribbean. Har alla tre filmerna med mig så det kanska blir ett slaps POC-dag för mig eftersom att vadret är lite sådär. Hoppas på att solen kommer fram bakom molnen. Saknar alla så mycket och när jag kommer hem på måndag så vill jag träffa alla så planera inte in något på den kommande veckan. Felicia åker till Turkiet snart också, hur ska jag klara mig utan henne? ♥


Bilder från gårdagen


Pappa fisk storgäddan, typ..

Jag tror jag fick minsta fisken i hela öregrunds vatten

Åka ut med båten och fiska med pappa

Nu sitter jag ute på landet med en chips skål brevid mig. Idag har jag och pappa varit till gräsö och firat marcus fom fyller 16 år idag. Grattis. Vi har också letat mask i trädgården för att senare ikväll så ska vi ut med båten och fiska lite. Nu håller pappa på med maten så jag ska gå och hjälp honom. Jag kommer att vara ute i öregrund nu i en vecka med pappa och så jag kommer hem på måndag. Linda kommer ut något också och då ska vi gå på Köket som är Öregrunds kända restaurange som har utsökt mat. Kommer nog med lite mer inlägg i veckan.


Kram emma


Myskväll med syster

Idag så åkte mamma och robert till göteborg och det betyder att jag och Linda är ensamma hemma. Jag och Felicia tog 14.35 bussen in till stan för att jag skulle inhandla lite saker. Köpte cupido-sallad till ikväll, honungs melon och sen en puderborste, verkligen efterlänktad! Vi tog fyra bussen hem och på bussen träffade vi Elina. När jag sen kom hem tog jag och Linda ett parti kort och sen åt vi våra goda sallader. Nu ligger vi i soffan och ska snart sätta på en film. Kommer bli en riktig myskväll med syster.

Enköping

Igår så åkte vi till Enköping för att fira Ronjas bror Albin med det slutade med att jag och Ronja var på samma fest som Paow och gaybloggarn. Han som hade festen heter Tomasz och gick i samma klass som Ronja nu innan hon sluta. Vi var dock inte kvar så länge för så roligt var det inte. Men nu har både jag och Ronja erfarenhet om hur det är att käna pengar på sina bloggar. Haha, ja en undlig kväll må jag säga. Bilder finns på  www.sagaaw.blogg.se .


Caviar

Vaknade av att pappa ringde kvart i två. Jag förstår inte hur jag kunde sovit så länge gick inte och la mig sent alls? Tjugo i fem åkte jag, mamma och Robert in till stan för att vi skulle käka på Lindas jobb som ligger i saluhallen. Restaurangen heter Caviar och har jättegod mat. Åt fisk- och skaldjurs soppa. Efter det åkte vi till maxi och handlade lite, jag köpte ett leppglans, eyeliner och tredje twilightboken. Sen skjusade de mig till Felicia och vi gick en promenad till ekeby och tillbaka. Nu ligger vi och kollar på twiligt för andra gången den här veckan.

Fyrishov med efterlänktade Lovisa

Igår åkte jag och Lovisa till fyrishov väldigt tidigt. Så tidigt att vi var ensamma på fyrishov. Vid tre kom mamma och Robert och hämtade mig för att morbror Janne fyllde år och vi skulle dit och fira. När presenterna var öppnade och kaffet uppdricket så åkte vi och köpte cupido-sallad. Lika gott som alltid. Kvällen spenderades framför tv:n med familjen.

Wille







Shopping

Var till stan idag med Felicia. Träffade många på stan idag faktist. Köpte också ett par gladiator-skor och underkläder. Vi åt också på Cupido och det är så god så jag vet inte vad? Synd bara att det är så dyrt, annars skulle jag nog vara en missbrukare av sallad. Nu sitter jag hemma och ska kanske sätta på twilight?


Minna & Viggo

Igår kom även småkusinerna, Minna och Viggo förbi. Riktiga små skitungar. Hoppar och skuttar, jag vet inte vad? Men de är ändå hur gulliga som hälst.




Twilight

Igår hände en sak som är en bästa på länge. Jag och Felicia satt vid datorn och då kommer Mamma och Robert hem med twilight filmen i handen. Överlycklig, jag visst!




Lina kom på besök

I torsdags kom Lina till mig när jag var på landet. Vi bestämde oss för att vi ville åka ring så pappa och vi åkte ner till båten. Det började inte så bra, Jag och Lina skulle försöka åka tillsammans första varvet men nej vi ramlade i när vi skulle sätta oss i ringen och det blev som en scock eftersom vi inte doppat oss än. Men snabbt var vi uppe i båten igen och det slutade med att jag skulle åka första varvet. Jag förstår inte att det kan vara så kul?! Sen var det Linas tur att åka.

När vi sen kommit hem så cyklade vi in till öregrund och köpte lite godis och satte oss på en klippa och pratade om allt möjligt. Så mycket att prata om eftersom vi inte setts på länge så. Sen var det dags att cykla  hem och äta mat. Kvällen slutade med ett kvällsdopp och många roliga/knasiga sms hit och dit. Dagen därpå så åkte vi ner till stranden för att sola och bada. Vi åkte hem och slappade lite tills Linas mamma kom vid tre. Hade två jätteroliga dagar!




Ska få träffa Felicia

Imorgon går bussen från öregrund klockan tio och kommer sen till uppsala halv tolv. Tar sedan buss eller bil till vänge och då ska jag träffa Felicia som jag inte träffat på väldigt länge. Saknar henne väldigt mycket! Imorgon så ska jag även ge sushi en andra chans, mamma och robert skulle köpa hem lite utöver min önskan.

På torsdag ska jag träffa Lovisa som jag inte heller träffa på hur länge som hälst! Miss you sweede. Vi ska fika i stan och uppdatera varandra om senaste händelser.

Veckan kommer nog att bli ganska fullsatt för jag har mycket att göra tills jag åker ut till öregrund igen nästa måndag med syster. Tyvärr så kommer kanske inte Lina att vara ute den veckan så kommer få klara mig alldeles själv.

Hope there's Someone

Ligger i soffan i Öregrund och vädret är sådär. Söndag så åker ronja till Spanien med hon kommer som tur hem på torsdag och jag kommer få träffa henne på lördag för då fyller hennes storebror Albin år. När man vet att man inte kommer kunna träffa en person på länge så saknar man den mer. Varför måste det vara så?



Ett minne från finnö

Hemma & full av underbara minnen

Hemma från en underbar vecka på finnö med Ronja, Linda, Mamma,Robert, Helena och Per..



Dagen då vi anlände gick jag och ronja upp till våran egna älsklingplats på hela finnö. Lika fint som alltid.



Det blev en promenad runt ön då vi kollade på solnedgången.



Jag och ronja hittade vår egna plats där vi kunde bara för oss själv och njuta av solen.





Jätten och jungfrun.



En dag la vi nät och då stod jag och ronja ansvariga för rensandet. 11 abborrar och 1 sik.
"Lika som bär?"



En kväll så övertog jag ronjas kamera och började kittlahenne. Någonting som hon inte tyckte var särskilt skönt, men det är något man får stå ut med om man är kompis med emma. Mamma och Robert fick också vara med på ett foto.



Jag och ronja fick en knasig idé att vi skulle ta en promenad upp på berget och kolla på solnedgången i regnet. Det blev mycket flams och roliga videos. Här leker jag mask filten men jag ser mest ut som ett litet barn.



Jag saknar alla stunder vi låg inne på vårat rum och läst medans dem andra sov.
När jag hör din röst.
Låt den rätte komma in.
14 år till salu.



Vi tog en egen liten utflyckt till Ängsö och ön var full med får och dess avföring.



När solen var framme igen efter några dagars kurra gömma så tog vi alla en utflyckt till Sälsö. Där njöt vi av sol, bad och grillning.


Nu får vi vänta ett år tills det är dags igen!

Finnö

Idag så har jag hjälpt mamma att sortera ut en massa kläder som hon haft i flera år! Snart ska vi åka upp till gränby och köpa en bikini och kanske en bh åt mig till resan imorgon. Vi ska även lämna av Wille hos morbror, jag kommer inte få se Wille på en hel vekca? Om jag känner mig själv så kommer jag säkert ta båten från Finnö, som tar ungifär 12 timmar, för att jag kommer sakna honom så mycket! Ja just det, imorgon så åker jag, mamma, robert, linda, ronja, helena och per till finnö som är en ö utanför åland. Tredje året i rad nu som vi åker men i år ska även syster med så det ska bli kul. Vi är bort en vecka om två dagar om man ska vara exakt. Jag och ronja firar våran två års dag då, haha. Det låter som vi är gift men nej, det var på Finnö för två år sen som vi lärde känna varandra. Och tänk så bra vänner bli blivit efter det! (rätting) BÄSTAVÄNNER. Vi hörs om en vecka. Peace emma

Pex-foton

Kolla in feliciagustafsson.blogg.se så finns alla foton från torsdagen som vi knäppte då. Ligger under rubriken "emma&jag igår!" Peace emma

Hippie

För ett tag sen så bestämde jag och Felicia att vi skulle bli lite miljövänligare av oss, igår kväll kom vi båda fram till att "hippie"-stilen är jäkligt snygg så man kan säga att vi lagt till det på listan.

Peace emma


Tältning

Tältningen i Måndags, hur ska jag bestriva den med några meningar? Går inte, så har får ni den långa variationen. Jag och Felicia fick stressa till bussen för att vi helt glömde bort tiden. Där träffade vi Elina och Julia och sen Bella på bussen. När vi väl kommit in till stan och klivit av den otroligt varma bussen så kom Felicia på att hon glömde sin skylväska så hon och Elina sprang iväg och letade efter den. När de till slut kom tillbaka med kylväskan i behåll så var det bara tio minuter kvar tills bussen till Wik skulle gå så vi traskade över dit. Men nej, den kom inte efter tio minuter, inte efter en kvart, men efter tjugo minuter så stod bussen på plats. Vi gick itrriterat på bussen men vi var inte framme för ens runt två. När vi kom fram till badplatsen tog vi ett svalkande dopp och bara njöt av att äntligen fått komma av den truktansvärda bussresan dit. Vid tre kom Bellas mamma förbi med tältet och annat. Vi fick en tältplats på ett jättebra ställe och ett kylskåp av en kille, Magnus, som jobbar där. När tältet var upp och alla packat upp sina sovsäckar etc så var det dax för dopp nummer två. Kvällen och natten är en oförglömlig upplevelse. Full med mycket skratt, naket, och ja mer kan jag nog inte säga... Kom hem vid nio tiden på Tisdagen och sov sen i 15 timmar. 

Kram emma