I HAVE BEEN THERE BEFORE AND I CAN BE THERE AGAIN


LUNCHHUMOR

fett pinsam du är som kallar mig tönt i klass-chatten :$:$:$:;$$$$ du är tönt


HUR GÅR DET TILL NÄR RIKSDAGEN FATTAR BESLUT OM BUDGETEN?

Tar tusen år att ladda ner O.C men det är det värt. Precis tagit en paus från pluggandet med te och macka, smaskens! :)


UTORRENT 52 %

Har suttit och pluggat i mer än två timmar, stolt! Orkar fan inte mer snart.. ska nog ta mig en paus :)



Jag och Felicia för ett tag sen :)


CUPIDO MED SOFIA OCH NATHALIE

Shuhu! Första dagen efter lovet var en pina men jag lever.

Efter alla dödslektioner så drog jag och Felicia ner på stan. Hon stack hem och jag mötte upp Iranie-Natta och Sofia. Vi satte oss på Waynes och pluggade, eller aa 1 och 50 min snack och 10 min plugg. Vid halv fel rörde vi oss en trappa ner till Cupido. Äääääääääälskar deras sallader, men det har blivit väldigt snåla med ingredienserna på senaste tiden! Aja, jag och Nathalie tog bussen hem och nu sitter jag och ska precis börja min intensiv pluggning med Sofia på fb..

Laddar ner O.C sesong 2 nu, 5,5 timme kvar :)


MAN ÖVER BORD

Skola imorgon, ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka. Kommer sakna sovmornarna dock! Men, jag behöver gymma!! Nu är det nog med godsaker på några år..

På onsdag kommer Linn hem från Dubai så på fredag blir det FIESTA!! :D

HEMMA FRÅN FELICIA

Jag och Sofia tog bussen från Felicia för ett tag sen så nu är jag hemma. Ska faktiskt bli ganska skönt att gå och lägga sig ikväll! Har inte sovit ensam på hela lovet(!)

Ska snart få skjus av pappa till jobbet, jippi städa två timmar.. -.-'


OVER AND OUT...

Melodifestvalen-kväll höll inte kraven så vi sticker in mot stan! :)


MELODIFESTIVALEN MED FELICIA, SOFIA & POPCORN!


SEXY

 


TJUGOSJÄTTE FEBRUARI TVÅTUSENELVA

Hade riktig myskväll igår! Love it. Vi kollade på filmen Disturbia, min gamla favoritfilm för ett tag sen haha, sofia och felicia är så söta när dem är rädda!
Var på barnkalas idag för min kusin Minna som fyller 6 år. Älskar småbarn!! Så söta..

Sitter hemma hos Felicia just nu och gungar till musiken. Om ett tag kommer Sofia och Emily hit för lite Melodifestivals tittande :) Fick med mig en godispåse från kalaset också som jag ska gotta på ikväll!

Sing with me foks! ♫♫♫

TEKNISKA FAMILJEN

Sitter och hjälper pappa med sin nya mobil, ingen framgång.

Senare ikväll kommer Sofia hem från fjällen så då ska jag hon och Felicia ha myskväll hemma i Vänge :) Sofia är sugen på att ta ett till hål i örat så jag förmodar att vi ska göra det sen blir det nog film, snack och massa gott! ♥

VEM RINGER MIG FRÅN OKÄNT NUMMER?





T-LAND

Åh fan vad jag vill inte THAILAND!!! Fick lite saker av pappa när kan kom hem igår :) Nästa gång jag åker dit, vilket jag ska, ska jag shoppa!!


...

Måste verkligen trappa ner på godsakerna! Mitt ansikte vill inte riktigt sammarbeta..

Har tagit en gympaus och på några veckor, men så fort skolan sätter igång igen och rutinerna börjar komma tillbaka så är det back on track igen!

MORGONDAGENS PLANER

Imorgon är det fredag. Fredag betyder att Sofia kommer hem från fjällen som hon rymde iväg till i början av lovet.. Men, nu är hon hemma igen så imorgon blir det myskväll med henne och Felicia.

Can't wait :D


KVÄLLSFIKA MED BÄSTIS




Blev en kvällsfika för en stund sen och nu ligger vi nerbäddade i varsin säng och updaterar oss om dem senaste händelserna i internetvärlden :)


TOMT I SKÅPEN

Sååååå skönt att ha pappa hemma i Svearike igen!

Jag och Felicia har lensat mitt kök under tiden pappa varit borta. Vi har käkat guacamole och tacochips, pyttipanna med potatis och hambugare, pepparkakor och ädelost, köpt hem pizza och jag vet inte vad till frukost när han varit borta. Kändes bra med riktig husmanskost i magen igen :)

THURSDAY

Var uppe halV åtta i morse, sammanlagt 3 timmars sömn. Känns jävligt skönt att rulla ur sängen och dra sig till bussen mot landläkaren medans Felicia fick ligga kvar under sitt täcke i värmen.. No holes however :)

När jag var tillbaka runt tio vaknade Felicia till, efter ytterliggare några OC avsnitt bestämde vi oss för att STORSTÄDA lägenheten. Tog oss 3 timmar.. rensade ut skafferiet och allt. Duktiga flickor! Pappa kom ju hem från t-land idag.. pepparkaka :'(

                                          Vår frukost kom ägde runt någonstan vid fyra


Tillägnat till Saga ;)


GÅRDAGEN

Riktig slö dag igår! Jag och Felicia träffade Lovisa på Kebab City (♥)för brunch, alltid lika gott! Uppsalas bästa helt klart.
Efter det drog jag och Felicia hem till henne. Jag somnade på hennes säng ett antal timmar men sen runt halv åtta packade vi ner en matlåda och drog till lägenheten. Hade OC-marathon med massa gott och jag kom i säng någon gång vid 4 :)


TISDAGS

I tisdags åkte Ronja hem så då bestämde jag, Lovisa och Felicia för att dra på fest lite impuls sådär :) Träffades ett härligt gäng hemma hos mig innan vi drog vidare till festen och sen drog vissa hem till mig igen sen efter för lite chillnatt haha.


NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Okej nu ska jag ta tag i bloggandet! To be continued...


VAD HAR HÄNT MED VISSA MÄNNISKOR?

Nu ska jag och Ronja sova. Vi ställer alarm på 9 imorgon och då ska vi ut på springtur och sedan blir det frukost med äggröra och nyttigt bröd. Måste börja vända kosten nu, fyrishov med klassen om några veckor..


1 100 INLÄGG



VITLÖKSDIPP ♥

Jag och Ronja kollade precis på Easy A. Fortfarande bra efter 3e gången :) Klockan är inte ens elva så jag förmodar att det snart tycks på PLAY ingen för film 2. ♥

DON'T ASK...


FÖRSTA DAGEN PÅ SPORTLOVET, NU DEGAR VI.



Både jag och Ronja ligger nerbäddade i varsin säng. Ska snart sätt på en film men först ska vi röra oss ner mot köket för att fixa chips, dipp och cola :)

Obs. Ja vi ska gymma imorgon så ni behöver inte vara rädda att jag rullar över er om ni vistas utanför huset.


NUNNA



Jag och Ronja började denna dag med att hon hoppade ner i läxböckerna och jag tog en STORstädning i mitt rum. Efter en skön dusch tog vi en promend med hunden och nu ligger Ronja och sover bredvid mig.
 Luktar mat i hela huset, magen kurrar!


GÅRDAGEN


+ filmen Clovefield som vi sakta men säkert somnade till..


LÖRDAGS MED FELICIA


KAOS

Felicia ska alltid ta smygbilder på mig när jag sover. Alltid lika trevligt med förslag till ny profilbild till fb när man kolla i kameran :D


MIN, SOFIA OCH EDDIES FRUKOST, MUMA!


FINBESÖK FRÅN ENKÖPING

Ronja kom till mig i alla fall runt sju tiden. Vi träffades på maxi och köpte riktigt mycket smarr till kvällen :D Filmen vi kollade på är precis slut, lika så Ronja som ligger och sover så sött bredvid mig :)

Har blivit käka i ballerinakakorna 'kladdkaka'!! Så goda :) Men ska nog slagga nu, bilder kommer imorgon.

LOADING...

Ligger nerbäddad i soffan med duntäcke och allt.. Orkar inte lägga in bilderna i datorn så förmodar att det kommer en slags bildbomb senare när jag funnit energi :)


SAMMANFATTNING

Fredag: Jag och Sofia trog till lägenheten och hängde. Sendan vidare till stan och så landade vi hemma hos Felicia med en hel del trevligt folk och god middag (stress). Jag, Sofia och Eddie tog en taxi till mig (onödigt) och slagga hemma hos mig :)

Lördag: Jag. Sofia och Eddie hade en ritktigt slööööö morgon med pizza och B&J till frukost.. De trog vid fyra och tio min senare kom Felicia. Vi hade chillkväll hos mig, haha blev pizza till kvällsmiddag också, tjock. Kolla film och somnade relativt tidigt..

Söndag: Vi har kollat på Step up 3D och käka frulle. Felicia stack till sin bff Ronja för ett tag sen så jag bestämde mig för att ladda ner The O.C sesongerna (a)

Kvällen spaner blev inställda så försöker få tag på lovisan för lite skoj . to be continued..

BLOGG U LATER

Sitter i ett grupprum med tre nobs. Slutar tjugo i tre idag, får se om jag hinner klart med mig geografi nu.. vore skönt att åka hem och slappa i soffan hos pappa innan jag ska bort. Får nog med mig Sofia hem då också :)

KOLLAR UT OCH SER ETT HAV AV SNÖ, JAG VILL HA SOLENS SKÖNA STRÅLAR NU


Ligger fortfarande och snoozar i sängen :) bussen går om en timme och tjugo minuter så i'm taking my time. Måste väl rulla mig ur sängen snart och börja fixa och trixa. Kommer förmodligen inte hem förrens på söndag.


o_O

Ska försöka sova nu tror jag, riktigt sliten. Ser fram imot morgondagens planer..
vi får se vart kvällen slutar :)


THE GAME IS ON BITCH

...


NYMÅLADE NAGLAR

Min dator är helt ree. Får inte upp dokumenten så kan inte göra min läxa. Får sitta kvar imorgon istället och göra klart.

Ligger nyduschad i soffan och kollar på Svensk Maffia. Börjar 10.30 imorgon och sen mot kvällen blir det hem till Felicia för middag med ett par trevliga tjejer :)


JORDBÖVNINGAR, VULKANER OCH LITOSFÄRPLATTOR

Slutade typ halv 12 idag.. satt i bibblan till typ 5 för då kom mor och häntade mig. Har precis käkat gottismat så ska ta en dush nu sen blir det tillbaka till pluggandet.

ALLA MINA KLÄDER LUKTAR KLORIN?

Har varit riktigt duktig med att gå och lägga mig i tid den här veckan. Nu har jag bara kvar att lära mig att inte försova mig sen är jag nära till att vara en 'normal människa' :)

Ska snart hoppa ner under täckt och läsa en skvallerblaska, alarmet står på 08.15. Sov gott!

SNYGG 1 & 2



Hängde med Limpan och Sofia efter skolan.
Sofia hittade ett par CM jeans för endast 60 kr!! :O Lyckotjej


YOUR NOT HALF THE MAN YOU THINK YOU ARE AND YOURE NOT HALF THE MAN YOU LIKE TO BE


Precis tryckt i mig en semla, tjock om magen :)


LIFE IS PRETTY DAMN AWESOME SOMETIMES

Har ett riktigt happyface för tillfället. Fick veta idag att tre av mina fyra lektiner utgår imorgon så den enda lektionen jag har är gympa :) Börjar 10.00 och slutar 11.20.. NICE!

FRÅN NATHALIE AKA. MIN GRANNE I STAN


HAHAHAHAHA!


PREGNANT LADIES ON THE ROAD

Åh så kul man kan ha på italienska lektionerna ibland! Jag och Saga var för ett ögonblick på smällen...


Måste erkänna att dubbelhakan gör en knäsvag, raw..



Nathalie har 'pimpat' felicias nyckelband! coolish


15 - 02 - 2011

Hade planer om att ladda in lite nya låtar i ipoden men eftersom att jag har en, usäkta uttrycket, cp dator som aldrig vill sammarbeta så får jag väl ta det en annan gång.

Väntar på att naglarna ska torka sen ska jag borsta gaddarna och krypa ner under täcket. Sov gott!



Ändrat alarmsignal på mobilen nu också så jag slutar försova mig varje morgon.


ÄLSKAR NÄR MAMMA TÄNDER LJUS I HELA HUSET, EN AV VINTERNS FINA EGENSKAPER


Stannade kvar i plugget till halv 5 med Sofia, Nathalie och Felicia för lite pluggande till Nk provet imorgon. Men nu är jag hemma och ligger nerbäddad under täcket i värmen. Ska snart gå ner och käka lite food sen blir det tillbaka till skolböckerna. Ronja har lovat att ringa och peppa mig lite senare :)


HISTORIA



Sitter på historia lektion.. booooring! Har största nk provet imorgon så kommer väl sitta kvar i bibblan till skolan börjar imorgon igen 08.30


Zzz' Zzz'

Ögonen är riktigt tunga just nu, skönt med sovmorgon imorgon då! Säger godnatt från mig :) Pussokram.

ÄTA BÖR MAN, ANNARS DÖR MAN

Jag (och flera) känner att min blogg börjar likna en matblogg..
 Skrolla ner lite så fattar ni vad jag snackar om!


35 KR RIKARE

När jag kom hem stod middagen serverad på bordet, gottis! Blev även lite alla-hjärtans-dags-mys, mamma hade köpte "styrke piller" till mig och några trisslotte. Van 35 kr ;) Cashflow haha. M&R hade även köpte hem lite fika.



BANTA!!!

Åh fy tusan vilken tjockis jag varit idag. Men... det är bara alla hjärtans dag en gång om året så varför inte njuta av den när den väl är här?

Drog till Café Linné med Linn, Sofia, Simon och Eddie efter skolan. Käkade godaste "kärleksmumsen"! Efter ett tag kom Markus, Henke, Björn och Paulii. Vi drog hem till Simon och spela COD och fifa, riktiga nördar, och bara hade det chillerill! Paul och Björn drog hem och då drog vi andra för att käka på BK, moma :)



"Kärleksmums"

Simon och Eddiepedd


Kär i BK's pommes!


CIAO

Slutar nu, nice :) Blir ner på stan och ta en fika med tjejerna.. SOCKER! ♥


HJÄRTEPLÄTTAR!


JAG HAR FÅTT MIN FÖRSTA ALLA ♥ DAG LAPP!



And more to come...


AND IT'S ALL BECAUSE OF YOU

Det är hjärteplättar till lunch idag i skolan, vill ha mat nu nu nu!!


Sitter på samhäll :)


ÄVEN MÄN KAN STÄDA OCH LAGA MAT



ALLA HJÄRTANS DAG ♥

Sitter i plugget, speed dejting om 2 och uppträdande lite senare! ;)

Hann inte med frukost i morse, försov mig som vanligt(a). Kollade precis igen mobilen och hittade denna UNDERBARA bild, vill ha!



BEÖVER JAG ENS NÄMNA VÄDRET?

Ja jag säger väl som alla andra då, hatar kylan! Men.. det är i alla fall sol vilket kändes riktigt underbart mot ansiktet i morse!


NYTT BESÖKSEKORD


EN PRINSESSAS DAGBOK 2

Sliten söndag, jag och Felisen vaknade vid halv tolv och då blir det bigfrulle sen har vi kollat på film tills hon drog på träning. Efter det har jag inte rört mig från sängen vilket än ååh så trevligt! Ligger just nu och kollar på En prinsessas dagbok 2 som går på 5an :)

 

LÖRDAGS HOS MALVINA


Hahaha jag dör för sista bilden!


ME AND MY CHICK


FREDAGS MYS MED TVÅ FINA TJEJER

Jag, Sofia och Felicia tog bussen hem till V-town i fredags. Hade en riktigt myskväll vilket var längesen jag hade så det satt perfekt! Vi snacka lite skit, tog hål i deras öron(?), käkade gott och kollade på skräckis.


SISTA DAGEN PÅ VECKAN

Tar tag i bloggen om ett tag, har för tillfället ingen ork till något annat än att trycka i mig godsaker och dega framför tv :)

GIRLS NIGHT

Är i lägenheten just nu, ska snart ta bussen in till stan och möta upp Sofia och Felicia. Då ska vi gå och köpa lite gottis sen tar vi bussen till Vänge för att ha en riktig myskväll :)


WE'RE SMILING BUT WE'RE CLOSE TO TEARS

HATAR SÖND, men idag så gjorde det ändå min dag lite bättre. Bussen var försenad(no gues?) så jag, Elina och Julia gick hem till Elina och fikade istället :) Mycket trevligt! Missade matten men kom i rättan tid för lunchen och sen dess har dagen rullat på :)

Gjorde dock en stoooorvurpa när jag gick hemifrån i morse så för tillfället haltar jag mig fram :)


SOVMORGON

Börjar inte förens 10.30 idag så ligger fortfarande i sängen och myser med Wille. Måste tyvärr snart göra en instat, dusch, fixa och sen.. städa för ikväll får man finbesök ;)


FOREVER





MEN VA?!

Lejonet: 10 augusti till 16 september.

Jungfrun:
16 september till 30 oktober

Jag vill inte vara något jäkla lejon, jag vill vara jungfru? Varför ska dem hålla på att byta stjärntecken från ingenstans?

NI ÄR SÅ ROLIGA


GET BUSY

Riktig kaos-vecka!! Alla lektioner har antingen utgått, blivit försenade och vad vet jag.. Sitter i alla fall på geografi nu, en halvtimme sen.. trevligt. Sen är svenskan iställd så då ska jag, och resten av boysen i klassen sitta kvar och plugga. Mamma hämtar mig vid halv 5, då ska vi köpa CUPIDO :D


WE ALL WANT THE SAME THING

Drog ner på stan med Felicia, Nathalie, Eddie och Simon after school. Felicia köpte jacka, stötte på Linn och Sofia och sen blev det fika på det.. MYS!

Pappa drog till thailand idag då, utan mig, så då var det bara hem och packa för två veckor i V-town. Pappa hade lämnat lite pengar till mig som verkligen kommer komma till användning nu när sportlovet börjar närma sig!


Cupido är kända för sina äckligt goda sallader, men jag rekommenderar även deras andra godsaker.


HÖLI HÖLI

Somnade eeeeeeearly igår, typ 7. Riktigt skööönt! Vaknade vid tolv sen på natten och somna 2 så försov mig i morse och kom försent, så emma-style ;)

Har italienska om 10 min sen drar jag och Felicia ner på stan och shoppilioppar, jackjakt.


Saknar mig babe!


SOVMORGON

Börjar 12.15 idag så ligger fortfarande i sängen och njuter :) Nu ska jag göra rostade mackor och te! Ha en trevlig dag alla, efter skolan blir det till gymmet :)

STEP UP 2

Har precis laddat ner step up 2 så nu ligger jag nerbäddad och redo för att trycka på play. Natti natti gott folk!


TONIGHT IS THE NIGHT TO JOIN ME IN THE MIDDLE OF ECSTASY

Riktigt skön dag idag! Gick på matten sen utgick resten av dagens lektioner så jag, Sofia och Linn drog hem till mig. Gick till Ica och köpte pizza och godis och slöa oss framför datorn/tv:n hela dan till typ fyra. Då drog vi ner på stan och träffade HAAANK och Eddie :)


Linn donera BIG BUCKS

Sofia pimpa min arm


AWESOME

Min helg har varit riktigt händelserik och bara till det bättre :) Orkar inte riktigt berätta allt men flera sånna tack!


,

The Big Band Theory ♥


SHOPPILOPPING



Drog ner på stan men Nathalie och Felicia efter skolan. Kollade runt lite i affärerna och kunde inte motstå att få hem något :) Nu får det nog räcka med köp denna månad.. punkt slut.


YOU MAKE IT REAL FOR ME


SKRIVER DETTA INLÄGG ENDAST FÖR ATT KOMMA IFRÅN GEOGRAFIN.. SOM JAG INTE ENS BÖRJAT PÅ



Har inget gymmat något denna vecka, ajja bajja. Men imorgon blir det upp på hästen igen och efter det bjuds det på födelsedagsmiddag hos Pian :)


TVIVEL

Ena sekunden känns allt som att sväva på moln och andra sekunden känns det som att allt rasar samman. Är det värt att chansa? Frågan är om jag vågar, risken att bli sårad är stor.


ENDAST FÖR NATHALIE & FELICIA


MABY IT'S BECAUSE EVERYTHING AROUND HER IS SO DAMN FAKE


♦ ♦ ♦ ♦


I GONNA LOVE YOU LIKA I NEVER BEEN HURT BEFOR, I'M GONNA LOVE YOU LIKA I'M INDESTRUCTIBLE



Okej min dag har ganska mycket SUGIT. försöker göra den lite bättre på She's the man och någora tända ljus :)