6 timmar senare..

.. och jag har äntligen jobbat klart! Började tio i morse så är ganska så död. Ska hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning snart för att runt halv 8 blir det stormiddag i Kåbo. Det är Kvalborg på G!


Två bilder från igår och imorse när jag var barnvakt för kussarna.


jag saknar picnik!



Ligger äntligen i sängen efter en lång och rolig dag! Gick jobbigt sent i skolan idag (15.45) och släpade mig till Friskis efter trots min längtan att bara åka hem och sova. Men det var riktigt skönt faktiskt! Träffade upp Natta, Linn, Felicia och Sofia efter och åt godmiddag och banana split hemma hos Linnis. Riktigt trevligt haha. Nu ska jag sova, börjar sent i morgon som tur är så jag ska sova som en prinsessa inatt. Natti natti ♥


Sushi

Måste börja med att säga att jag har sötaste kusinerna :) Med det sagt.. Jag och mamma köpte med oss sushi hem efter (milad please dont hate me <3) vilket smakade gudomligt!

Snodde med mig dator från pappa hem också för min dator här i vänge har kraaaschat. Kul. Så ska sätta på en film snart och krypa ner under täcket. Kram


blårandigt

Sitter och sjunger med i Whitney Houston låtar och känner mig lite fult glad (hur man nu känner sig så?). Om ett tag kommer mami och hämtar mig i lgh. Lillkussen har nämligen öppethus på sitt dagis så vi ska dit :)

Slutade runt tolv idag så jag och några tjejer drog till bryggan och stekte i solen ett tag. Tog en glarre med Felicia och Natta efter och då såg vi att BIKBOK hade 50% i allt i butiken. Tog en rundtur där inne bland resten av Uppsalas befolkning. Fick med mig denna tröja hem:


Vårkänsla


Oxford university

Eftersom jag lever på typ en tia varje månad för att allt ska läggas undan så har min garderob inte uppdaterats på väldigt länge vilket nu lett till att jag slänger på mig lite det min garderob har att erbjuda.. Jag saknar nya kläder haha. Glider runt i den här ursköna tröjan jag köpte i London för några år sen!

Vill inte gå till skolan idag. What's up with the weather liksom? Passande när man ska orientera på gympan idag.


Kvällsmys med mitt hjärta


gårdagen

Igår hade Elina sin 18 års middag. Hade sjukt kul haha. Var dock tvungen att dra relativt tidigt eftersom jag jobbade idag kl. 10. Men gårdagen måste göras om!


(Peddo blick jag vet)


STRESS

Var sjukt jobbigt att gå upp vid halv nio i morse kan jag säga! Och efter 5 timmar arbetande är jag nu: DÖD. Var sjukt stressigt på jobbet, galet mycket folk.. Stannade längre också eftersom jag inte jobbade igår. Fick ledigt för att det skulle vara snöstorm typ men det var ju sol hela dagen så det var ju N.I.C.E. Pappa kommer hem från Skottland idag också så har varit duktig och storstädat lägenheten, jag och Milad har verkligen skitat ner haha.

Ska ladda upp lite bilder från gårdagen nu. KYSS


En av min och Milads skitgoda maträtter de senaste dagarna! Gemmagjord salla i mitt hjärta ♥


mammadag

Hade ingen skola idag vilket var sjukt skönt. Blev lite långtråkig efter någon timme i ensamheten så.. smsade mamma och sa att jag vill kolla på lite ny inredning till mitt rum. Slutade med att vi gick och kollade massa kläder på Gränby C istället (my sneaky plan came true). Fick med mig lite saker hem, bland annat den här bustern vilket är fett skön.. bla bla tråkigt inlägg hej då


fredagsysselsättning i hög nivå haha


roadtrip över hela uppsala

Blev upphämtad av Lovisa efter skolan(!) Hon kirrade körkort igår så vi var ju tvugna att ta en sväng. Åkte till Vänge och hämtade lite saker sen tillbaka in till stan och tog en driv-in på Mcdonald's.. Vi lära oss att McDonald's är farligare för kroppen än vad man tror. Lovisa tappade halva sin tand så åkte vi till folktandvården att boka tid.. haha det blev fullt sjå! Softade resten av dagen, för en gång skull inga läxor vilket var jäääävligt skönt! Sovgott.


galet

Har haft sjukt mycket i skolan på senaste tiden! Men idag är det redovisningsdag så efter det kommer det lugna ner sig lite förhoppningsvis! Baba drar till Skottland imorgon så ska go wild i lägenheten de kommande dagarna (aka jobba). Ska plugga in det sista nu innan jag ska in och redovisa. Heeeej


Direkt från gottsunda


träffa bästis

Lägger pluggandet åt sidan och drar in till stan för lite käk med Lovisa! Fick lite skola gjorda i alla fall så det känns sköönt. Nu ska jag njuta av resten av min helg! Kyss.


pluggstuga

Ska sätta ett märke i världshistorian genom att plugga... på en lööördag?! STOLT.


årsta häng

Var hem till natta igår på middag med henne, Felicia och Elina! Hade grymt kul och enligt bilderna jag tog så verkade jag besatt av hennes bord... Flera sånna här kvällar tjejer!


märks att det är fredagen den 13:e!



Drar på födelsedagsmiddag i Årsta. Vill också vara 18! Ha en trevlig kväll alla :)


O.F


FREDAAAAG!

Startar dagen som ett barn med lite cocopops like the good old day! Ska till skolan nu för min en-timmes-onödiga-lektion :) känner att idag kommer bli en bra dag!



Titanic 3D

Jag och Milad var och kollade på Titanic igår och jaa filmen är lika bra som alltid! Lite coolare i 3D såklart. Eftersom filmen var ca 3 timmar lång så har jag fortfarande sittsår. Ska hoppa ner i sängen nu och glo på lite tv, sov sött!


partypooper

Fan vad jag inte vill vara i skolan just nu. Vill ha lov föralltid! Får väl glädja mig med att det är kort dag och att jag även är ledig på torsdag :) Ska ta mig till gymmet efter skolan och bygga lite muskler sen hem till Vänge och trycka i mig Robert feta (och goda) mat.

Då är det bara att säga igång med rapporten från praoen. Heeeeeeeeeeeeej


VILL HA


Just nu

Eftersom min plan att plugga hela dagen gick upp i rök så tar jag mig friheten att köra 100 % avslappning! Ska hoppa in i duschen om ett tag och köra på hårinpackning m.m och sen blir det myskväll med älskling ikväll! Kramis



Matte C

Tanken var att plugga igen alla matte som jag ligger efter men efter mycket om och men har jag nu bestämt mig för att hoppa av matten, det är inte värt det! BLäÄÄäÄäÄ


gulligt

image description


godnatt

Har jobbat 16.40-21.00 idag och träffade Elina och Felicia efter det. Kollade på BB och gottade i oss lite godis! Ska försöka sova nu eftersom det bli upp tidigt imorgon, sista lovdagen ska utnyttjas!


Slänger in en gullig bild på Elina


dark



söndagsfika

Har verkligen haft en riktgt släkthelg! Var till faster med familj i fredags, enköping igår och idag kom mammas familj på fika i Vänge. Har verkligen världens sötaste kusiner haha. Linda åker imorgon också så blev lite avfärdsfika (eller vad man ska säga) för henne också.


lördags



Var till Enköping i lördags och hade lite påsk/födelsedagsfirande för Ronja. Käkade massvis med god mat och hade det trevligt :) Kom hem vid halv 10 och somnade fallandes ner i sängen. Bra dag!

uppsala ♥



Ikväll blir det myspys med två favvosar (Linda och Milad) så ska snart gå och träffa älskling för att handla lite mat.
ÅH KAN MAN INTE HA LOV LIVET UT, VILL INTE ATT DET SKA TA SLUT.


nomnom




Titta vad jag hittade på bordet när jag kom hem! Pappa är lite rar ibland. "Tur" att Milad och Linda kommer om ett tag så jag inte behöver gotta i mig alla själv... Nom nom

friskis & svettis ekeby

Kom hem för ett tag sen och har precis hällt i mig en skål med nudlar. Blev sjukt hungrig efter gymmet! Ska hoppa in i duschen nu och fräsha upp mig lite. På återséende!

image description

uppe med tuppen

Var hurtig och vaknde kl. 7 imorse och fick skjuts av mamma in till lägenheten. Känns riktigt skönt faktiskt att vara uppe tidigt så man får lite gjort. Ska dra och gymma med Felicia och Elina runt halv 12 så ska försöka få lite skola gjort innan. Har haft panik över det ett bra tag nu så ska väl sätta igång. ORKAR INTE


TIPS! - nashi organ



Använder den här oljan i håret varje gången efter jag duschat. Håret luktar gudomligt gott och håret bli mjukt och glansigt. Inte alls fett. Rekommenderar verkligen! Finns att köpa i frisörsalonger.

tack mamma

Hade riktig mamma-dag igår. Vi var till IKEA, skopunkten, Gränby m.m. Fick med mig ett par skor hem som jag nu traskar runt i. Mös med familjen resten av dagen, gäller att ta vara på tiden nu när Linda bara är hemma en veckan!


Lovisa 19 år

Trots att det svider en hel del att det är hela två år mellan oss nu så förtjänar hon ändå lite födelsedagsfirande!
Träffade upp flickan vid middagstid i stan och käkade en maffig buffe på Dragon palace. Efter ett antal timmar hoppade vi på 7an mot lägenheten där vi tjockade tills vi somna. Riktig myskväll!