HÖSTLOV!

 
Nu tar vi lov! Drar in till stan med babe och tar en sushibuffe. Ha'de :)

uppmässan

 
Hej alla! Jag är sjukt trött just nu och skulle kunna somna när som helst, VARFÖR?! underar då ni.. Jo för att jag och mitt crew har stått två dagar på Uppmässan i Fyrishov. Lärorik upplevelse men ganska långtråkig om jag ska vara ärlig. Det var inte så mycket folk som vi hade hoppats på och det tog på krafterna att stå och vara superpositiv och frammåt i 5-6 timmar. Men, bra erfarenhet och nu är vi laddade för Gränbymässan nästa månad! Heeej.

matkoma ala Robert


emma ♥ hösten

Hej hej.. Tydligen har jag en passion för att knäppa bilder på löv enligt mina senaste bildinlägg. Älskar hösten så kan inte låta bli att ta fram kameran när jag är ute.

Hänt idag då? Hårdjobb i skolan inför Uppmässan imorgon (Fyrishov 12-18 kom och hälsa på oss). Kom hem vid fem, Robban lagade mat så jag hamnade i matkoma och somnade sedan vid 7-8 i soffan. Är verkligen helt död efter veckorna i skolan nu för tiden, psykiskt utmadda hehe. Men det är kul, företaget är skitkul och är taggad inför morgondagen! Ska försöka sova snart efter 1 (7) avsnitt av Jersey Shore. Ska upp tidigt imorgon och bygga monter! Ha det bra, vi ses på Fyrishov imorgon, vi är precis vid entren!

utsliten tjej



Hej! Borde egentligen plugga sönder mig just nu men jag finner verkligen ingen lust. Har haft en sjukt stressig vecka, den har verkligen dödat. Somnade 8 på fredagskvällen av utmattning. I helgen har jag dessutom jobbat både lördag och söndag så jag känner inte direkt att jag fått min lediga tid som jag hade velat.

Nog om gnällandet, efter jobbet i lördags kom Lovisa och hämtade upp mig. Hon hade en suprise for me eftersom jag fyllt år och vet ni vad jag fick? VÄRLDENS BÄSTA PRESENT om ni frågar mig! Två timmars ansiktsmassage + färgning av ögonbryn och ögonfransar. Riktig girltime! Ansiktsmassages var freaking awsome, somnade imellanåt haha. Tjejen som färgade min ögonbryn tyckte tydligen inte att jag passade bra son blond så hon färgade mina ögonbryn kotsvarta haha. Har vant mig vid färgen men fick lite panik där efter.. I alla fall, världens bästa present och avslutade dagen med sushi. Can it get any better? Nope.
 
Imorgon är det måndag igen and back to business. Vår affärsplan ska skickas in till tävling, vi ska åka till Enköping och hämta våra kläder til mässan som vi ska stå på i helgen (FREDAG OCH LÖRAG I FYRISHOV,  GRATIS INTRÄDE TILL OCH MED 18. ALLA MÅSTE KOMMA!) + att vi måste börja producera produkter! Speckad vecka med företaget med andra ord. Kommer bli skitkul!  
 

släkten på besök

Idag har det varit kalas för Robert! Släkten kom vid 2 och åkte för någon timme sen. Marvin var med idag och alla var hel kära. Han blev en månad för några dagar sen, så sjukt söt så man dör. Jag och Ronja var båda inne på att skaffa en haha! Det är verkligen jättemysigt när släkten är här på besök!


Mina cupcakes! Blev ganska goda faktiskt :)

Grattis Robert!

Idag fyller Robert år, STORT grattis till honom!
 
På bilderna här nere kan ni se, enligt mig, världens bästa present! En korg proppad med redskap för att göra sin egen hemlagade sushi haha. Jag och mamma virade runt som två galna hönor för att hitta alla tillbehör. Ser verkligen fram imot resultatet ;)


jag & wille har tjejkväll

Har precis slagit in Robert presenter för morgondagen och dukat fram godis och cola framför tv. Nu ska engagera mig åt det som finns på bilden! Hej...


flower


13 oktober

 
Hade en döskalle i mitt te imorse, blev helt exalterad haha
 
Hade varit med mamma på stan idag. Försökt hitta en bra present till Robert and I think we found one! Tog några timmar dock så är helt slut i kroppen, otränad människa hej hej. Mamma och Robert är borta kväll så jag och Wille ska ha myskväll. Ska slå in presenten och om jag orkar, göra en till sats med chokladbollar till imorgon när släkten kommer. De gick åt igår om man säger så.. Nu ska jag playa ett avsnitt Jersey Shore, jag är beroende.

chokladbollar och filmkväll





tidig höstpromenad



Tog en promenad med mamma och hunden på morgonkvisten. Allt blir så fint på hösten när frosten kommer på morgonen, som diamanter. Tror det var -2 när åkte hemifrån idag. Kylan är värkligen påvägen!

eftermiddagsbak



Robert fyller år på söndag så jag har bakat cupcakes! Citronmuffins med jordgubb och chokladtopping. Ska bli så smarrigt. Måste fixa en present imorgon också, killen är extremt svårt att köpa tilll. Nu ska jag försöka få i mig mat trots att jag är proppmätt efter allt toppingätande haha. Ha'de!

varm choklad och mackor i höstkylan





Maria 18 år

I måndags fyllde Maria hela 18 ååår! STORT GRATTIS TILL DENNA TJEJ ♥ Och tack för en härlig kväll med massa myspys. Nu blir det sleeeep sleeeep, ögonen går i kors. Sovgott världen.


-


stayput rockoffice


black

 

hahaha