A-pass, utan fråga en möjlighet till kunskap

Sitter i skolan och jobbar med en so läxa som ska vara klar till fredag så jag kan inte säga att jag anstränger mig. På fredag kommer också ronja till uppsala för lite underbart besök. Imorgon är det skolfoto och jag har ingen aning var jag ska ha på mig eller hur jag ska se ut? Men det löser sig nog, brukar göra det. Sen vill jag också bara säga att jag älskar Lovisa Berg.

Min ledighet

torsdag: åkte till slavsta och gjorde mig i ordning för att träffa lovisa och lina som hade en lite överraskning. överraskningen var mat och en helmysig kväll i lovisas husvagn med två underbara tjejer. tack tack tack!

fredag: åkte hemmifrån lovisa in till stan och köpte skor och mötte sedan upp felicia i stan och vi åkte till stenhagen och maxi för att köpa lite gott till kvällen. Vi åkte sen till slavsta och sen med bil till öregrund. Vi åt och sen gick vi ner till våran egna lilla stuga och kollade på film och hade mys.

lördag: gick upp vid tio och då blev det frukost på sängen med filmen "Catch me if you can". Sedan cyklade vi in till city och knäppte lite foton vid klipperna. Sen blev det båtåkande och jag kan säga att vi var inte torra när vi kom i land. Vi åt och sen tog vi kvart över sju bussen hem till uppsala. Vänge nästa och felicia hus. Nu sitter vi här och är supersega.

söndag: felicia ska ha match vid tolv så då ska jag till pappas jobb och städa. Sen blir det nog mest sängen.

bilder från helgen

torsdags:



i lovisas husvagn




lovisa plutt



linis



ja....?




mys




mumsfillibabba



lördags:



ditresa



lösvikt 41:-



felicia fick på något sätt tag i kameran



snyggve



speepy del 1



del 2



del 3



sen blev hon pigg och galen igen



bestraffning, men emma och felicia kan alltid göra det tråkiga roligt.



grodbesök på en lördag



blä



i öregrund



,



,



felicia skuttar fram



,



fin



titanic



,



öregrund ♥ felicia



lek lek



,



,



gräsö i bakrunden



sedan cyklade vi till ica



öregrund på hösten, stilla



,



båtturen



snygg, nej men den bjuder jag på



detta blir den sista och avslutande bilden


Lovisa och Lina två roliga filurer

Jag är det torsdag och ska snart åka till pappa. Senare ska jag träffa Lovisa och Lina i stan för att dem två har kokat ihop något vi ska göra och jag får inte veta vad för det ska vara min födelsedagsöveraskning. Jag är väldig nyfiken men vet ingenting. Imorgon är det fredag och då ska jag och Felicia åka till öregrund för en helg av avslappnande. Ser fram imot allt framför mig. Nu ska jag packa. Kram emma

Onsdag = Fredag

Idag var då sista skoldagen på denna vecka och efter skolan åkte jag och Felicia in till stan för att kolla prao-platser. Inga resultat så ska forsätta letandet i morgon. Men istället blev det lite shopping. Jag köpte en schal och ett par supersöta örhängen. Var på stan i går också och då köpte jag en t-shirt, ett grått linne och en mascara. Jag och Felicia käkade även cupido sallad, det måste vara något magiskt med cupido för att man få bara aldrig nog? I alla fall, vi tog sju bussen hem och nu ligger vi i hennes soffa med en skål popcorn och ser på Idol.

Kram emma

SS

SS står för:
So suger
Spanska suger
Skola suger

Jag tror ni förstår vart jag vill komma.


En söndag i september

Igår så kom hela släckten för för lite födelsedagsfirande. Fick träffa efterlänktade Ronja som kom med en hel del fina presenter. Lite senare kom även söta Evelina på övernattningsbesök och hon ska även sova en natt till. Mys. Jag fick två röda nagellack, present kort på åhléns, pengar, mössa  och vantar, pengar, kläder och annat som jag inte kommer ihåg. Så glad och nu är jag verkligen supen att gå på en stor shoppingtur.

Kram emma

Restaurang & bio

I lördags så bjöd underbara felicia och supersötaelina mig på födelsedagsfirande. Överskriften säger väl allt. Vi åkte in till fem och gick och bokade biobiljetter till Flickan som lekte med elden. Sen gick vi till Fugu, en kina restaurang, och åt. Vi käkade buffé som var så gott och sedan till efterrätt blev det tre koppar kaffe så jag var väldigt kissnödig efter det. Vi var på restaurangen i tre timmar och sen bar det av till subway där ännu en kaffe gick åt. Sedan bar det av till Royal och jag måste säga att Flickan som lekte med elden är bättre än Män som hatar kvinnor. Tack för en superduper trevlig kväll.

Jag anänder min kamera men datorn är så full med grejer så jag kan inte lägga in en ända bild. Men dem kommer.

Torsdag

Idag så har jag inte gjort så mycket. I skolan så gjorde vi gipsmasker på skapande skola och den här veckan var det Elina och Felicias tur. Allas har blivit jättesnygg hitills förutom min då som ser lite mysko ut, ska fixa det senare. Efter det hadde vi två a-pass och sen när klockan slog två var det slut för dagen. Hemma sen var det direkt i säng och nu har jag precis ätit och sitter och pluggar svenska som vi har till i morgon. Snart börjar Idol så då ska jag ta en paus.

Kram emma

Länge sen

Nu var det länge sen jag skrev. Och under denna tid har jag hunnit med bland annat min födelsedag som var i går. Har fått Björn Axén produkter, biopesentkort, kläder, en önskevärd kamer och pengar. Och på söndag kommer mammas släckt på besök för lite firande och då kommer jag få träffa ronja som jag inte träffat på hur länge?

Pengar jag fick är inte slut men nästan för att shoppat har jag såklart gjort. Har köpt:

mjukisbyxor
ögonskuggpensel
foundationborste
uggs


Förväntansfull


Presenter

Idag så är jag väldigt seg från gårdagen. Men idag så kom mina släcktingar på besök för att fira lilla mig som fyller år snart så det var bara att släpa sig in i en kall dusch. Och glad är jag att jag gjorde det för jag fick ett par fina presenter.
Fick Björn Axén producter, ett linne från gina, presentkort på bio och 875 kr. Tack så mycket. Nu ska jag shoppa.



Kulturnatt

Igår var en riktigt bra kväll. Hade superkul. Började hemma hon Elina sedan till stan och träffade massa människor och sen hem till Felicia. Tror vi var hemma hos felicia vid ett. Nästa hållplats.. Halloween.


Kulturnatten

Vi utgår.. förtsättning följer

Fredag

Idag så var det helt okej i skolan. Efter åkte jag, Felicia, Elina och Julia och vi mötte Wille i stan. Sen försvanna Julia med sina kompisar och vi gick vidare till gina för att jag och Felicia skulle köpa leggings. Efter det gick vi runt och strosade lite tills magen började kurra och vi gick till Cupido och käka lite mat. Satt sedan där ett bra tag och glodde på roliga männniskor. Slutade med att jag och Felicia tog åttabussen hem till mig och nu ligger vi i min säng och kollar på tv. Ser fram imot imorgon, kulturnatten. 

Anna Bergendahl


Anna Bergendahl


Engelska uppsats

Sitter i soffan och gör engelska som bara skiter sig. Hjälp hjälp hjälp! Som tur är så har jag syster till lite hjälp, men nu ska hon sticka så det kommer väl bli så att jag skjuter upp det här en dag till.. och en till.. och en till.

Sovmorgon

Fick sovmorgon idag för att vår idrottslärare är sjuk. Verkligen något jag behövde känner jag. Jag har precis klivit ut ur duschen och nu ska jag göra mig i ordning.

Kram


 


SUper duper bra

Sitter i skolan och har engelska. Med andra ord, möjlighet till en dator. Idag så har vi inte fått gjort så mycket. A-pass och var slappt och sen hål timne. Nu engelska och sedan äckelso. Dessutom så får vi sluta en timme tidigare så ska hem och sova. Nu tillbaka till skolan.

Kram emma

Bilder från dagen med Felicia och Filip



Felicia fixat gott tills vi kom.



Filip.





Coolingar.



Filip tog en snabbdusch utan oss.



Jag och Snyggfelicia.







Cribs, filip maffiga kylskåp.







Grillade korv.

















Gangster Griller



Mums



Och avslutande.




Med Felicia och Filip

Efter skolan gick jag och filip hem till felicia som varit sjuk. Hon behövdes piggas upp. Nu sitter vi hemma hos filip och flummar. Puss bilder kommer.


Fredagkväll med mamma och syster

Ja nu är det äntligen fredag och den ska spenderas med mamma och syster. Robert är på femtioårsfest så det blir en mysig girlsnight framför tv men kanske en bra film och lite godis. Helgen är inget inplanerat utan jag ska bara slappa och ta det lite lungt.
Städa mitt rum är ett måste! Något jag även skulle börja göra är träna lite hemma varje dag men så bra som jag känner mig själv och så slö som jag är så tror jag inte att det är något som jag kommer gå in på inom kort.

Jag vill även säga att jag tycker att det var en idiotisk idé av ronja att ta bort hennes underbara blogg. Och vädret suger.



 


Skolan

Idag så skulle vi ha a-pass sista lektionen men hade ingen sal så då började alla sjunga vi vill hem och det var helt rörigt. Vi fick håltimme i typ en timmar bara för att vänta på vårat andra a-pass som bara var 40 min. Laila fick lite på film så här kommer det.


Mitt hår, ett stort frågetecken.

I måndags så var jag till frissan efter skolan och resuptatet blev en KATASTROF! Det var  röd, lila, grå, blond, brun och jag vet inte vad? Ja grät när jag kom hem och kollade mig i spegeln. Dagen efter det var inte lätt då jag var tvungen att gå runt i skolan med min äckliga färg. Jag måste säga att den som uppfann luvan måste varit en smart person för den var på hela dagen. Dag nummer två med min gräsliga frisyr fick jag ett samtal av mamma på svenska-lektionen om att hon fixat en tid åt mig hos min frisör. Åkte tidigare från skolan, dem avfärgade mitt hår och resultatet efter det blev ljus ljus ljus blond och rosa/orange (panik!). Sen la dem i en färg och nu är mitt hår ungefär den färgen jag vill ha från början. Var det värt det? NEJ