fredag - lördag morgon


hjälp sökes?!

Anledningen till att jag knappt bloggar längre är 1: jag har ingen bra kamera 2: min blogg är så ful och ointressant.
 
Det positiva är att jag snart kommer ha en skitbra kamera som ska användas flititgt! Skulle verkligen uppskatta om någon snäll själ vill hjälpa mig med bloggen, guld värt!
 
 

två trötta bilder






sliten



Inte fullt så aktiv idag, men det var väl väntat. Började dagen med en stor frukost och sen  har jag bara suttit och verandan och tagit det lungt! Vid sex ska jag ta bussen in och träffa Milad, vet inte riktigt vad vi ska göra eller  vad han har fixat ihop. Kommer bli sjukt mysigt vilket som, bara jag är med honom! Kram.

ett år med dig ♥

Waaah du gör mig så sjukt lycklig. Bästa året och fler kommer! Jag älskar dig.

 
 

Nu siktar vi mot nitton

Fan vilken kväll igår alltså! Hade så sjukt kuuuuul! Vilka underbara vänner jag har ♥ Kan låta bilderna berätta för sig själv :)







Grattis till mig!


mitt hjärta


14 september



Måste börja med att säga att  Nathalie är värd en fet jäkla guldmedalj. Jag har släpat henne runt hela Uppsala fram och tillbaka idag. Varit ute efter ettårspresent till Millepille men han är omöjlig att köpa saker till. Anyway, drog till Maxi efter med mamma och robban. Storhandling inför morgondagen :D Resten av kvällen har jag bara mys i soffan med Milad och c.o. Nu blir det nattinatti, stor dag imorgon! Sovgott. 

13 / 09 - 12







fyrisdagen




Tre bilder som beskriver dag! Började 08.30 på Fyrisskolan där det vankades Fyrisdagen. Kollade på uppträdanden, kollade fotboll och fick till och med pris i en tävling! Frida, duktig som hon är, har ju skaffa körkort så efter det drog vi till IKEA och käkade lunch hela gänget och sen blev det en runda på stan med Maria och Natta. En bra dag!

I NEED!


Hittat tre riktigt snygg väskor som skulle hänga bra på min axel. Speciellt nersnöad på den till höger. DO DIE FOR.

Café Årummet



På bilden ser ni dagens fina njutning. Fan vad skolan gick segt idag alltså. Träffade upp Elina efter att jag slutat och gick till Café Årummet för en fikalika. Satt och snackade skit till halv 7 någonting. Efter det blev det lite matshopping på Cupido som jag gottade i mig i soffan hemma sen. NOMNOM!
 
Förövrigt så mår jag jäkligt bra just nu! Jag fyller ju 18-fucking-år på lördag som alla på denna jord vet och har fixat och trixat lite senaste dagarna så lördag ska bli perfekt. Idag så föll allting på plats och allt är klart! Så jäkla skönt, alla är bjudna, allt är bestämt, listan är fixad och mat och dryck är klart! Åh nu kan jag slappna av och njuta av mina sista dagar som minderårig! Aah...

new in




jag vill ha.


tangentbordet har använts


Bilder från dagens gungpaus i magnetletandet

Har fått klagomål på att det är för mycket bilder och för lite text här på bloggen så här kommer en ändring på det. Dagen har spenderats i en bil med Felicia, Jesper och Natta, även kända som min UF grupp! Vi har kommit igång men jobbandet nu så dagen har gått ut på att åka runt och leta magneter. Riktigt nöjd med både gruppen och produkten faktiskt. Kommer bli ett sjukt roligt UF år. Pz 

Harmoni


99 SEK


bomberjacket



lyx


du är kärlek


depend


09-09-12




// jobb
// vänge
// årets sista grillning
//årets första brasa
//snutt

UF


Sovgott


tävling

 
Just nu pågår en tävling hos Hannalicious (länk) om en STUBBED BRA från madlady (länk). Så jävla snygg! Jag är med och tävlar, är du? Kraaaaaam

min pojke


Röd