mat i kylen ♥

Tröööööööööööööööööööööööööööööööööööööött! Tog sovmorgon till ungefär tolv idag (första gången på två veckor)! Kom halvdöd till jobbet runt fyra och hade planer att sluta nio men fick jobba till tio, pain.
Pappa kom hem idag i alla fall och första gången på länge som det stod riktig mat på spisen! Glädjetår..

söndags ångest

Jaha då är det söndag och ännu en vecka på sommarlovet är snart över! Ska jobba senare ikväll sen kommer pappa hem från hans fyra veckors spenderade i Öregrund så ska träffa honom. Det är skinande sol och jag ligger fortfarande under täcket i hop om att få ork att gå ner och göra frukost... Pigg tjej!

bakproffs

Träffade upp Milad efter jobbet i förrgår. Hängde på bryggan och bara hade gött i solen :) Efter det drog vi hem till mig och bakade världens godaste muffins, vi ska nu mera starta vårat egna matprogram! 


Marcus 18 år

I onsdags tog jag och syster bussen till Öregrund för att fira kusin vitamin som fyllde hela 18 år!! Galet! Fick skjuss hem av faster och bilen var fullproppad med kusiner (2) och efter det blev det hopp i säng i min tomma lägenhet.

Dragen kusin på väg hem till Uppsala. Redo för utgång!

ett tag tillbaka

Tog det galet lungt hos Milad för någon vecka sen
(Ursäkta den otroligt dåliga kvalitén på bilderna)

breakaway

Ligger lite halv runt om magen i soffan och har precis kollat på 2010 med mamma och Robert. Det är Maniska samlare på 5an och jag säger bara daame va äckligt! Ska nog lägga mig tidigt ikväll (något som aldrig kommer hända)..

P.S: Sofia jag önskar dig och din älskling all lycka ♥ ni är underbara tillsammans!


sweet chili chips ♥

Hade planer att träffa kära vänner ikväll men det blir en hemmakväll med nyinköpt film, chips och dipp istället :) Finns det något bättre? NEJ.

Robert ska göra hemmagjorda hamburgare ikväll, kanske inte det jag är mest sugen på i detta läge men det går nog ner ;) Den 22a blir the back on track hos Friskis igen så ganska mycket lever livet tills dess! Puss

sebra

Hemma från jobbet nu, endast tre timmar idag men gaaash vad tiden gick sakta! Bott i lägenheten i några dagar nu så snart kommer Robert och hämtar mig sen åker vi till Vänge där det finns riktig mat och människor. Ensamheten tär lite på en..


för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig


Hejsan!
Har haft två härliga dagar med vänner, jobbade sent första gången igår så slutade nio och efter det kom Felicia hem till mig. Vi kollade på film och åt kräm och chicken kebab (nej inte tillsammans) MYS! Idag åkte vi ner på stan och kollade runt lite sen tog jag bussen till Gottsunda för att träffa Lovisa. Där var det gråtfest framför P.S I love you + en härligt middag som var own-made :)

Hemma nu och ligger i sängen och degar :) Funderar på att ta mig en kopp te innan det är dags för sleeptime.. Sovgott!


tom på ord

Hemma och sitter och inväntar Felicia som sitter på bussen på väg hit.

Jaha veckan planer, Linn och Sofia är i Lund hela veckan så man kommer inte få se dem (sadface), på onsdag tar jag och syster bussen till Öregrund för att fira kusin Marcus som blir hela 18 år!! Gash... Har tre lediga dagar den här veckan vilket en är imorgon så dem dagarna kommer jag väl spendera i sängen i ett mörkt rum med stängda ögon :)

P.S Inte många veckor kvar på sommarlovet nu men ändå är jag inte ledsen över det. Behabeliteringscenter nästa?

back to work

Hemma i lägenheten men ska röra mig mot jobbet nu. Jobbar 4 till 9 så det är väl vad min dag kommer gå ut på. Ha det bra! :)


namnsdag

Har namnsdag idag, grattis till mig!

Planer för min lediga lördag var att träffa Lovisa men... känner att jag behöver vara hemma och kurera så det blir istället dagens planer. Sovgott!

Middag



Hade middag i Vänge igår med ett härligt gäng goda vänner! Riktigt underhållade och händelserik kväll haha! Fler bilder finns på fb :)

1400 inlägg gjorda

Fredag, härliga fredag! (Tönt)
Hoppas allt är bra! Det är det med mig, känns som att det är min dag idag. Har haft turen på min sida!
Igår träffade jag Paul, Lovisa, Milad och Alamin hemma hos Milad. Ba chilla och hade det gött :) Kommer upp bilder imorgon, som btw suger, för idag har jag andra planer :D
Ha det så bra!

what am i supposed to do when the best part of me was always you



Gammal kärlek.


jobba jobba jooooobba

Home from work. Jobbat i 5 timmar så mitt ena knä dödar mig!!

Igår kom Felicia hem till mig runt tio, inte sett kvinnan på ett bra tag så det var häääärligt, vi kollade på film sen var det hopp i säng! Har nog inte gått och lagt mig tolv på väääldigt länge så det var skönt :)

Ska snart sticka ner på stan och träffa homie! Pappa är i Öregrund for the moment så lever riktigt egetliv. Vuxenpoäng här! Blir nog bara ta det lungt ikväll eftersom att det är tillbaka till jobbet imorgon kl 12. Puss


en sommarkväll i juli



Hej kära läsare! Hoppas det är lite bra med er som det är med mig!

Har varit ledig idag så jag har, rent ut sagt, inte gjort ett skit :) Tog sovmorgon till halv 12 sen tittade familjen Nordström och Cathy in från Enköping på en fika. Efter det har jag lärt mig hantera våran grill och om någon timme ska jag ta bussen hem till pappa för att ensam krypa ner i sängen och kolla på 17 again. Fått en lite crush på Zac Efron efter gårdagens film Charlie St. Cloud! Rauw..


lingon

Var och åt på Lingon med P&P och storasyster. Åt deras berömda köttbullar med lingonsylt och rycktet om att dem var gudomliga stämmde! Jag och Linda satt kvar till nio sen tog jag bussen hem till Vänge. Nu blir det sussande framför en film. Sovgott!


måndagsbarn

Hej "härliga" måndag!
Underbart väder idag, NOT. Men jag har jobbat så mig gör det inget :) Hade precis besök av kusin Marcus. Lirkade lite med min dator och nu är den snabbare then ever.
Ska snart dra in till stan. Ska äta middag med P&P och syster Linda på Lingon, smarresmaskens!! Efter det blir det nog hem till Vänge och förbereda mig för en låååång sovmorgon i morgon eftersom jag inte har något work :)
Puss och Kram skumbanan!

sofia gustafsson

Har spenderat dygnet med Sofia! Träffades igår och köpte present till hennes mamma (bästa presenten ever) och sen tog vi tåget till Knivsta och hade Harry Potter-mathaton inpå sena natten :) Vaknade runt halv tolv och begav oss till Särsta badet efter en redig frukost i solen. Riktigt mys!


Sofia har btw sötaste marsvinen!


ungefär en vecka tillbaka


17 juli 2011

Ja då är man inne på datorn igen efter inlämning och det ser inte ljust ut. Kollade precis igenom mappen på back-upen dem gjorde, måste sortera ut 17 502 bilder i sina gamla mappar igen... fml

hej där!

Det var inte igår! Har inte skrivit på ett bra tag men jag har mina anledningar. Varit en vecka på Finnö och kom hem igår, innan det var det en helveckas jobbande, innan det var det P&L och grädden på moset så har min dator kraschat och räkningen ligger på någonstans mellan 2000 - 3000 vilket inte ger mig ett happyface...
Men idag ska jag ner på stan och hämta ut den och sen ska jag träffa Sofia, som jag btw inte träffat på hela sommarlovet (KATASTROF), vi ska kolla runt lite på stan sen blir det hemma till henne i Knivsta för mysdag i sommar sveriges underbara väder!
P.s Lämnat in min IPOD and now it alive!! Thank god!

finnö 2011

Hemma från en vecka i Ålands skärgård med vänner och familj! Hade det lika mysigt som varje år och alltid lika skönt att komma bort från verkligheten och bara vara :)


lovisa är bäst

<3


first day at work

Första dagen på McDonald's idag då och det gick väl bra! Fick börja stå i kassan på en gång vilket var lite scary men man lär sig :) Tillbaka imorgon kl. 12 så den som är sugen på lite fet mat kan ju titta in!

P.s Jag passar inte i utsvängda byxor.

fred och kärlek!

Hemma från är händelserik och kaosad vecka i Bolänge! Tagit sjukt mycket bilder och dem ligge uppe på facebook så dem som är intresserade kanske ju ta sig en titt :) Nu är det bara att tagga om till nästa år, hejdå!!