JUST NU



Dagen har verkligen varit SEEEEEEEEEG. Därför ska jag slappa resten av kvällen med mina c-bollar och en tidining! Ha'de

BRA OCH HÄLSOSAMMA CHOKLADBOLLAR

Idag har jag bakat nyttiga chokladbollar. Chokladbollar med smör och socker är extremt gott men inte så nyttigt, så kollade runt lite på internet och hittade ett bra recept. No butter no suger!  

 
Ingredienser:
2 dl havregryn
2 dl cashewnötter
3-4 msk kakao
3 msk mjölk
3 msk kvarg
3-4 msk honung eller agavesirap
En skvätt kaffe
 
Så gör du:
Mixa havregryn och cashewnötter till ett mjöl. Blanda mjölet med kakao, mjölk, kvarg, kaffe och honung ( eller agavesirap). Rulla till bollar och doppa i kokos. Lätt och nyttigt!

IDAG NÅDDE JAG EN MÅLSTOLPE

Idag är det inte bara 100 dagar kvar tills studenten, idag fick vi även hämta våra studenmössor! Känsla. Nu början man fatta att skoltiden snart är slut, på ett tag i alla fall. Jag är så sjukt taggad men också jädrans nervös för framtiden. Hela livet har man liksom haft framtiden planera men nu är det slut på det. Jag vet att jag inte komma att börja plugga på en gång. Tanken är att jobba en hel del och sen ta en länge resa. Jag har snöat in mig på att ta en matresa genom Indien! Det vore verkligen så sjukt kul och intressant, få se annan kultur och levnadssätt. 100 dagar kvar..

 
 

MELLIS


Kiwi // Apelsin // Banan // Flytande honung // Cocosflingor
 
En nyttigare variant av mellanmål. Självklart lockar en ostmacka med ljus bröd och oboy men åh så mycket bättre det känns efter att man ätit!
Och så gott det är.

100 DAGAR KVAR!

HEELT SJUKT!!


HM VÅRNYHETER


Nu har vårkläderna kommit börjat komma in, lite tidig eftersom det faktiskt fortfarande är februari men om några månader ska jag gå loss i affärerna.

DJANGO UNCHAINED

Sista dagen på sportlovet har gått till jobb. Det var många som var sjuka idag så det blev en del att göra trots att det är helgen innan löning. Som tur är går tiden mycket fortare när det är fullt upp! Slutade vid 4 så har inte hunnit mer än käkat sen dess. Kl. 8 ska jag in till stan igen, ska gå på bio med Milad. Vi ska se Django, milads val så hörhoppningsvis blir jag inte besviken ;) Jag är redan sjukt trött så efter bion ska jag hem och sova om jag inte redan gjort det på bion. Imorgon vankas första skoldagen på en vecka, kul att träffa klassisarna igen! ♥
 

NO MORE


Imorgon slutar jag relativt tidigt så då ska jag ner på stan för att träffa Ronja. Vi ska lämligen köpa oss ett varsit gymkort. Vet inte riktigt vart det blir men funderar mellan 24 fitness eller puls och träning. Gymade på Friskis tidigare men har verkligen tröttnat på det stället, för mycket folk och trivs inte i det gymet. Imorgon kör vi!

TIPS

 


Här kommer ett tips på en supergod och läggtillagad omelett!

I portion:
Stek uppskuren chorizokorv. Blanda 2 ägg tillsamans med 4 msk mjöl samt salt och peppar i en skål och rör om. Häll ner blandningen i stekpannan tillsammans med chorizion och tillsätt fetaost. Steeeeeeeek! Simple as that. 

GE MIG SOMMAR


CHARMIGA



What a day! Idag har varit en sån dag som man behöver då och då. Jag och Milad tog en sovmorgon, eller jag tog sovmorgon och han fick vakna till en skrikande flickvän som hade varit gullig och gjort frukost åt honom. Jag åkte ner till stan vid 3 och träffade mamma, kollade runt i inredningsaffärer och köpte med oss världens godaste mat, Cupidosallad. Så ikväll vankas det riktig myskväll med god mat, vi har köpt naturgodis och ska slappa framför tv:n. Passar mig verkligen i smaken! Hej på ett tag.

NIKE AIR - KÄRLEK


ENKÖPING

Igår var jag till Enköping med Ronja. Och oj vad vi mös. Åt en massa godis, kollade på Grey's och babblade. Det är verkligen avkoppling när man åker dit även om det bara är över en natt. Kommer bort från verkligheten lite. Vi var tillbaka i Enköping vid 10. Strosade runt på stan tills mamma kom ner och käkade lunch med mig. Åkte hem, drog ut och sprang med hunden och sen lite armhävningar och situps när jag kom in. Känslan efter att man tränat ♥

Bilder från igår + frukost

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG...

.. nej idag är det emma-ronja dag! 

Idag ska jag till Enköping. Ronja slutar 5 så då tar vi bussen till "Sveriges närmaste stad".. Var ett tag sen jag var där nu, har blivit en vana att vi är hos mig den senaste tiden. Vi har i alla fall planerat i en hel del mys. Vi snackar godis, filmer, duntäcken och samma tjejsnack som vanligt ♥ 
 
2 år sen på Finnö. Älskar den platsen, första gången vi var där tillsammans var 6 år sen i sommar. Sjukt vad tiden går fort! Bara bra minnen därifrån ♥ I sommar ska vi dit igen! 

MARINBLÅ

 
Mina två inköp igår. T-shirten kommer från Weekday och jag älskar deras kläder, vissa är lite udda för min smak men det är riktigt bra material och snygga passformer!
Byxorna är från DrDenim, det går inte att leva utan ett par DrDenim byxor. Kommer nog aldrig gå tillbaka till vanliga jeans, dem är så jäkla sköna! Tror det här är mitt 5:e par eller något. Dem flesta jag har är i svart, tyvärr tappar dem ju färgen så fort man tvättar dem, så slog till på ett par marinblåa. Kul att variera sig lite :)

LEDIGHETEN KLÄR MIG

Gaash vad jag njuter av lovet! .. och som vanligt går det alldeles för fort.
 
I går var jag ner på stan och lunchade med Felicia och Elina. Det blev sushi andra dagen i rad (jag klagar inte). Efter det strosade vi runt lite, var egentligen inte ute efter något speciellt med fick med mig två påsar hem. Det känns så jäkla skönt att bara kunna glida runt på stan och inte ha någon stress över plugg eller att man måste upp tidigt m.m. Ser verkligen fram emot en längre ledighet + värme! 


Mina lunchkompanjoner

FREDAGS

Hej! Ligger lite efter på bloggschemat men vi börjar med fredag. Hade rooligaste utgången på länge haha.. Började hemma hos Felicia med lite förkrök, tog bussen ner på stan, faceplantade varannan meter, trodde jag brytit tummen och hamnade sen utanför BJ, kom inte in haha så drog vidare i mot stan. Hamnade inne på tequilabar, tappade bort halva sällskapet så jag och Frida köpte med oss mat och drog hem och tjockade i Felicias säng. Tror fan aldrig jag skrattat så mycket på samma kvälll! Sjukt lyckat (...förutom att jag glömde min mobil på stora torget)!

 

MIN DELIKATA FRUKOST


ÅK PÅ SEMESTER TILL SVERIGE ISTÄLLET



Just nu befinner sig min syster i Mexico. Är så sjukt avis! Jag och mamma skypade med henne igår och fy vad bra dem verkar ha det. "25- 30 grader så blåser det lite vid vattnet". ÅH JAG VILL OCKSÅ

UTGÅNG IKVÄLL

Måste säga att idag har det mest flytit på väldigt bra! Vaknade med humöret på topp, slapp två timmar engelska + mina två eftermiddagslektioner. Hur nice? Drog ner på stan ett tag med tjejerna, försöker hålla fingrarna borta vilket är ganska lätt eftersom jag har tappat bort mitt kontokort sen helgen..(?!) Åkte hem och tog en lång varmdusch vid 1 tiden. Riktig lyx fredag!

Senare ikväll ska jag hem till Felicia tillsammans med klassisarna, föra lite sen drar vi till BJ och rejvar dansgolvet. Ska bli sjukt kul!


Har låna skorna från Sofia, jag kommer vara längst inne på BJ ikväll :)

VANILJVIT



Min nya tröja som jag fick hem här om dagen (happyface). Riktigt skön och varm vilket fortfarande behövs än så länge! Hade gärna haft den ikväll men eftersom att vi ska dra till BJ så blir det nog en aning varmt haha.. Den får ligga och vänta i garderoben ett tag till ♥

GLÄDJE



Saknar min pojke. Vi skulle egentligen gått ut och käka ikväll men mådde inte alls bra i skolan så åkte hem vid lunchtid. Mår som tur är bättre nu men det går i svackor... Vi har skjutit upp vår dejt till i helgen istället.
 
Igår spelade vi in en reklamfilm till företaget. Sjukt kul! Idag var dagen D. Skickade en ett flertal tävlingsbidrag, och där bland annat reklamfilmen. Jag vet att UF kommer lägga upp den på deras youtube kanal så ska länka den sen här på bloggen. Måste säga att det är jättekul att driva UF. Verkligen något jag skulle rekomendera till någon som står där och funderar över gymnasival :)

ALLA HJÄRTANS DAG PRESENTER

Kan väl inte påstå att alla hjärtans dag är en dag som man ge bort presenter, litegran som namnsdagar. Passande presenter på alla hjärtans dag är choklad och blommor :) Men nu är det ju så att jag har en väldigt söt mamma/Robert som skämmer bort mig så jag fick ett presentkort av robban och en sjukt bra olja till håret av mamma. Ganska tippad present av mamma eftersom jag går och snor hennes hårolja hela tiden haha..

Nash hårolja är en av de bästa hårprodukterna jag använt. Man har bara i det i hela håret när det är fuktigt så blir håret jättemjukt och glansigt. Det rekomenderar jag verkligen!


KAN INTE HÅLLA MIG BORTA


ME LIKILKIKI


Ännu ett tradera köp. Fick hem ett skal idag, vann för 40 kr. Jag är beroende!

RÖDA SAMMETSKOR ♥



Det har blivit ett uppehåll från bloggen de senaste dagarna. Anledning: Jag har varit sjuk! Har därför haft en riktigt lugn helg, en hel del soffliggande m.m. Men jag har enda hunnit med en runda till Gränby C med mamma där jag köpte de underbara skorna som finns på bilderna ovan. Var sugen på att köpa dem till  min födelsedag förra året men det blev en hel del utgifter så det räckte den månaden så dem fick vänta. Så nu slog jag till, och nu var dem på REA också!

Levi's shortsen på bild nombero 3 köpte ja på fyrispark marknaden som jag också besökte i helgen, 40 spänn så jävla värt. Satt som en smäck också, happy moment haha! Dem kommer verkligen KNARKAS i sommar.

DECEMBER IGEN?



Vad hände idag? Gick upp morse och hoppades på sol men det var inte riktigt vad jag fick. Känns som att vädret börjat om i december och jul. Depp. Men.. dagen har flytit på i alla fall. Skilldes från min underbara vän Ronja imorse. Det är verkligen för kort att bara träffas en dag!
 
Annars har jag varit till skolan, hade en lektion sen drog vi till Fyrishov och kollade på mässinsperation inför Våga vara egen nu i mars, sjukt taggad! Efter det åkte jag och Milad in till stan och älsklingen bjöd på sushi söt som han är ♥ .. och därefter åkte hem efter det och grävde ner mig under dubbla duntäcken, bästa stunden på vääääääldigt länge! Kort och gott, godnatt!

MUFFS


TYGSKOR 45 KR



Ännu ett inköp från tradera. Om vädret tillåter så blir det här ett par härliga vårskor tillsammans med värmen.

EMMA - RONJADAG

Hej gott folk! 
Nu när Ronja har börjat på universitet här i Uppsala så blir det lättare att ses, så idag har vi tagit en Emma-Ronja dag :) Träffades vid fyra och kollade lite på stan, sen blev jag bjuden på middag på cupdio (julklapp) och sen så var vi lite spontana och gick och klippte oss. Så himla skönt!

Just nu ligger vi i sängen och kollar på Hypnotisörer med lite cola och godis så nu ska jag återgå till filmen.. Heej!


NYLACKAD

 


Haft tjejtime med mig själv ikväll, bland annat fixat naglarna. Fick det här nagellacket från Linda när hon från när hon var i Autralien om jag inte minns fel? I alla fall. I like it :)

INVIGNING

 


Så här ser min kväll ut framöver. Inviger mina nya ljuhållargrejer som jag köpte med mamma på Ikea nu i veckan. Såg att The Tourist går på kv ikväll så blev sugen på att se den också.

Prata med älsklingen just nu as i'm writing this, älskar den pojken väldigt mycket ♥ PUSS

MORGONPROMENAD PÅ GOLFBANAN


P&P 100 ÅR

Igår var det firande ute i huset hos pappa och Pia. Pia fyller femtio idag och pappa imorgon så de närmaste var där igår och käkade middag och hade det trevligt. Jag hade Wille med mig också eftersom att Robbans syrra också fyller femtio i helgen, grattis grattis! Jag och Wille gick och la oss innan tolv och då kommer faster och Håkan med raketer och champange så då var det upp igen med en livrädd hund haha. Riktigt trevlig kväll!


På sista bildern ser ni Pia rocka sin nya tränings-rockring. Vi hade tävling igår vem som höll ut längst och fyfan vad jag har ont i kroppen idag! Inte träningsverk utan för att ringen är så tung och den är vågig på insidan så det känns som man har blivit slagen i baken, höfterna och ryggen.. Smart grej.

UPDATE

Här kommer kvällen sista inlägg!
Blev bjuden på jättegod middag hemma hos mästerkocken själv. Runt nio drog jag in till stan och träffade upp Milad. Vi kollade på, som förväntat, Berättelsen om Pi. Riktigt bra film om du frågar mig! När bion var slut var det 40 minuter tills min buss gick så vi gick till McD så att Milad kunde få lite mat i sig. Har alltid roligaste tiden när jag är med den pojken haha!

Nu ligger jag hemma i sängen och ska sova. Riktig jäkla trött just nu. Imorgon blir det en lååång sovmorgon. Godnatt!


~ ♥ ~


"THANK GOD IT'S FRIDAY"

Fredag!! Dagen har hittills varit riktigt bra, var inte tvungen att vara i skolan förens efter kl. 12 så hade en riktig somvmorgon med Milad. Hann med att äta frukost för en gång skull framför desperate housewives. Stannade i skolan med Frida och Natta för att skriva klart en skrivuppgift. Självklart så ska dokumentet inte sparas på datahelvetet så det var lite irriterande, få skriva om det imorgon för nu tar jag helg.

Ska hem till Kåbo om ett tag och äta middag hos Felicia tillsammans med en bunt tjejkompisar. Kommer bli skitkul som vanligt! Tjejerna ska dra ut sen men är inte alls taggad och vill då inte lägga ut pengarna så förbrukar mitt biopresentkort jag fick i julklapp istället och går och ser en film med Milad. Vill verkligen se Berättelsen om Pi men Milad hade någon annan på hjärnan så vi får se vad det blir (Berättelsen om Pi)... 

Tar med mig kameran ikväll så det kommer upp lite bilder antingen senare ikväll eller imorgon :) Ha en trevlig kväll!
 
Härlig bild från i höstas!  

PINK

Har fått riktig vår-feber! Sitter och kollar runt på massvis med vår/sommarkläder. Jag ser fram imot att ha shorts, bruna ben, fina linnen, luftiga klänningar, väskor, convers, studentmössan tillsammans med champange i handen och känslan av att kunna göra va fan man vill! ÅÅÅH...

 
Två klännigar jag sparar till varmen och solen

SOMMARENS JUMPSUIT



Köpte denna jumpsuit från Zalando nu i veckan. Är lite småkär! Kommer användas i när jag och Milad tror till varmare breddgradera.