Solen är oundviklig

Har spenderat hela dagen hemma hos Elina med  henne och Felicia. Filip kom även efter ett tag. Jag är så avensjuk på Elina, jag vill också ha en svalkande pool! Men jag får nöja mid med vattenslangen tills vidare. Jag hade i alla fall jättemysigt i dag i solen. Jag och Felicia åt även där, fick kött och pommes med bea. Alltid lika gott. Efter att vi ätit åkte jag och Felicia till Maxi för att handla mat till morgondagen då vi ska tälta i Wik. När vi var klara och åkt hem så packade jag klart allt, med Felicias hjälp, och gick sen hem till henne för att kollade klart på Hem till midgård. Vid tolv tiden så prang jag faktist hem, inte av rädla utan att för första gången på länge inte känna den otroliga hettan utan det svala vinden. Nu ligger jag i sängen och kollar på en film med godis påsen brevid mig.



Godnatt, emma


----
..
,

Jag vill utbringa ett grattis

Grattis på födelsedagen storasyster. Idag fyller du nitton år men det kändes som igår du och jag förtfarande lekt tagare på baksidan. Hoppas du får en bra födelsedag Linda.

Jag älskar dig.



En tripp till Wik

Igår så åkte jag och Felicia till Wik för att ha en skönt dag i solen. Tro det eller ej men det var mitt första sommardopp och jag kan meddela att det var det härligaste sommardopp jag tagit på länge! Vid fyra tiden fick vi skjus till Stenhagen där vi sen tog bussen in till stan och sen till gränby centrum i nöd om att hitta en present till storasyster som fyller år idag. När vi väl kommit hem var klockan tjugo i nio och då hade mamma och robert gjort god sommarmiddag med förrätt och allt. Kvällen slutade med att vi kollade på Hem till midgård som var hundra år sen.

Kram emma


En dag vid ån med tjejerna.

Gick upp ganska skaplig tid för att jag skulle ha god tid på mig att göra mig i ordning tills jag skulle ta bussen in till stan för att träffa Felicia och Lina. Jag och Linda tod bussen vid ett tiden, mötte sen tjejerna vid åhléns. Lina köpte sol olja, som jag också vill ha, på åhléns och Felicia kollade på lite kläder på H&M. När vi var klara köpte vi en varsin glass och gick och satte oss på brygga. Vädret var så himla varmt så vi bestämde oss för att åka hem till Lina och bada. När vi var hemma och klara för ett skönt kallt dopp så var det några som höll på att fixa med polen så svaklan fick vänta. Istället så gick Lina in och åt hos sig och jag och Felicia gick hem till henne och gjorde nudlar. Sen var det dags för Lina att packa till Öregrund, kommer sakna dig, så då gick jag och Felicia hem till mig med en vattenspridare i handen. Kvällen slutade med att hon sov över och vi bestämde en tripp till Wik till dagen därpå.

Kram emma


Sommaren har solen med sig




Årets sommer klänning som passar perfekt till det underbara vädret!

Tre underbara dagar

Nu har ronja tyvärr åkt hem men vi har haft tre underbara dagar tillsammans! Tisdag så shoppade vi lite i stan, ronja  köpte en jättefin svart tjol och jag köpte ett par svarta shorts, ett vitt linne och en vit klänninig. Vi hittade även på lovisa på stan och gick med henne ett tag. Sen tog vi bussen hem till vänge och senare på kvällen, vid elva tiden, så gick vi faktist elljusspåret även fast vi varit trött hela dagen, pratade om allt som vanligt. Jätte mysigt! På onsdagen så låg jag, ronja och linda ute i solen hela dagen, hur varmt som hälst. Eftersom att vänge inte har någob sjö eller något så fick vattenslangen rycka in som andra hands val. Skönt! På kvällen kom Evelina och Jimmy med familj och åt middag. Torsdagen blev också en sol-dag men music i bakrunden vid fem tiden så åkte vi in till stan för då var det tyvärr dags för ronja att åka hem till enköping. Som tur är så ses vi redan på söndag för då fyller storasyster 19.

Kram emma.

Shopping tur med ronja imorgon

Imorgon ska jag ta busse som går 10.40 till stan och träffa älsklingsronja som äntlige kommer efter mycket om och men! ♥ Och det bästa är att hon stannar ända tills på torsdag. Imorgon ska jag även köpa bikini och shorts till finnö som det är nu bara 13 dagar kvar till! Blir glad bara jag tänker på det!

Kram emma

Flickvänner från förr

Idag började dagen med att åka hem från öregrund sen blev det lite slapp framför datorn och tv:n. Vid fem började jag göra mig i ordning för bion som jag, elina och felicia gick på. Den hette Flickvänner från förr. Det va helt okej men ingen jag skulle vilja se igen direkt. Efter bion, vid elva tiden, så tog jag och felicia bussen till slavsta och elina till eriksberg.
Imorgon åker jag hem till vänge och på tisdag kommer käraste ronja på besök, förhoppningsvis stannar hon tills torsdag. Vill även uppmuntra alla att nästa vecka ska det bli rekordvärm! Men nu ska vi snart sova.


Godnatt


felicia med krossad näsa från fotbollen..

Midsommar

Midsommar spenderades på gräsö men pappas släckt, hade mysigt men vi åkte hem ganska tidigt. Sen började lärdagen med att jag blev väckt av lindas kompisar som också varit i öregrund över midsommar. När jag kom ut så såg jag att det var sol ute och sätte mig i solen och åt frukost. Efter kanske någon timme så cyklade jag och pappa ner till båten och åkte ut en sväng.. och gissa vem som fick köra? jag, haha. När vi kom tillbaka så hade pia dukat upp för middag. Efter att vi ätit så badade vi tunna, 42 grader så skönt! Sen blev det abba singstar med en massa godis och chips. Kvällen avslutade jag själv med en film i sängen. 











etta i min topplista, kommer alltid att vara



En solig dag med felicia

Dagen började med att syster kom in sampande och börjar prata när hon stack så märker jag att felicia ligger på golvet och sover. Haha. Hoppade snabbt in i duschen och sen åt vi frukost och gick ut och la oss i solen på en gång. Vi hann även med golf, bedminton (stavning), glass och en hel del skratt. Dagen slutade med ett avsnitt av O.C sen blev det match för felicias del, själv är jag otroligt suger på något gott och snart ska jag ringa fröken ronja.

Kram emma  


22.20

Klockan är 22.20 och det är tisdag och jag sitter hemma och felicia och väntar på att hon har packat klart för aatt hon ska sova hemma hos mig så snart ska vi gå ner till mig och baka chokladbollar och sen sätta på en bra film i soffan och bara mysa hela natten. Imorgon blir det nog sovmorgon och sen måste jag nog göra lite nytta för jag har i stort sätt legat i soffan två dagar i rad nu och det känns som att jag är den segaste personen i hela världen. Någon som har fått sommarlovs känsla än? inte jag tyvärr.

P.S ronja om du ser det här så ring mig imorgon (onsdag) för att jag tror att någon skulle hjälpa mig med min blogg? Så klart så ska du inte känna att du måste men om du har tråkigt så vet du att min blogg alltid finns där för dig, haha.
Kram emma.

O.C

Det är sol! Men tyvärr för kallt för att sola så jag njuter att solen från soffan. Kollar på första sesongen av O.C. Så himla bra, tänker verkligen på sommar.

Vecka 27 sticker jag och ronja till Finnö! Åå vad kul det ska bli! Denna gång ska även syster med så vi blir åtta stycken. Hoppas att det blir bra väder hela veckan. Mer kommer om resan!



Finnö 07



Ronja kommer

Idag är det ännu inget sol så det blir väl ännu en dag framför tv:n. Snart ska jag käka frukost och gå ut med huden i det "fina" vädret. Jag ska fira midsommar i öregrund med släckten och hoppas att solen kommer fram tills dess. Och gissa vad om händer veckan efter det? Ronja kommer!

12/6 Skolavslutningen

Skolavslutningen

Elina, Felicia, Tolga, Laila, Jag, Julia, Lovisa, Lina, Elvira, Paul, Bella.



Jag och Julia.



Felicia och Bella.



Elina och Filip.



Bella, Felicia, Elvira, Lina.


Lovisa och Lina

Igår så kom Lovisa till mig med ett bussen. Sen väntade vi på att Lina skulle komma men jag tror att det tog ungifär tre timmar eller något sånt? Resten av dagen hade jag jättekul med tjejerna men tyvärr så var dem tvugna att sticka vid halv åtta. Puss på er båda, och tack för en skön dag!


1 dag kvar

Nu är det äntligen bara en dag kvar tills sommarlovet är här och jag kan inte förstår hur fort tiden har gått? Det kännde som igår jag skulle åka till thailand. Det ska bli skönt med sommarlov med jag är absolut inte inställd för långa sovmorgonar och slappa dagar, känns som att det är flera veckor kvar. Men länktar gör jag för nästa vecka så ska jag träffa ronja och denna gång över en längre tid. Saknar henne så mycket, har inte träffat henne sen valborg! Och det känns och som igår? Vart tar tiden vägen..

Idag i skolan så blev det en längre dag än de andra dagarna den här veckan, men det gjorde inte så mycket för vi fick ändå bara baka och kolla på vad alla gjort på skapande skolan denna termin. Efter skolan åkte jag in till stan och väntade på att pappa och linda skulle sluta. Runt fem-tiden var de klara och jag smet iväg för att köpa smycken till morgondagen. Vi gick sen till Karl Philips och åt, efter det gick vi på bio. Kollade på Baksmällan som var jätte roligt. Den kan jag rekomendera. Nu ska jag snart kolla på sex and the city och hämta en kopp te.

Kram emma.


Söndag

Idag åkte jag till lovisa och hade det jätteroligt! Dagen innehöll stuttsmatta, sol, glass och mycket bra humör!
Bilder finns på bilddagbokne: e-helander@bdb .

Kram emma.





Lördag

Vaknade vid 9 tiden och hade bestämt med lovisa att vi skulle träffas men sen kom hon på att hennes pappa fyllde år så därför tog jag en slapp dag tills felicia var klar med sin match. Klockan halv fem var jag i vänge  men matchen blev försenad så fick gå hem och ta en ficka med mamma och robert. Kvällen blev full med mys och skratt, speciellt när vi tod skateboard och kickboard till macken m.m , haha.





We now you love us

Jag och Felicia.



Familjen betyder så mycket

Igår  tog storasyster studenten. Klockan 12 skulle hon springa ut från skolan och sedan åka runt en timme i stan med alla klasskompisar. Vid 2 var de klara så då åkte vi och hämtade henne vid skolan och åkte sendan hem till vänge. När vi kom dit var alla där så vi började äta på en gång. Sen blev det paketöppning, lite fika och efter det så läste mamma upp en text till linda och såklart så kom tårarna fram, men där var inte tårarna slut utan Linda började säga att hon hade inte varit så glad som hon är idag om det inte var för oss och hon skulle inte vara så lycklig som hon är om det inte vore för oss och sen slutade hon med Jag älskar er alla så mycket.

Jag älskar dig också storesyster, kommer alltid att göra!



Tack ronja!

Jag har verkligen värden underbaraste bästis! Ronja har precis fixat till min blogg så den är mer min, inte helt klar än men den är redan jättefin. Tack så mycket ronja, du är bäst!


ronja norström<3

Sista skoldagen

Idag var då min sista skoldag den här terminen. I morgon så tar storasyster studenten så därför lämnar jag kompisarna  i skolan och beger mig till linnéskolan vi 12 tiden. Efter kommer hela stora skämten, både mammas och pappas skäckt, till vänge och inviger nya verandan om vädret tillåter? Nästa vecka så blir alla lektionen inställda och dagarna fylls med fotbolls spelande, städning, fyrshov, filmkväll och massa annat som får dagarna att gå medans alla tror jag väntar på att fredagen ska vara här. Nu ska jag slappa framför tv:n med pappa och njuta av min "fredag".

Kram emma.


Sommaren är här, och den har solen med sig.


,

Äntligen blogg

Nu har jag äntligen skaffa blogg med hjälp från felicia, inte riktigt klar än som ni kanske förstår men jag lär mig :D 

Kram emma. 

Välkommen till min nya blogg.


Kram emma.