jag älskar dig ♥


så här glad är jag just nu ↓



 Väskan är packad och ska försöka sova snart! Upp TIDIGT imorgon, Elinas padre hämtar oss 06.20! Morgondagen kommer bli flippad vilket som ska stänga ögonen nu så tiden går fortare. Godnatt Sverige.

Just nu


veckans

Long time no see! Vad har Emma gjort senaste dagarna?

tisdag - jobb
onsdag - stan + bad
torsdag - jobb
fredag - jobb
lördag - jobb
söndag - jobb
 
Vad ska Emma göra imorgon? Jobba. Har haft varit med om sommarlovets tråkigaste dagar, men imorgon efter klockan 3 är det ÖVER. Har inte ens sett fram imot Spanien eftersom jag haft så mycket jobb framför mig men nu börjar det närma sig! Ska packa det sista ikväll, har verkligen inte haft tiden att packa så har mest kastat alla kläder på sängen och hoppas att allt är rent i princip.. Pratade med älskling för ett tag sen, sjukt att han åkte hem imorgon. Tre veckor har gått fort men ändå så sjuuukt sakta..(?)

28 juli i bilder


onsdags - strandsjön


mot arlanda

Så här roligt har jag det just nu! Jag och pappsen ska till Alanda och ta en sista minuten om tio minuter, NOT. Ska därimot hämta Lina och Pia som kommer hem från Mallis. De kommer vara så där äckligt härligt bruna och fräsha. Men ska inte vara ledsen för om en vecka exakt så drar vi också och fan vad jag ska SOLA.

 

24 juli



Kom hem från jobbet för typ två timmar sen. Eftersom jag fortfarande inte har någon cykel så fick det bli en långsam promenad hem för tusan vad fötterna värker efter allt slirande bakom disken! Tog en sjukt behövlig dusch när jag var hemma sen, prommesdoften sätter sig överallt alltså.. Tillbaka torsdag och då blir det jobb enda tills måndag så ska njuta av sista lediga dagen imorgon! See yaa..

jobb

Ska dra till jobbet vilken sekund som helst, känner mig inte så jättetaggad men det är alltid värt det när lönen kommer! Det är livets ord vecka så det kommer krylla med människor idag. Pratade med älskling i typ 1,5 timme vilket gjorde min dag. Den pojken gör min lycklig!

Nu måste jag springa iväg till jobbet. Love to u all.
 
 
 
 

jag saknar dig!

 
- 19 dagar kvar

middag & bio



Hej gott folk! Vad har inte idag då? Åkte till Enköping tidigare idag och tog en fika hos Cathy med mamma,robert och syster. En bilresa senare var vi tillbaka till Uppsala och det blev middag på Biztron med pappa och linda. Sjukt mysig restaurang och gudomlig mat, rekomenderas. Blev bio efter det och nu är jag hemma igen. Ska snart sova men innan det OTH. Bra dag! Sovgott.


sänder live från sängen


Tre bilder av hur min dag sett ut! Åkte till Vänge. Åt god trerätters med hela familjen och sen en regnig promenad med Elina på det! Den ultimata svenska-sommarlovs-dagen helt enkelt haha. Har prata med Ronja i telefonen nyss och nu ska jag kolla på lite OTH med täcket och kudden. Hoppas på sol imorgon, sovgott.

jordgubbar



Tjillivippen! Har jobbar idag, skulle egentligen jobbat 11.30-16.00 men fick gå reda vid 14.20 och varav den tiden jag var där hade jag 50 minuters rast så det var jäkligt skönt. Helt tomt på folk.. Fick träffa syster idag också efter ett antal månader så nu är jag en glad tjej. Vi har ätit gott och pratat ikapp oss hos pappa.

 Ligger i sängen nu och ska sova, trött efter den onödigt tidiga uppstigningen imorse. Sovgott alla! ♥

gjort en mössa åt hunden


-


kan man kalla det sommar?

Har inte hänt så värst nycket idag och jag ska vara ärlig! Försöker ta latheten till sin gräns nu för på torsdag är det back to work. Ligger i sängen och ska försöka vända tillbaka dygnet snart. Milad ringde lite snabbt och sa godnatt också. MIN GOSE. Känns riktigt bajs att han är så långt borta... Men, på torsdag kommer linda hem vilket gör mig väldigt glad! Har som sagt lite blandade känslor men är glad ändå. Nu väntar Peyton och Lucas. Nattinatti.



             

färger


NEW IN



Jag och mamma åkte till Gränby idag och letade skor. Behövde ett par nya tills jag åker och jag hittade dem här. Hur jäkla sköna som helst och för endas 199 rikstaler. KAP.

Min dag blev nyss väldigt mycket bättre

Pratade med älsklingen på Skype nyss! ÅH LYCKA saknar dig så sjukt mycket!

Ska åka in till stan lite senare, ska köpa lite grejer med mamma och kollar runt. Ronja kommer hem från Grekland idag så förhoppningsvis får man ett efterlängtat samtal från henne också. Ska tvinga hit henne i veckan! Ska återgå till mitt slappande innan jag måste göra mig i ordning. Hej så länge!


regn regn & regn



Dåligt väder idag också. Oväntat.. Var över till Elina vid 12 och hängde med henne och Felicia. Planerade lite inför resan och blev bjuden på smarriga hemmagjorda muffins. Annars då? Har bara tagit det lungt hemma och jobbat på min kudde som en riktig gamling. Livet är underbart just nu punkt punkt punkt.

Nu ska jag slumra framför ett avsnitt av One Tree Hill. Sovgott alla! 

färgbomb



Har börjat med kudde nummer två nu as you see on the picture. Ska åka och köpa ännu mer garn med mamma på måndag för kudden ska bli en riktig färgbomb! Kommer ta jäkligt lång tid men vad ska man annars lägga tiden på när det bara regnar HELA tiden? Wäwä...

somnar lite lyckligare



Några tråkiga bilder från dagen men bättre än inget! Ligger i sängen och ska sova snart. Har haft en härlig dag med nära och kära. Ätit gott och hade det mys.

Dagens höjdpunkt var att Milad ringde. Han åkte till Iran förra lördagen och har inte pratat med honom sen dess så det var underbart att höra hans röst. Känns som han varit borta i år! Nu är det bara två veckor kvar tills han är hemma, det sura är dock att jag åker till Spanien samma dag som han kommer hem. Förhoppningsvis så hinner vi träffas på Arlanda eftersom han kommer hem två timmar innan jag åker. Håller tummarna! ♥ Jag älskar dig.

14 juli


en ängel



Här kommer ett sent godmorgon! Har hunnit käka frulle och vikt tvätt idag och ska snart göra mig i ordning för idag är det ett år sen Roberts pappa gick bort nu så hans mamma, dotter och hennes kille kommer hit snart och bara tar det lungt. Alla tankar går upp till Ulf idag! Du är saknad! ♥

slappt



Sitter och kollar på film med mamma. Känner verkligen att det är det sommarlovet kommer gå ut på. Man bli så jäkla otaggad på allt när det är pissväder. Längtar så sjukt mycket tills jag, Elina, Felicia och Natta drar till Magaluf. Jag ska sola och bli så brun. Fan vad jag ska må...

♥ ♥


fredagen den 13e

Hejsvejs! Har varit till Gränby C med mamma och Robban idag. Kollade lite i affärer och tog en fika. Fick i uppgift att göra kvällsmiddag så har lagat lite kyckling och ris för ett tag sen. Har varit trött och sliten hela dagen så ska bara ta det lungt ikväll. The End.


skal från h&m

H&M började ju sälja Iphone-skal för ett tag sen men har tyckt att det bara varit fjolligt skit men massa stjärnor och lull på. Men var inne på H&M idag och hittade skalet på bilden. Helt okej för 50 kr. Fanns i flera olika färger också. Tummen upp till H&M! 


-


uppsala


Åkte in med mamma till polishuset och hämtade mitt pass. Fyfan. Träffade upp Felicia och Natish efter det. Satte oss vid ån och snackade och sen blev det middag på Cupido. Tycker faktiskt dem har skärpt sig lite, var sjukt dåligt förut när man knappt fick något mat + att det höjt priserna. Tummen upp nu i alla fall. Tog sjubussen hem och nu ska jag bara slappa. Mamma har köpt jordgubbar och hallon som vi ska smaska i oss senare. Nomnom...

Mot stan

Sticker in till stan för att hämta mitt pass, köpa skor till Robbns mamma och ta en fika med Natta och Felicia. Tar med mig systemkameran så förhoppningsvis får man lite fina bilder i det fula vädret. Kram
 

r.ö.d


12 juli

Godmorgon godmorgon! IDAG LYSER SOLEN!! LYCKA!!
 
Vaknade relativt tidigt så ska försöka få ut lite av den här dagen. Don't know how though... Nu ska jag äta frukost. På återséende!
 

från min söta mor

Vi tog en runda ner på stan i Enköping idag också och tittade runt lite. Min söta mamma köpte ett par pyjamasshorts till mig + ett par solglasögon som jag ska glassa bakom i Espana om några veckor.
 

enköping

Hej gott folk! Har spenderat hela dagen i Enköping hos Roberts mamma. Bjöds på riktig smarrig frukost på morgonen sen har vi suttit och pratat hur mycket som helst + lite sushilunch på det. Supermysig dag! Vi fick med oss lite nybakade muffins hem från Evelina också så vi har precis fikat här nu också. Förövrigt är jag sjukt trött och ska hoppa i säng tidigt ikväll. Ögongen går i kors...


enköping imorgon

Ska upp klockan sju imorgon så ska försöka slumra snart. Åkte till Enköping imorgon, bilden ska besiktas så vi ska hälsa på Roberts mamma och dotter medans den gör det. Robert underbara mamma bjuder på frukost på morgonen och det rycktas om sushi senare så inte säger man nej till att följa med... Kan lockas överallt med sushi ♥ Godnatt!
 
 
Halv rackig bild på min älskling

nyinköpt från stockholm


jag saknar dig



 - 31 dagar kvar -

stockholm city

Steg upp tidigt i måndags och åkte till Stockholm med Felicia. Det är ju super rea över allt så vi fyndade sjukt mycket! Blev sushi till lunch och sen en fika lite senare i solen. Var så jäkla bra väder! Om jag orkar lägger jag upp bilder på vad jag fick med mig hem. Nu ska jag slappa!


lördags hos Elina


5 juli



Vaknade tidigt imorse trots att jag somnade vid 3 inatt. Man kan ju inte ta miste av det fina vädret så har legat ute i parken ett tag med härlig musik :) Blev dock lite halv molnigt så ska hoppa in i duschen nu istället. Heej.

summer



Åh älskar sol. Har förmågan att jobba just de få dagarna med sol som sommarsverige har bjudit på hittills så det är lite surt. Hade gärna gjort som Milad och åkte och badat och solat idag. Men nu har jag jobbat klar och kommer inte ha ett pass på två veckor. Här ska det solas.

jobbtime

Onsdag och ska snart röra mig till jobbet. Något pucka har snott min cykel, för andra gången, så får ta en promenad tack så jättemycket... Slutar vid halv 9 och då blir det hem och sova! Jag tror jag somnade vid 4 något inattt? Måste vända tillbaka dynet.
 
Got to go, bye!

3 juli

Är ensam i lägenheten bythemoment så jag har precis lagat en utsökt middag åt mig själv, bacon och annanas.. Inte fullt så smarrigt men hatar att laga mat till mig själv. Millepille kommer hit om ett tag så då ska vi springa till ica och köpa något smarr. Nu ska jag återgå till OTh, jag har blivit besatt.


trettioåtta rikstaler



Var på polishuset idag för att kirra nytt pass så man faktiskt kommer på flyget när det är dags att åka till Maggan! Var lite osmart dock och satt på mig svart idag så knallade ner på stan för en minishoppingrundanånting. Kapade linnet på bilden för 38 kr och det räddade min dag från vämen (inte för att jag klara, I LOVE). Fick även med mig en t-shirt på rean som jag ska klippa till ett linne. Det jag egentligen skulle behöva är en bikini men man kan inte låta bli att köpa när det kryllar av R.E.A!

2 juli

Orkade inte åka till polisen idag. Tog en sovmorgon med Wille istället, mycket bättre! Har pratat lite med min extemt saknade syster också som faktiskt kommer hem snart!! Längtar!

fruktsallad framför finalen



En uppdatering på de senaste dagarna:
Onsdag - Ronja åkte hem, ensamkväll i lägenheten med en cupidosallad och film
Torsdag - Jobbade från morgon till kväll
Fredag - Träffade pojkvännen och mös
Lördag - Tog en kinabuffe med Milad och Elina och sen OTH marathon med älskling
Söndag - Vi tog en lång sovmorgon och slappade framför en film i sängen, nu är jag i Vänge och kollar på fotboll med mamma och Robert.
 
Imorgon måste jag in till polisen. Ska fixa nytt pass!