done and done

Några ballerinakakor och ett par Bruno Mars-låtar senare och jag är klar med engelskarapporten! Nu blir det hopp i säng. Tidigaste denna vecka, duktig emma! Sovgott :)


homework

Ska snart sätta igång med en engelsk bokrapport som ska in imorgon. Glömde även hjärnan och skivhäftet med papper i Vänge så naturläxan får vänta, lärarna älskar mig.. NOT. Men, jag känner att läxan som handlar om apor kanske inte ligger högst upp på Bra att kunna-listan. "Fredag" imorgon, tusan vad skönt!

 

Bild från förra naturlektionen där vi skulle radar upp tidslinjen från apa till människa.. Fresh!


glitter


ÖB

Satt kvar och "pluggade" med Milad, Felicia och Nathalie efter school! Tog bussen hem och käkade sen kom Nathalie och vi tog bikarna till ÖB för storshopping! Shit dem har ju fan allt, KÄRLEK! Ska dra med mig Milad dit i helgen så ska vi kötta!

Slänger in en fin bild från besöket


Företagsekonomi

Jag har nu förstått att ekonomilinjen... SUGER! Frisör nästa? Nathalie försöker göra lektionen roligare genom lite strippning i alla fall.



oboy

Degar i soffan med ett glas oboy och ska snart play'a en film. Skön skoldag imorgon sen blir det plugg med Sofia.. Har lite att ta igen. Sovgott!


shopping

Var ner på stan med Felicia och Nathalie efter skolan eftersom vi fick sluta tidigare. Hittade lite saker som passar perfekt till hösten! :) Bra, tack, hej!


WHFIAOJCPONXKV dag

- Alldeles för seg morgon, beror kanske på att jag somnade i soffan igår
- Sov igenom större delen av lektionerna
- Pajjade knät
- Glädjesprut på pluggstunden efter skolan med engelskagruppen
- Råkade spärra min mobil och kommer inte kunna låsas upp förens imorgon kväll
- Hade två trevliga samtal med Comviq kundtjänst

För att stilla närverna lite blev det lite fika med M&R. Chailatte ♥


varning för tröga barn


helgen

Lite sammanfattning av min hääärliga helg! Fredags, hade egenmys i lägenheten. Lördags, Lovisa Alamin och Milad kom till mig efter jobbet. Köpte McD (♥) och tjocka en massa. Söndag, mysdag med älskling pälskling fram till 4 då det var tillbaka till jobbet sen blev det hopp i säng i Vänge :)


mcdonalds nästa

Jobb.

pasta med fisk och skaldjur

Köpte med mig pasta hem, blää säger jag bara! INTE GOD. Nathalie hade rätt, skulle kört på hamburgare istället.. Ligger nergrävd i soffan i en nystädad lägenhet. Ska snart sätta på filmen Jag saknar dig, ska tydligen vara jättebra! :)


fredag



Älskar fredaga! Hade bara en lektion idag så efter skolan gick jag, Nathalie och Felicia ner på stan och kollade runt lite. Fick med mig en kofta hem :) Love höstkläder!

mysvecka

Pappa befinner sig i Turkiet denna vecka så jag och Milad har left som sambos några dagar! MYS! Måste nog gå en bantningskurs snart för vi har tjockat i oss godsaker och knarkat filmer varje dag, inte för att jag klagar.. Dagarna kan inte bli bättre! ♥


vänge

Åkte till Vänge igår efter en mysig fika på stan med Elina, för att umgås lite med mamma och Robert därav ingen bloggning. Men bara dörför är jag snäll och slänger in lite fina bilder från igår:


Mitt och Felicia gofika under håltimmen


gårdagens härligt barnsliga gympalektion


set fire to the rain


the body shop


sötis linn

Bild från min födelsedag när vi var ute och åt

börjar ana en mat-blogg igen...

Släkten var precis här på lite fika. ÄLSKAR PRINSESSTÅRTA, med det sagt.. Fick jättefina presenter, man tackar man tackar! :)

Ska ut och ta en promenad med Lovisa ikväll, mys! Dagens samtalsämne blev väl LOVE om jag inte gissar fel ;)


18 september

Ska hoppa in i duschen nu sen kommer pappa och hämtar mig så åker vi till Gränby C for some shopping. Kl. 3 kommer släkten hit för lite tårta ätande och andra trevligheter :) Ha det bra!

fredags

Hade årets mysigaste dag i fredag! Började bra med att det inte var någon skola, Milad kom hit vid 5 och någon timme senare kom även Lovisa och Alamin. Blev pizza, skäckis, goodaste efterrätten som L&A varit gulliga och gjort och lite Ice Age 2 på det! Riktig myskväll! ♥

Slänger in två matbilder

så var man en i gänget!


HAPPYFACE!

Ledig fredag → Gränby C

Är ledig från skolan idag och min morgon kan inte varit bättre.
Lång dusch + stor frukost = Perfekt kombination!

Ska snart ta cykel till Gränby C hade jag tänkt. Kolla runt lite, en del jag skulle behöva införskaffa :) Ska träffa upp pappa lite senare och så ska vi åka och köpa en ny phone till mig, känner att mobil jag lånat av Robert för tillfället inte riktigt håller standarden längre!

Ikväll kommer sockersöt 1, sockersöt 2 och sockersöt 3 hit (Lovisa, Alamin och Milad). Lovisa och Alamin ska tydligen vara två änglar och bjuda oss på middag, kan ju sluta lite hur som helst.. Nej då, Lovisa är ju känd för sitt kunnande i köket så det blir säkert perfekt! Ha en bra fredag alla! KYSS.

Fick fina rosor av pappa igår

Taco-buffé med tjejerna

Träffade upp Nathalie, Felicia och Linn vid 6. Hälften av gänget ligger hemma sjuka eller befinner sig på Gröna Lund(?) men det blev en härlig grupp på oss fyra ändå! Vi gick till Williams där det finns godaste Taco-buffén! Åt tills magarna sprack sen rullade jag och Nathalie hem :) Myskväll!


världens sötaste milad ♥



Efter skolan idag åkte jag och Milad in till stan. Snutte bjöd på fika, blev en efterlängtad chokladmuffins! Satt där några timmar och bara hade det bra :) Puss på dig! ♥

15 september 2011


Så var man 17 år!

Måste börja med att säga grattis till mig själv, inte större skillnad från igår men 17 låter ju bättre än fjutt-16 :)
Svensk familj som jag kommer ifrån så bjöds det på frukost på sängen imorse tillsammans med en underbara stämma! Varför får man inte sånt varje morgon?

Morgonpigg hund, ser inte ett skit dock..

Hårboll


Hundbesök. Nutte!
Nu blir det hopp i säng och playa en film! Sovgott :)

how are we gonna' run at the speed of sound?

Fyller ju den extremt onödiga åldern 17 imorgon så har haft lite födelsedagsfirande med mammas släkt idag. Mys att träffa alla igen, väldigt länge sen! Fick träffa söta ronja också som kom med gullig present till mig :) Du måste komma hit snart, med ditt körkort och bil och allt!


sitter och gnager

Sitter i myskläder nergrävd i fåtöljen och ska snart göra mig ett kopp Chai Latte, länge sen! Min bokrapport rör sig framåt i alla fall så är snart klar, sköööööööööööööönt! :) Ska försöka lägga mig tidigt ikväll för en gång skull.. Får se hur det går(?) ♥

panik

Min hjärna har inte riktigt samarbetat den här veckna så jag fick för mig att det var måndag.. Men, tro det eller ej, så är det ju inte så måste skriva en bokrapport tills imorgon.. Något som kanske inte blir det lättaste eftersom jag inte läst boken än. FML

Skulle stämpla dagens skolgång som skön! Sovmorgon till 10.10, natur - luch - gympa - sluta tidigt. Jag och Nathalie var lite hurtiga och satt kvar och gjorde lite matte, om det gick bra eller inte är en annan fråga men jag tycker vi lyckades bra! Jag och Milad gick ner på stan efter att han slutat, blev en tidig middag på Cupido. LOVE!


saknar dig


.



Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.

- Rosanna


saknar sommaren



Nackspärr

.

kulturnatten


Harry Potter 3D

Var på bio med Milad i fredags. Kollade på sista Harry Potter-filmen, riktigt bra faktiskt! Plus i kanten var ju att man även fick sitta med ursnygg glajjor i två timmar. Efter bio gick vi och köpte Cupidosallad, MUMA! Försökte leka nyttiga för en gång skull.. Gick ju bra till kakorna kom fram..


i skolan


◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊


Måste ha gjort årets bästa kap ↑ .. Lever i dessa!

uppsala ♥

Åh jag är så trött på skolan så det är sjukt. Längtar till helgen!

Träffade Milad efter skolan, satte oss vi ån i hopp om att ännu en gång döda fåglarna.. Ingen lycka. Vid fem träffade jag upp Sofia och Linn. Vi traskade runt på stan, fick med mig lite kap hem vilket verkligen var i stort behov! Kärlek till kläder ♥


.


oups!

Skulle varit i skolan 09.30 men mitt alarm ville tydligen att jag skulle ha sovmorgon så nu har jag siktat in mig på lektionen som börja 12.30 :) Blir bara två lektioner idag och efter det drar jag till gymmet. HEJ BICEPS!!


Har tappat bort min kameraladdare också, så nu ligger den i högen Emmas-borttappade-saker där även min ipod-laddare, ipod-hörlurar, datasladd till ipoden, ett headset och en mobilladdare ligger :) Super!

fredag härliga fredag!

Sovmorgon, två lektionen och sluta tidigt på det. Perfekt kombination! Resten av dagen uppbokad, bilder kommer sen :)

långpromenad slutade med parkhäng

Tog nyss en mysig kvällspromenad med fröken Hoffman, utforsta Salabacke lite så här på kvällskvisten :) Hon bor ju bara 10 min bort satt kommer förhoppningsvis bli flera sånna här kvällar! :)


Grattis gubben!



Idag är det inte bara FÖRSTA SEPTEMBER utan även Milads födelsedag, lillkillen håller på att växa upp! ♥
Stort grattis till dig!

Träffade upp Alamin, Lovisa och Milad efter skolan, gick till storken och fikade på uteserveringen, deras snickers is to die for! The end..

20.30

Nu blir det kvällspromenad med Lovisa, uppdaterar om dagen senare :)