OUPS!

Skulle ha kommer upp ett inlägg om mitt smink också men det blev knas? Så det kanske kommer upp imorgon istället när jag kommit hem ifrån Enköping.

GÖR EN SJÄLVA EN TJÄNST OCH KOLLA PÅ DETTA! HAHA


JUST DET!

Har helt glömt bort att säga att jag och Felicia befinner oss i Thailand just nu och två veckor frammåt. Det kommer komma upp bilder på hennes blogg om vår vistelse där i värmen. Här är några :)



LET'S JUST FALL IN LOVE AGAIN

Tog mig ett tag men nu har jag äntligen hittat låten jag gått och nynna på idag. Här kommer den, DAGENS LÅT


Jason Castro


SHOPPING MED MAMMA

Efter jobbet hämtade mamma upp mig och vi åkte upp till Gränby C där vi sökte efter byxor till mig och skor till henne. Köpte ett par ljusa byxor, en blå klänning och en vit tjöja/skjorta.



!!!

ONE DOWN, TWO TO GO...


Nu är första veckan avklarad och det har varit en PINA! Jag börjar till och med tveka om det är värt pengarna, men sen får jag påminna mig om att dem kanske kommer gå till god nytta så jag fortsätter kämpa!
Men nu ska jag njuta av mina två och en halv lediga dagar med familie and friendes.

Imorgon blir det av till Enköping för att fira Albin och då får jag träffa älsklingronja som jag inte sätt på superlänge! Söndag ska jag sova, behöver rehab..


BLODPROV

För ett tag sen var jag till doktorn och efter det så skulle jag åka och ta blodprov pga mina allergier men det har inte blivit av så det har jag och mamma gjort idag. Inte alls rädd för sprutor men när jag såg allt blod komma ut ur min arg så blev jag knäsvag!  Men det är skönt att ha det gjort, får svar om några veckor. Efter det åkte vi och hämta ut en klänning sen till Maxi och köpte mat och två filmer. En av dem är Morgon Pålsson's film. Sjukt bra!


SOCKERBOOOOOMB!

Ska ta mig en riktig sockerbomb, springa 1000 mil sen, innan jag går och lägger mig. Det blir en tidig kväll idag för jag är hur trött som helt! Sov gott 

 


JOBBET-IKEA-GRÄNBY C

Idag gick jag upp kl.06.00. Inte fullt så energidriven åkte jag in till och fick vänta 50 min på att jag skulle börja. Jobbade tills halv två, fick sluta en timme tidigare så det var skönt! Var en väldigt lugn dag idag och jag börjar tycka bättre och bättre om alla gamlisar. De kan komma med en del roliga kommentarer ibland. Efter jobbet gick jag in till stan och mötte upp Felicia. Vi åkte till Ikea och tog oss ett varv och käkade, lyxmiddag! Sen blev det Expert för Felicia skulle köpa mobil men var slut så vi åkte till Gränby C istället och nu är lycklig och nöjd med sitt köp.



We do everything together


DON'T MAKE IT AL ABOUT YOU

It's my blog, I can do what ever I whant!


ONE DAY TO LATE IS BETTER THEN NO DAY AT ALL!

Igår så åkte jag och Felicia bussen in till stan och här kommer lite bilder från då :)


At dada

SUPER SÖTA FELICIA


Och vad är det här för min?


TO THE CITY

TJOJSEN!

Efter jobbet mötte jag Felicia på bussen mot pappa. Åkte hit för att lägga in alla bilder som "råkat" dyka upp i mammas kamera. Hon var inte så glad ;) Nu är vi klara och ska åka in till stan och shoppiloppa lite sen åker jag med Robban hem och då blir det pizza, muums!

P.s: Jobbet super!




STILETTOS AND BROKEN BOTTLES

Igår firade vi Elinas födelsedag. Jag och Felicia tog bussen till Vänge efter att jag jobbat och efter att maten var gjord och bodet dukat så trillade Lovisa och Elina in. Hade det super mysigt, var så länge sen vi sågs alla. Här kommer lite bilder..

 Toppen night tjejer!













PAPERCUT


SÖNDAG OCH VÄDRET ÄR.. INTE FULLT SÅ UNDERBART FELICIA

Ja då är den här, dagen som jag suckat efter, dagen jag ska försöka njuta som mest. SISTA DAGEN PÅ MITT SOMMARLOV, och det regnar! Perfect ending..

Om ett tag så kommer stora syster hem, första gången på jag vet inte hur länge?, och jag förmodar att det blir en sån där dag när man bara sitter inne och myser med familjen. I kväll kommer Roberts dotter och hennes kille hit på middag så det kommer blir en mysdag fylld med härliga människor.

P.S: Om Felicia eller Lovisa H ser detta, LOGGA IN PÅ FACEBOOK!


ALLA KOLLA HIT ÖGONA BUMS, DETTA FÅR INTE MISSAS!

Jag vet att det finns hur många TheHills-fans som helst där ute och om man vill veta allt om serien ska man verkligen besöka den HÄR underbara bloggen där du kan får reda på allt om The Hills :) ENJOY!! 


BARA HIMLEN SER PÅ


En härlig sommarbild från när jag sist var och hälsade på Ronja i Enköping


DET ÄR FÖR OSS SOLEN GÅR UPP


Lördagsmys, och nej det är inte bara till mig! Men visst ser det lockande ut? ;)


YOU NEVER KNOW HOW MANY FRIEND YOU HAVE UNTIL YOU GOT YOUR OWN BEACH-HOUSE



Hemma från mormor nu, som btw har namnsdag idag, grattis Kerstin! Mysigt att träffa släckten, men det var hur mycket getingar som helst så mamma var på vift i princip hela tiden. Here comes the foto's


Mamma

Söta bruno

Mohaha



En trött hund


OUTFIT



MORBROR FYLLER ÅR

Morbror fyllde år igår så idag ska vi åka till mormors land för att fira honom. Viggo och Minna är med så det blir väl en del knasiga bilder som kommer upp inom kort :)


BILDER FRÅN ÖREGRUND

MÅNDAG
(På klipporna med faster och familj)








ONSDAG
(Berkingebadet med kusinerna)

TORSDAG
(Lunch på klipporna med P&P)



HEMMA FRÅN ÖREGRUND

Har varit i Öregrund sen i söndags och kom hem för ett tag sen. Mysigt att vara där men otroligt skönt att komma hem! När jag varit där så har det blivit mycket sola och bada eftersom att det varit bra väder varje dag. Varit ute på klipprona, varit till berkingebadet med kusinerna och åkt en massa båt. En minisemester innan jag börjar jobba nästa vecka. Ser facktiskt lite fram imot det.. Lite att göra om dagarna. Nu ska jag kolla på Samlandet förstör mitt liv, sjukt!

SMYFILM

Smygfilmade Felicia här om dagen, en riktigt smidig tjej det där :)


FREDAG

Idag så har jag och Felicia varit till Gränby och shoppat lite med henne syster. Sen så åkte vi till lägenheten som var helt KAOS (!), där gick vi och handlade och sen lagade vi oss lite mat. Nu sitter vi och kollar på postkodskampen och sen ska vi kolla på en kärleksfilm som skulle gå på 5an kl. 21.00



KUNG AV SAND


"HEMMA"

Då var man hemma från ett kvällsdopp i Graneberg och det var hur varmt som helts i vattnet! Nu sitter vi och tar kvällsmackor framför sex and the city.


Felicia is on a hunt


GRANEBARG

Nu sticker Emmabränd och Feliciabränd till Graneberg och svalkar sig :)




GÅRDAGEN

Jag och Felicia var emo igår..


ÄR MED DENNA FLÖRTIGA PERSON


HOT HOT HOT

Jag Felicia vaknade förvånadsvärt tidigt eftersom att vi gick och la oss runt 4. När vi vaknade käkade vi frukost ute efter att ha sovit en hel natt i en  bastu (!) Sen så gick vi ut med Wille och sen trog vi till stan och till lägenheten. Vi var tvungna att cykla till pappas jobb pga någon lapp och Felicia var så duktig och skjussade hela vägen :) När vi kom tillbaka så var vi så HETA att vi gick och la oss i parken och gick och köpte glass (Felicia tappade sin glass på vägen tillbaka haha)














HAHAHAHAHA IBLAND FÅR HON VERKLIGEN TILL DET!


Felicia Gustafsson


SHUTTER ISLAND


Får se om den rekommendras?


MIDDAG

Nu har vi precis käkat och är supermätta. Snart ska vi sätta på filmen Shutter Island




EMMA & FELICIA "FILLAN"

Hej Swe!

Sitter och laddar in bilder från min och Felicias äventyrliga dag. Felicia kom hit runt halv tolv och efter det har vi badat vattenspridare (vattnet tog på något sätt slut?) , målat naglar, gått ut och klätt på Wille, ätit kladdis, flippt Felicias hår (page) men finns dock inga bilder för hon blir ABSOLUT inte nöjd.. oups!





Felicia försöker dricka vatten

Kladdkaka ♥

Visst har jag en handsome hund? Det här är Wille's outfit för dagen :)

Nu ska vi snart käka grillat i solen, Felicias ska sova här så det kommer bli en jobbig natt..


VM FINAL

Nu börjar vm finalen snart så vi har dukat upp med chips och godis framför tv. Hoppas på att Holland vinner, inte för att jag är speciellt fotbollsintresserad men det kommer nog bli en intressant match.


SÖNDAG

Kom hem för ett tag sen. Fick gå upp supertidigt, halv 7, så nu är man lite seg i huvudet. Nu ska jag lägga mig och sova i soffan och efter det ska jag göra mig i ordning och åka in till stan för att hämta en tröja till Lovisa hos pappa och sen träffa Lovisa på stan. Hon sticker iväg imorgon så kommer inte få se henne på ett tag :( Nej nu stängs snart mina ögon igen så måste sticka..

ENKÖPING

Ronja är i duschen och vi väntar på att maten ska komma. Det blir kebab och pizza, mums! Imorgon så åker jag tyvärr hem till Uppsala igen :( Ikväll händer inte så mycket, blir nog en mysig spa kväll. Precis vad jag behöver just nu efter en dag ute på havet. Skriver mer när jag kommer hem imorgon. Puss

RONJA

Sitter hemma hos Ronja i Enköping och vi gottar i oss en massa onyttigt. Snart börjar en bra film på tv så då är kvällen bokad :) Jag och Ronja ska sova i hennes segelbåt, sola och bada, bada bastu, segla och så de kommande dagarna så det kommer bli NO DATA.. Men jag återkommer när jag kan. Puss
Ronja & Charlie ♥

HEMMA FÖR EN STUND

Heeeeelllooo! Visst är livet underbart?

Kom precis hem från Öregrund och ska ge det en kort sammanfattning. Jag och Felicia hade fyra super bra dagar i Öregrunds skärgård. Solen var framme i princip alla dagar så det blev mest att vi låg och stektes vi havet. Men vi har även hunnit med att åka ring, åka båt, bada pool, lyssnad på Lill Babbs på Örengrunds-Måndag (haha) och ätit godis och annar gott. Kommer lägga upp en MASSA bilder när jag kommer hem från Enköping på lördag.

Men nu ska jag sticka in till stan och käka lunch med pappa och syster så jag återkommer på lördag.. Kramar

 


SISTA PÅ ETT TAG

Kommer befinna mig på lite olika håll kommande veckan så det har blir det sista inlägget på ett tag. Men här kommer mina planer:

Söndag-Onsdag: Öregrund med Felicia.
Onsdag: Lunch med pappa och Linda  och sen ta bussen till Enköping med Lovisa.
Onsdag-Lördag: I Enköping med Ronja.

Så på lördag är jag hemma igen och kommer förmodligen ha en hel del bilder på lager så kolla in då om ni är nyfikna. Puss & Kram




Dirskret hund är vad det där kallas!


ÖREGRUND

Imorgon så ska jag på skoj ska ni veta för detta är vad som kommer hända: Jag och Felicia tar bussen från stationen super super tidigt för att komma i rätt tid till Öregrund där det ska solas och badas och åkas ring :) Vi stannar där tills på onsdag så förmodar att det blir tre dunder dagar fyllda med äventyr!



GRANEBERG

Kom hem i från Graneberg för ett tag sen där har jag tillbringat hela dagen med Felicia. Vi har varit ute där sen 9-10 tiden så jag känner mig ganska kokad. Hade det underbart och resten får ni i bilder..


Bussen dit, Felicia is eating Risi Frutti









Felicia är på jackt..


KUNGSGÄRDET

Jag och Felicia kom in från en helt onödig cykeltur till ICA Väst för ett tag sen. Där träffade vi Lovisa och Alamin, när man talar om trollen.. Vi var på jakt efter morgondagen matsäck men bestämde oss för att det får bli en subway-macka istället.

Felicia likes cheeeeese!


OUTFIT

I am wearing this today..

Linne: Gina
Byxor: MQ
Skor: Skopunkten

Ska snart åka till Felicia, vi ska nämligen upp tidigt imorgon för att åka och ha en heldag i solen. Nu ska jag springa iväg och packa. Kanske bloggar senare.. KRAMAR


BBQ

Sitter här med magen full av mat. Har precis käkat med familjen ute i sommarvärmen..



 


DET GÄLLER ATT NJUTA AV DET FINA

FREDAG


26°C | 14°C

Morgondagens väder kommer bli UNDERBART så då är det bara att ställe alarmet på tidigt och njuta av sveriges härliga stunder :)


JAG BÖRJAR MÅ ILLA


Emma likes!


1 JULI

Så var det första juli. Det är denna dag man brukar inse att det har gått ett tag på sommarlovet, att man inte längre bara kan ligga hemma och slösa tid utan göra något som betyder, att man ska ta vara på dem nära och kära i ens omgivning och njuta av minnena man får tillsammans.

Därför ska jag berätta vad jag har gjort idag: Ä T I T (?)
Jag gick upp, åt. Jag gick och la mig i sängen, och åt. Jag gick ut med wille och sen när jag kom in så åt jag. Mamma kom hem och jag hjälpte henne men maten, sen åt jag. Nej nu kan jag inte skriva längre, mamma köpte hem chips och dipp så nu ska jag gå och äta :) 

Dagen outfit:



Tips: Stor tröja passar alltid bra för en dag som denna så den uppsvullna magen inte sticker ut ;)
Tröja: Monki
Buxor: H&M


EN DAG SENARE

Hej alla!
Igår var det onsdag och min dag var väldigt händerlserik, spenderade större delen i en biofotölj :)

Började med dagen att ta mig en sovmorgon, sen när jag upptäckte klockan så var det bara att skynda sig att göra sig i ordning och sendan ta bussen i till stan. Där träffade jag Lovisa coh vi traskade till hemköp för att köpa oss lite godis till bion. När vi sen hade lagret full så gick vi vidare till bion. Jag har bara ett ord för filmen Eclipse : AWESOME!!!!! När filmen tyvärr var slut så tog jag bussen hem till Vänge. Men sen var det bara att vända igen, jag Robert och mamma tog bilen in till stan för att käka lite middag. Men sen bestämde dem att vi skulle på bio, igen. Men jag tackade inte nej i första taget. Vi kollade på Robin Hood. Trodde inte att den skulle vara seévärd men det var den, rekommenderas :) Efter det var det hem och hopp i säng..


P.S: Det här är mitt 300:ade inlägg :)