Fredagkväll och en påse godis

Min och felicia dag har varit lite annolunda från vad vi är vana vid. Först så mådde felicia verkligen inte bra så då gick vi till vilorummet och var där över hela spanska och lunchen men där var det inte slut utan hon hade kokhett vatten i en vattenflaska som hon såklart ska spilla ut över sin arm så där fick hon går runt med en påse is rersten av dagen. Nu sitter vi i ett grupprum ensamma kvar på skolan med en varsin dator i beslagtagenhet. SKa snart ta bussen hem och då väntar mat och idol. Ha en bra fredagskväll, kram


Så var man tillbaka

Nu är man tillbaka vid skolbänken igen och det kan inte kännas värre. Jag kan inte säga att jag vill tillbaka till praoen men lite längre sovmornar var inte fel. Det var faktist kul att praoa hos pappa även fast bilar inte är mitt högsta intresse. Jag och felicia fick verkligen timmarna att gå. Vi roade oss med bland annat mycket Ikea. Känns som mitt andra hem just nu.

Lite bilder, så snygga..







Sista dagen, jag och felicia fick göra våra egna skyllt som vi fick ta med hem. Egen design, typ


Jamie Lucas Scott, så söt


Amazing thai

Ska snart ta bussen in till stan för att möta upp lovisa. Vi ska nämligen gå på Amazing thai. VI skulle  gått förra lärdagen men då blev jag ju sjuk av den där dumma influensasprutan. Men nu måste jag packa ner lite för att säklart så inngår övernattning. Puss och Kram, idag är en bra dag.


No

I have the spirit you have the win,  let´s rock and have a really good time.

Jag saknar min vän..


I don´t know


Vänner


,

 


Något som gör mig glad




THE LAST TOO SMALL WORDS, NO DRAMA...


Subway

Jag felicia och chayenne praoar på subway och jag måste säga ett efter tre dagra så har jag fåt nog. Det är inte kul allt, mycket att göra, tråkiga människor (inte felicia och chayenne då) och dessutom så gjorde själva chefen fel så vi är tre stycken som praoar samtidigt. Alla tre tycker att det ändå går bra att jobba och vi har kul tillsammans men såklart så ska dem förstöra och så ville dem att jag skulle jobba själv på eftermiddagspasset. Kul liksom... nej. Jag sa till att jag inte ville det så jag fick jobba med dem men det var osäkra om det skulle fungera för att tjejerna som jobbar där har klagat på oss, dem tycker tydligen att vi är dåliga. Nu känner man sig ju välkommen.  


En bild säger mer än tusen ord