hej då 2009, kommer sakna dig!

Hej bloggen!

Nu ska jag och lovisa äta frukost sen blir det in till stan och träffa lina.
Jag tycker att alla ska göra någon som dem annars inte skulle göra. Varför? Jo för att idag är det näst sista dagen på år 2009. Imorgon är man för upptagen med annat så jag säker go for it. 2010 here we come!


Ny blogg design!

Hej bloggen!

Nu har jag en helt ny design som jag och Lovisa (mest Lovisa!) har jobbat med hela kvällen lång. Är super nöjd och hoppas att ni gillar den också!

TACK LOVISA DU ÄGER! :]


Vill ni har hjälp med eran design kan ni kolla in hennes blogg och meddela henne ---> luvann.blogg.se



Nu ska vi jäsa.. Byebye :]


Mellandagsshopping!

Imorgon blir det shopping med felicia. Ska bland annat köpa denna söta:


Julklappsutdelning

Är inte julklappsutdelningen höjdpunkten på julafton? Så mysigt när alla får öppna sina paket som man gått och känt och klämt på hela dagen. Detta fick jag i julklapp i år:


Tjocktröja av mamma

Smink och body butter



Stickat från roberts mamma



Mjukisbyxor

Fick även lite smycken, pengar, presentkort och ett kamerafodral


NEW MOON

På fredag blir det New Moon med lovisa och jag kan inte bärja mig! Ska bli så kul att äntligen få se den och efter filmen så blir det hem till lovisa och ha det mys. Kan det inte bli fredag nu?


Nyårs klänning

Har inte skrivit på ett tag men gör mitt bästa. Just nu ligger alla mina tankar på vad jag ska ha på mig på nyår(?!) Känns som att jag har varit inne på alla affärer men hittar inte vad jag söker. Det finns en grej som har fångat mitt öga och det är denna coola klänning. Ska åka in till stan idag och kolla lite. Önska mig lycka till!