tre dagar till ett nytt år

Idag åkte Ronja hem och det känns bajs för nu känns det ensamare än ensamast eftersom man haft henne vid sin sida i två dagar! Var på jobbet 11 i morse och kom nyss hem. Tillbaka imorgon igen, yeaaaaaaaaaaaaayyy...(tystnad), och även fredag så pengarna rullar in som dem ska... NOT!

Hade en tanke att dra till gymmet för att få ut lite ilska ur kroppen vilket verkligen skulle behövas! Får se hur det blir med den saken. Hej.

Bilder från senaste dagarna

Hund sugen på choklad

Besök från Enköping

Ligger och kollar på Victoria Secret Fashion Show men Ronjis som kom hit idag! Tjejen har ju kirrat körkort så vi har varit på en biltur till Maxi och lagrat upp med gott till kvällen. Efter VS ska vi fixa med ansiktsmask och ha en riktig tjejkväll! På återseende...

senaste tiden


Juldagen

Dada drog med datorn så får väl komma med en bildbomb någon annan dag när jag får möjligheten :)

Ska snart ta bussen till stan och träffa Lovisa för en fika sen drar vi till henne för julklappaöppning och annat mys! Ha'de!


God jul!

Ska snart ta tag i bloggandet med idag blir det mys med släkten! Ha en fin julafton allesammans! Hohoho...


lucia movie night

Var på Lucia Movie Night igår med Alamin, Milad och Lovisa! Dont know why men var piggelin hela natten! .. Till skillnad från vissa andra. Royal bjöd på popcorn, mackor och läsk.. Skulle tagit med mig massa hem. Vi hade med oss naturgodis och lussebullar och sånt också så tjockade hela natten! Jag och en sovande Milad kom till lägenheten runt 7 i morse, ganska så väntat så försov vi oss i morse och vaknde runt halv 1. Riktigt mysig natt, same place next year!


instagram




Gått och blivit beroende av Instagram. Hej.


11 december

Mös sönder med Milad imorse aka åt nybakta lussebullar och kollade på film. Vid fyra åkte jag, Linda och Robban till Gränby C för lite julklappshopping! Måste verkligen ta tag i klapparna snart, inte långt kvar till CHRISTMAS EVE!

Är i lgh med pappa och syster. Ska äta lite smarrig middag snart sen ska jag mysa ikväll, inga läxor inga prov! njuter...


felicia hela 17 år!



Igår fyllde 17 åriga Felicia Gustaffson år! Inte en dag försent ;) Hon bjöd på finmiddag at Fillans Party Place sen drog vi till någon hemmafest i ...? ... Gottsunda! Dundernight! GRATTIS KÄRA VÄN! ♥

mys dag



Riktig kort dag i skolan idag, fick en lång sovmorgon med Milad och det behövdes! Åkte till sjukgymnasten efter skolan och det gick bra, fick höra att jag varit duktig och gjort mina övning och påväg till en bättre kropp! Ska dit igen efter nyår :) Är ensam i lägenheten nu men mr. iranie kommer hit om ett tag. Idol final ikväll och det kan man ju inte missa hallå!


8/12 - 11

Var ner på stan med Joan, Sofia och lovei igår och därefter träffade vi upp PAUL för en fika på storken.. Härligt att se att pojken lever! Åkte till media market med mamma och linda och kollade runt lite och sen blev det myskväll framför en julfilm med min älskling och syster! BRA DAG!

 


onödigt info.

Okej just nu är skolan prio 100000000000 i mitt liv. Kommer verkligen sist. Har liksom redan gått på lov och det är två veckor kvar typ, wä! Men imorgon så har jag ett stort svenska prov + en stor naturredovisning så ska bli skönt att bli av med det! Kan väl inte påstå att jag är förberedd till 1000 men det går då! Är den som tar kunskapen på lektionen och pluggar inte till provet.. men men! Efter det är det tre prov kvar sen ska jag ha LOV! Vill ha långa sovmornar och mysa hemmakvällar med julmys!

Tomorrow är ingen dag som helst. Imorgons ska jag träffa min HOMIE! Har inte träffat honom sen min middag jag hade i sommras som var typ i juni?! OMG. Ska även ner på stan med Milad, Joan och Sofia efter skolan och kolla runt lite klappar innan jag och Milad träffar Paul! Har så mycket julklappar kvar att handla att jag blir galen, har ingen tid att kolla runt och har ingen aning om vad jag ska köpa. HELP! Har faktiskt saknar julen lite, längtar tills granen kommer upp och man känner doften av all god mat och hela släken är samlad! Ska fan köra en sunes-jul:are och inte äta ett skit tills julborde! .. NAAAAAAAAAT vem försöker jag lura?

Imorgon ska jag ha myskväll med min älskling som jag inte varit med på alldelse för lång tid. I miss you. Första kvällen den här veckan som jag inte behöver tänka på massa läxor! Jag ska njuta!

På fredag så ska jag på mitt tredje besök hos kära sjukgymnasten. Fick övningar sist jag var där och kan väl säga att jag varit lite halvt slarvig med dem, glömmer hela tiden! Får se om man får en bitchslap och blir hemskickad..? På fredag ska jag även julbaka, igen! Får inte nog av lussebullar helt enkelt. MUMS.

Nu när jag ändå skriver av mig kan jag också skjuta in att jag har uppdaterat min mobil. 1. Vadå 5 timmar? Tog mig 5 minuter? 2. Lyckan som uppstod när allt i mobilen fanns kvar, rycktet går ju att allt raderas ibland. So I'm still living the dream with my phone, my love, my soulmate! ♥

Ska ta sista spurten på naturredovningen nu sen ska jag dyka ner i sängen. Ingen sovmorgon imorgon så känner att det kommer bli en aning svårt att kommer ur sängen, brukar reta mig själv och lägga mobilen så långt bort i rummet som möjligt så när alarmet ringer ger man sig själv en flara av illska :) Works every time. Hej.

Rensning av bilden i mobben


Pain

Fyfan va jobbigt det var att gå upp i morse! Inte van vid tidiga mornar.. Sitter på företag nu och orkar inte vara vaken! Men har tidig dag idag så ska hem och slappa sen! Längtat..

 


godnatt


hejsan världen!

Helt okej lång skolgång idag. Hade rättskunskapsprov som gick bra, skönt! Skolan kommer bomba den här veckan så skönt att kunna checka av det från lista. Ett tecken på att lovet börjar närma sig, längtar till ledighet, jul och ett nytt år! KNARKAR jullåtar dagarna ut för att komma i rätt mood!

Sovmorgon till... dan dan daaaa.. 12.30 imorgon så ska ta en fet sovmorgon och njuta av värmen under täcket! För övrig mår jag väl bra, njuter av livet och alla dess delikatesser! Blivit drabbad av Bieber-fever senaste dagarna också så ska snart slänga på filmen Never say never för att få ett bra avslut på dagen!

P.s Min säng är för stor för att sova ensam i...

Slänger in en allmänt sexig bild.. RAW!

söndag



Kom hem från jobbet för ett tag sen och ska snart gå och köpa lite mat och milad kan komma hit någon gång(?!) Ska spendera resten av dagen i soffan och bara mysa!

julbak med världens bästa


fredags



Blev en riktig systerdag i fredags. Vi var och åt sushi i stan och efter det gick vi på bio :) Riktig mysdag!


.