fri som en fågel

Kul idag. Mådde dåligt i morse så skippade första lektionen och åkte in för de andra två lektionerna istället. Nej men självklart så är båda inställda. Men jag ska inte klaga! Sitter i bibblan med Natta och Felicia och försöker få lite naturkunskap gjord. Ska kanske dra ner på stan sen och kolla julklappar... Smell u later!


Krasslig

Ligger och myser med Wille i sängen. Ska snart gå ner och gör frukost sen ska jag sätta igång med pluggandet.

 


julen är här

Jobbig dag i skolan idag.. Gick riktigt segt! Träffade Lovisa på stan för lite julshopping. Blev inte så mycket julklappar men är ganska hundra på vad jag ska köpa :) Julkänslan kom verkligen idag, mysigt!

Ligger i sängen nu och försöker plugga naturkunskap. Labbrapporter är inte min grej.. Ska försöka göra klart den nu sen ska jag slappa framför tvn :) Ha det bra gott folk!

room makeover

När jag och Milad kom till Vänge idag så hade mamma, Robert och Linda stylat om mig rum! Hur söta? Riktigt skönt med en större säng. Vi kommer sova som gudar ikväll! Love my family!


första advent



gårdagen


äntligen fredag!

Hade myskväll med Milad igår i Vänge. Åh jag är så kär i lussebullar.. och Milad hihi ♥

Hade två lektioner idag varav en blev endast en kvart lång för att jag försov mig.. Så svårt att lämna sänge när Milad får ligga kvar och sova vidare under varma täcket. Slutade runt halv 1 och pappa kom och skjutsade mig till sjukgymnasten för besök nr. 2. Gick bra, fick med mig massa övningar hem efter att jag fått beskrivet att jag är plattfotad och har bananben :) Ska tillbaka igen om två veckor för att se resultaten.

Om ett tag kommer girlsen hit. Det är pizza och Idol som står på schemat! Mys :) Är så otroligt hungrig så ikväll ska jag tjocka! Ha de'

ingen rättskunskap

Satt uppe och pluggade till typ 3. Gick som en zombie i morse.. Åker till skolan och ser att lektionen är inställd. KUL. Sitter i sofforna med Felicia och Linn och pluggar på engelskatalet som ska redovisas nästa lektion.. Wish me luck!


01.06

Klockan är precis över 1 och hör hur sängen ropar på mig. Men, jag har hällt i mitt ett antal glas cola så jag är LADDAD! Ska redovisa ett engelskatal imorgon som jag sitter och över in. Linda var snäll och hjälpte mig lite med det men nackdelen är att hon klämer in massa svåra ord som aldrig fastna.

Hör hur det blåser och regnar ute så vill bara krypa ner under täcket med hunden vid fötterna. WÄÄ. Ska ta slutspurten nu sen ska jag sova. Btw, så ska jag ha myskväll med älsklingen imorgon! Länge sen and i miss him ♥


dagens inköp


.


22 november och fortfarande ingen snö! Happyface.



Skolan idag var väl bra, mådde lite illa men kände att det var bra att vara i skolan igen efter några dagars ledighet. Fick tillbaka mitt matteprov, G. Något jag faktiskt är nöjd med eftersom matte inte är min starka sida, och btw kan gå och ta sig någonstans. Resten av lektionen gick väl ut på att göra båthattar :) Man lär sig något nytt varje dag!



Mobilbloggning från sköna soffan

Sover hos mamma ikväll! Jag och mamma har nyss ätit glass med chokladsås som stelnar, gott! Har en hund som sitter och tigger framför mig. Han är så sööt!

Ska nog hoppa i säng så man är piggelin för morgondag. Har varit långledig eftersom jag inte gått i skolan sen torsdags. Sängen väntar.. Sovgott!

 


jävla skit bakterier.

Sjukanmälde mig idag. Ligger i soffan under täcket. Hungrig. Ett meal från McDonald's skulle inte vara fel. Trött. Plugga. Sova.

Söndagstrött

Lite halvpissig dag men jag lever! Ligger under täcket nu och kollar på Filip & Fredrik.. Ska nog gå och göra mig en stor kopp te och sen blir nog hopp i säng! SOVA i mitt hjärta!


Breaking dawn

Var på nattbio med Milad, Alamin och Lovisa igår. Första gången faktiskt och var riktigt mysigt :) Filmen var, som de tidigare, AS BRA!

Vi tog en taxi hem med syster Linda som var lite rund under fötterna. Hamnade i säng någonstans innan 3.. Sved lite när man skulle gå upp för jobb idag!


ikea

Var till Ikea idag med mamma, robban och linda! Ska nämligen köpa en ny (och större) säng så var där och testlåg :) Hittade the perfect one!


idolkväll

Gick bra hos sjukgymnasten igår, pratade mest så ska tillbaka nästa fredag. Blev ett stopp vid subway efter med mamma sen ner på stan och träffa Milad.. Blev sjuk på kvällen så låg fastklistrad i soffan medan boobear var söt och tog hand om mig ♥


Hälsoalliansen

Måste börja med att säga att jag är ledig idag! Hur skönt?

Men, istället för att ta en sovmorgon så hämtade mamma mig vid 10. Åkte till sjukgymnasten och nu sitter jag här och väntar på att hon ska bli klar så det är min tur. Har alltid haft höftproblem men nu har ryggen börjat mucka med mig sen lite mindre än ett år tillbaka ungefär. I don't like it. Förhoppningsvis blir det ändring på det inom snar framtid..

Ska träffa min älskling kl.1! Ska käka lunch på stan och sen blir det mysskväll för hela slanten! Love it!


helg!

Skola
Träna
Sova
Helg 



Medan Milad sitter och leker duktig så gottar jag i mig lite naturgodis, nya favoriten! Vill bara påpeka att livet är världig bra just nu! I'm out...

16 november

Riktigt skön dag! Började 11.15 och slutade 13.20. Två lektioner där vi inte behövde göra ett skit! NICE!

Jag och Milad tog bussen till stan efter skolan och träffade på Elina! Riktigt länge sen så det blev en fika på Waynes.. Kär i deras varma choklad med grädde ♥ Efter gick jag och Milad och köpte lussebulla, julmust och naturgodis --> tog bussen till lägenheten --> cyklade och köpte mat till mig milad och pappa och nu ligger milad och sover medans jag väntar på att vi ska hugga in på lussebullarna! Måste nog erkänna att vintern har sina härliga stunder!


gottsunda

Var hem till Lovisa igår och åt pannkisar till middag.. Så gott! Familjen Berg har fått en ny familjemedlem, en kattunge på 18 veckor och blev man kär or what?! SÅ SÖT! Fick skjus hem till Vänge av, ingen mindre än, Lovisa själv! Vill också börja övningsköra men väntar tills våren :) Somnade runt halv 8 vilket var läkligt skööönt!


måndags


farsdag

Idag är det pappornas dag så jag och systern min har tagit pappa på middag och bio! Riktig biohelg men det är bara gött! Käkade på Magnussons, riktigt gott, och kollade på filmen Contagion. Handlade om en smitta som gick runt i världen.. Tusan vad man ville tvätta händerna efter! 

Är hemma nu och ska sova så man är utvilad till morgondagen härliga lektioner! ... Bullshit. Sovgott!


immortals 3D

Späckad dag igår! Tog mig en springtur till Lovisa för att hämta min laddare, satt och snackade lite! Måste ses snart igen. Hem --> duscha --> stan --> träffa milad! Vi gick och käka sen kom även Felicia. Vi gick och kollade på film Immortals som hade premiär igår :) Helt okej bra film faktiskt!

Jag och Milad tog bussen till mig och kollade på skräckis med lite godis! Sen blev det Zzz' Zzz'..


tar mig en tur

Precis laddat in mobilen med ny musica så är lite hurtig och drar ut och springer! Ha de'!

bra emma!

Tappat bort min ipod, men så kom jag på att den säkert i en väska... Nu har jag tappat bort väskan också. GREAT!

idolkväll

Var hem till Felicia med natta efter lite godisshopping i stan. Laddade upp för idolkväll! Kvällen var verkligen out-of-control.. omg craxy!!





Kolla vilken myspelle man kommer hem till! KÄRLEK.

11-11-11

Riktig sködag idag! Sovmorgon, prov på 30 min, slutade. Man ska inte klaga! Åkte till Vänge efter skolan och packade ihop lite saker till helgen sen åkte jag och syster och gymmade. Ett tag sen sist (skäms). RIKTIGT SKÖNT!


Slänger in en bild på en glad felicia från idag

hej-jag-är-hemma-och-kan-inte-sova-så-jag-uppdaterar-lite-istället.



Fan va dagarna går snabbt, för snabbt! Bott i Vänge senaste dagarna men Milad, var ju lediga i torsdags så tog en fet sovmorgon sköönt! Annars har det väl inte hänt så mycket? Har bara haft det allmänt bra! :)


"fredag" ledig imorgon!!

Hej Sverige!

Pluggade till 2-3 igår och känner ett fet IG på provet. Gick verkligen bajs! Så nu sitter hann här astrött och på dåligt humör.. yeay! Slutar fem över tolv i alla fall så det är skönt, ska hem och tröstäta :) Milad hänger med också så det blir mys hela kvällen. HAPPYFACE! 

Jag glömmer aldrig bort, min polare han tittade på mig och sa "Känner du vinden som blåser i stan. Det blir en förändring allt dåligt blir bra." Jag vet nu att jag ljög när jag svarade ja.

 

 

 

 

 

 

-


8 november

Kom hem från skolan för några timmar sen och jag fixat och donat lite sen dess. Känner att jag inte riktigt är hundra % laddad att sätta mig och plugga företagsekonomi just nu. Vill bara krypa ner under täcket och sova, så förbannat trött!


ett snabbt klick innan jag kilade till skolan


minnen


2 cool 4 school

Sitter i plugget och chillar på lektionen! Sovmorgon i morse, sköönt! Glömde gympaclothes så funderara på att ta matteböckerna och dra hem efter den här lektionen :) Hmm hmm...

Förövrigt så lever livet, pissit att lovet är över men ändå skönt för nu jävlar ska jag ta tag i rutinerna!

Tisdag: Plugga
Onsdag: Lilllördag aka stay up late with my babe!
Torsdag: Utv.samtal kl.3 ledig förövrigt.
Fredag: Kort dag, gymma med syster, träffa tjejerna!
Lördag: LEDIGT FRÅN JOBBET
Söndag: LEDIGT FRÅN JOBBET

vill ha


shopping


real love


så var höstlovet slut

Yelo! Long time no see! Åh har lovet gått snabbt or what?! Har hängt med friend, family och boyfriend! Linda kom hem i tisdags vilket inte var en dag för tidigt! Tagit längre pass på jobbet och ska bli jäkligt skönt att vara ledig nästa helg!

Igår jobbade jag till två sen träffade jag Lovisa på Gränby C lite inpuls, shoppade lite och tog en fika! Mys :) Efter det kom Sofia hem till mig och runt halv 7 åkte vi till stan och träffade Joan och Milad. Käkade kinabuffé (ovanligt) och gick på bio, tower heist.. Bra film faktiskt! Sevärd! Blev myskväll i lägenheten med Milad efter det! LIKE


Var till frissan i fredags så nu är man ett snäpp blondare

Snodde två bilder från Lovisa


.