EN DAG KVAR :D

Nu är det en dag kvar till Eclipse-premiären och sitter just nu och däänker mig i lite småklipp från filmen. Här är några om det är någon som är intresserad..


LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE

SATC

Nu blir det kvällsfika och sex and the city

DESIGN

HÅLLER PÅ ATT GÖRA OM LITE I BLOGGEN SÅ DET ÄR DÄRFÖR DEN SER UT SOM KAOS FÖR TILLFÄLLET. URSÄKTA RÖRAN

SOLA LEDER INTE ALLTID TILL DET POSSETIVA :(




SÅ VAR DET EN NY VECKA..

Då är man inne på tredje sommarlovsveckan och det kan inte kännas ensammare! Jag ska inte klaga men jag börjar saka min kompisar :(

Dagen histora:
Idag skuttade jag ut i solen, åter igen, och läste min älskade bok. Då efter ett tag så la jag handen på min rygg som jag solat ett tag och fann där små vattenblåser över hela ryggen! KUL.. Jag brände ju min förra veckan och sa min rygg nej så jag fick lite små panik och sprang in för att undersöka saken. Ingen större skadda men jag vill bara bli av med problemet så då gjorde jag den ;) Nu kan jag säga att jag Flagnar(!) men stort F. Men men, jag får ta mitt straff och dränka mig i fenuril :) Resten av dagen går jag under en filt och höll mig borta från solen. Men i morgon är jag ute på nya äventyr och man vet aldrig vad mig kropp då kan hitta på. TO BE CONTINUED..


MIN BÄSTA VÄN. IGÅR IDAG FÖRALLTID


TJOCKIS!

Sitter just nu och trycker i mig marabou och cola, MUMS


SNYGGINGAR SOM VI ÄR..

För ett tag sen så var jag och Lovisa nere på stan och kollade runt. Då tog jag dem har ursnygga bilderna som jag glömt bort att lägga upp.



THE TWILIGHT SAGA

Hej där, jag tror mitt liv svävar på moln! :D

Och vill ni veta varför? Jo Lovisa ringde mig precis och hon behöver en liten uppmuntring så därför ska hon och jag gå på Eclipse på onsdag!! Håller på att läsa boken och jag dör av väntan. Vill egentligen inte läsa boken före jag sett filmen men det gick liksom inte att hålla sig borta (a) 
Så om någon söker mig på onsdag så vet ni att jag befinner mig i en biosalong, punkt slut.  




GÅRDAGEN

Igår var det midsommar. Började med att jag gick och mötte Felicia vid bussen, sen trillade vi till Elina. Efter ett tag droppade Lovisa och Alamin inn och stämningen var på topp! Det bliv grillning, årets första dopp i Elinas kalla pool och många goda skratt. Kom hem ganska tidigt för att dem andra stack iväg. Gick ut med snutten och sen bliv det hopp i säng. Idag är det sol men en del moln så jag får se om jag orkar med någon utomhusaktivitet eller om det bara blir en dag i soffan..

Bilder kommer kanske från midsommar om jag får tag i några



Jag och Lovisa blåser luftmadrass :)


GLAD MIDSOMMAR!

Ledsen att jag inte skrivit på några dagar men vädret har varit underbart så jag har spenderat min tid i solen :) I förrgår kom söta Lovisa hit och gjorde mig sällskap. Hade det super skönt, låg och lyssna på musig och läste bok och bara njöt av sommarlovet. Sen igår så tvingade mamma mig och Linda att måla så då blev det en del slit.. Har bränt upp ryggen och rumpan sen dagen med Lovisa så det gjorde det lite jobbigt att vara ute i solen, men men jag ska inte klaga :) Sen åkte jag och mamma in till stan och shoppade lite presenter till Linda som fyller år på måndag. Jag köpte även en tröja som passar bra för lite svalare sommarkvällar :) Idag är det midsommar och jag hoppas verkligen solen stannar framme, det sägs att det ska regna :(

Nej nu ska jag gå ut med dog'en, puss

DOFTEN AV GRÄS EN VARM SOMMARDAG..

Hej där alla sommarbruna!

Har precis kommit in från solen starka sken. Har legat ute sen klockan nio så jag känner att jag kokar! Känner mig lite ensam och mobbar när jag går ut och lägger mig i en park helt ensam i i flera timmar.. Hm(?) Aja så är det när alla jobbar UTOM jag. Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att åka ner på stan.


SAKNAR RONJA


SOLA I PARKEN

Har precis käkat klart min utsökta frukost. Vädret är underbart(!) så ska skaka upp syrran ur sängen och få henne ut i parken där vi kommer tillbringa HELA dagen :) 


GRATTIS!

Min blogg fyllde ett år för ett tag sen, grattis i efterskott! Kan inte säga att allt har flytit på som det ska direkt.. Varit lite upp och ner, men nu sitter jag har ett år senare och har fortfarande inte tryckt på RADERA-knappen :) STOLT

 


I ♥ SOMMMAR

 TIS
    Klart   
21°C | 11°C

Morgondagen väder!! Sola sola sola!


SENDING LIVE FROM BALKONGEN :)


SOLA OCH BADA - PINA COLADA

Sola är framme så sitter ute på balkongen och solar, GILLA GILLA GILLA!!

"På sommarn är livet som bäst!"


POSSIBILITY




ÖREGRUNDSBILDER



Öregrund har sina fina stunder ibland


Old pic's taken by Bella







I'm flying in heaven, but my heart was too heavy so it remained on the earth




Härlig bild, tagen av Bella
 


SOFFLIGGARE : EMMA HELANDER

God Morgon, om man kan säga så.. Mera god eftermiddag!

Ligger i soffan och kollar på värdelös tv. Vaknade för inte allt för länge sen, drömde inatt att jag blev jagade av en kille med två limosiner så jag får skylla på att jag ville drömma klart för att se om jag överlevde! Dagens planer är väl att ta en lång promenad vilket inte kommer hända eftersom jag känner mig själv så pass bra.. Imorgon sticker pappa till dumma Turkiet så då blir det hem till mamma igen. JAG VILL OCKSÅ!! Men nej jag får stanna hemma i kalla fula Sverige istället :'(


Bild på min söta hund från igår när vi åkte in tilll stan..


KOM IGEN NU EMMA!

Har varit riktigt dålig på att blogga senaste tiden men jag lovar att jag ska bättre mig! Nu kan jag inte skylla på det vackra vädret, så det så.. Nu ska jag springa upp och packa och sen blir det hem till pappsen.

 


GAMMLA BILDER

Sitter inne på gamla datorn som jag inte varit inne på super länge för att den är del KNAS! Här kommer i alla fall lite bilder..


Jag och Felicia

Jag och Felicia i skolan

Laila, Jag och Lina

Jag och Lina i Öregrund

Jag och Lina i Öregrund



Minna, Viggo och Ronja

Ronja och snuff

Ronja, Nova och Jag

Glasögonormarna

Jag och Ronja, första året på Finnö

Jag och Ronja, första året på Finnö

Första bilden jag såg på Ronja. Kan säg att hon förärats lite dem senatse åren!

Jag, Lina och stackars Lovisa som vi kväver med en kudde

Thailand 09

Thailand 09


BAJSVÄDER!

Sitter hemma och deppar pga det äckliga vädret! Har jag missat något eller ska det inte vara bra väder på sommarlovet? Kommer säkert bli supefint väder när jag ska börja jobba sen! Men en lite fågel tvittrade i mitt öra att det ska bli bättre väder tisdag och onsdag (!), då hittar ni mig med andra ord på en filt i solen.. :)

I alla fall, ska snart åka hem till pappa. Sen ikväll så ska jag nog gå och hyra en film och bädda ner mig i soffan. Man måste ju ta vara på ligga-inne-och-kolla-på-film vädret!


At Felicias place..

Sitter hemma hos felicia och vi kom hem ifrån en trevlig lite resa i Öregrund för inte allt för länge sen. Bilder finns på facebook i en av felicias album för dem som bryr sig :) Nu håller vi på att göra i oss i ordning för vi ska snart åka in till stan och gå på bio, Sex And The City 2 !!! :D Efter det blir det övernattning i Vänge.





MINA FRAMTIDA BIO-PLANER

Jag var ju på bio idag och när jag var där insåg jag att det var ett tag sen sist.. Förut var jag ALLTID på bio. Seriöst, jag hade en tid då jag var på minst en bio i veckan i en hel månad. I alla fall, nu har dem en hel del filmer som jag är sugen att se. Bla Sex and the city 2 och The Twilight Saga Eclipse.




AVSKEDSMIDDAG

Hej där! Nu är jag hemma igen efter en mycket nice kväll. Som jag sa så var det avskedsmiddag för Paul och Milad som sticker iväg från Sverige om inte allt för länge.

Kom in till stan lite innan åtta och där efter träffade jag Felicia, Elina, Lovisa och Paul. Vi gick och satte oss på Dragon Palace medan vi inväntade Milad och Alamin. Men Dragon Palace dög inte för kungafolk som oss så därför gick vi vidare till China River (?) tror jag det va, HAHA! Alla tog buffé och det var supergott, speciellt efterrätten.. Friterad banan och vaniljglass med sirap :] När alla var mätta och belåtna så rullade vi oss iväg till varsin buss. En mycket mysig kväll, måste göras om!!

Bilder kommer trodligen i morgon för datorn är superseg och jag vill sova, godnatt!


BROKEN HEARTED GIRL

Får mig alltid att gråta, av vilken anledning? Ingen aning..


JAG ÄLSKAR ER!

Jag älskar er tjejer och det vill jag att ni ska veta. Jag skriver detta medans tårarna rinner ner för mina kinder. När jag tänker på er inser jag att utan er skulle jag inte vara samma person som är jag är idag. Jag vill också att ni ska veta att ni har hjälpt mig genom stunder jag inte skulle klarat själv och det är jag otroligt tacksam över även om jag inte visat det speciellt bra. Jag kan inte bestämma min framtid men jag vet att det ser ljus ut bara jag har er vid min sida!  


 


HEMMA

Tusan vad seg man är i kroppen! Jag tror jag börjar bli sjuk för min hals är inte att leka med.. Fick tvinga mig upp ur sängen i morse. Glad över att jag fått en del gjort i alla fall. Började med att jag tog en lååång sovmorgon, gjorde jag mig snabbt i ordning och cyklade till jobbet där jag ödslade två timmar av mitt liv. Efter det cyklade jag ner till stan och gick på bio med p&p och syster. Kollade på SPÄCK, och det blev en del skratt! Rekomenderas! 

Nu är jag hemma och snart ska jag börja packa och göra mig i ordning för om ett tag så ska jag in till stan på avskedsmiddag för Paul och sen blir det hem till mammsen. Kameran är med så får se om det kanske kommer upp lite bilder framöver..

 


UP IN THE AIR

Pappa kom hem för ett tag sen och hade hyrt en film så nu är chipsen framdukade och filmen isatt. Passar perfekt med en film när det är tråkigaste vädret ute och man är hur seg som helst!

Trailern:


BILDER FRÅN GRÖNA LUND



















BILDER FRÅN TEKNISKA MUSEET

























9A ♥


SKOLAVSLUTNING IGÅR, FYFAN..

Skolavslutning igår. Började med att jag och Felicia tog bussen till skolan, sen kollade vi på "showen". Några sjöng och pratdade. Sen fick vi våra betyg ioch klassens årsbok. Efter det så var det slut och då vard et dags att säga hej då till ALLA. Tusan vad alla grät, jag försökte hålla mig men det gick inte! Kommer sakna alla så otroligt mycket! Efter gråtfesten så skjusade bellas mamma och till henne och sen till strandsjön där allt fortsatte. Nästan alla var där så det var nice. Kan säga att när vi väl kom hem så käkade vi sen dog vi av trötthet..

Tog inga bilder från kvällen men kommer upp bilder från grönan och sista dagen i skolan senare.. :)

Gränby C

Cyklade precis till Gränby C med pappa. Han skulle köpa lite saker så då tog jag mig tiden att strosa runt i lite affärer. Fick med mig två spontanköp hem :)



Linne: H&M
Shorts: Vero Moda


DAGENS VILL HA..


Billigt linne från hm


Studenternas

Hallå där, kött och blåbär!

Hemma från en skön dag i solen. I dag var ju skolan till studenternas där vi hade lite olika tävlingar. Kommer inte ihåg mina siffror, orkar inte bry mig! I alla fall, blev lite vattenkrig och alla var på bra humör. Det är sånna här dagar man kommer på hur mycket man kommer sakna alla.. I alla fall, sen tog jag bussen direkt hem och bytte om till torra kläder och la mig under en varm filt och försökte tina upp. Snart ska jag göra käka till pappsen och mig medan han håller på och gör om i badrummet. 

IMORGON ÄR DET GRÖNALUND SOM GÄLLER! LÄNKTAR :D 


bild från förra årets Gröna Lund besök med fröken lovisa :)


Mognat?


Ibland kan man tänka tillbaka på hur livet var förut, hur allt var så annorlund och ibland enklare? Men sen tänker man på hur man har det nu och hur man utväcklats. Hur man blivit kunnigare och klokare...


två år sedan


nu


SES..

Nu blir det promenad med pappsen. Hoppas det inte börjar regna bara!

Veckans planer

Studenternas i morgon. Jag hoppas på sol och gott humör hos 9a! Vinner vi inte så måste jag göra något jag inte ser fram imot.. ;)
Sen onsdag åker vi till tekniska museumet och sen gröna lund med klassen och 9g. Blir säkert dunderkul! Torsdag sen börjar det tråkiga, sista dagen i Västa stenhagen skolan, bildning- och kulturcentrem :'( Ser faktist inte fram imot sommarlov alls! Men det ändras nog så snart bikinin är på och vännerna är samlade!

Puss så länge 


Bild från balen som var i torsdags, en lyckad kväll


GREY'S ANATOMY

Nu blir det Grey's nerbeddad i sängen


FELICIA ♥


Flisan för ett tag sen då hon och jag satt och mös på min balkong


BAL

Bal om nästan en dag, helt sjuk!!! Länktar som tusan, kommer bli skoj att se alla upp-piffade och fina! Som tur är så är min outfit i stort sätt klar, vet vart jag har allt och hur det sitter. Måste dock hitta något armband? Sen är det bara en vecka kvar i skolan! Vilket gör mig gråtfärdig bara jag tänker på det, kommer inte gå i samma klass som mina kompisar jag varit i hopsatt med sen dagis, kommer sakna alla nya vänner från Stenhagen.. Kommer till och med sakna en del lärara :'( Nu gäller det vara att njuta av sista tiden som jag har med alla och ta allt som det kommer!

Just det, har fått sommarjobb också! Kommer jobba i ett kök på typ ett ålderdomshem som ligger nära pappa. Kommer nog bli bra, någon mer som ska jobba i närheten?

Sov sött!