Blogg design

Fixat lite med bloggen. Hade tröttnat på den andra. Inte för att den här blev så bra men det får vara för tillfället, jag är glad att jag ens hittade in på koderna?! Fortfarande en hel del som jag inte hittar men det får vara till mina hjärnceller börjar tänka igen. Nu ska jag stänga av datorna och lägga mig under täcket och vila ögonen, dem är fyrkantiga!

Sov Gott!


Skor: check Bh: check

Kom hem från stan för ett tag sen och nu ligger jag och såsar i soffan. Dagen har varit lugn men också slitsam.. Började med att vi hade två lektioner men sen åkte klassen till fyrishov. Fast bussresan dit var lite psyko, det var en kille som började bråka med busschaffören så vi var tvugna att lämna bussen och ta en annan. I alla fall,  fyrishov var kul men man känner att man växt upp för man tröttnar efter inte alls länge. Efter fyrishov så gick jag lovisa och laila ner på stan och sen efter det träffade jag mamma och linda. Köpte en bh som är annpassad till min balklänning och sen också skorna jag haft ett öga på. Känns bra att ha det gjort!

Nu ska jag gå och göra mig lite mat eftersom jag är ensam hemma. Sen ikväll så kanske det blir en promenad eller bara slappa framför tv:n (?)


tre år sedan


Chille Rille..

Dagen har varit hur skön som helst! Började med a-pass sen film och sen gympa och sen film igen :) Super slappt, det gillas! Efter skolan åkte jag och felicia in till stan och kollade på  bikini till henne och balskor till mig. Hittade ett par fina svarta pumps men dem var lite dyra så får se hur det blir med det (?). Snart ska jag följa med kusinen ut för han ska övningköra :) krock, krock..

Axlarna är inte längre lika tunga

Efter skolan idag åkte jag och Felicia på stan, kollade skor och solade. Efter det åkte jag hem och pappa kom precis efter så vi åkte hem till vänge för att hämta lite saker. Bland annat min balklänning som kom idag! Jag har nästan krypigt ur min egna hud för jag varit så nervös över att den inte skulle passa och att jag inte skulle hitta en ny. I alla fall, klänningen satt bra :) woh.. Lite stor men det ska mamma sy in. Nu är det bara bal skor och en passande bh som saknas. Det får bli en shoppingdag här snart med mammsen :)

SOV GOTT

Go to Facebook

Håller på att ladda upp alla London bilder på facebook, jag vet lite sent, så det är bara att gå in och kolla om någon är intresserad. Ligger i albumet London :)


SUN IS WHAT I LIVE FOR,

Oj oj, nu var det ett tag sen. Haft en del annat att gör om det är en ursäkt ;)
I alla fall, denna dag var en av dem bästa på länge. Hel nice i skola, suttit och solat större delen! Efter åkte jag, felicia och lovisa in till stan och solade. Känns som jag fått lite färg men det är säkert bara inbillning. I alla fall, efter att vi legat på bryggan ett tag gick vi ner på gågatan och köpte oss en varsin glad. Träffade även laila och elvria. Åkte sen men mama och linda hem och nu har jag precis unnat mig en bit blåbärspaj :)


Lovisa & Felicia


Jag tror att Lovisa stod för dagen garv ;)


Español chupa!

Som rubriken säger, spanska suger. Sitter och pluggar just nu till ett muntligt prov jag ska ha imorgon, handlar om mig själv, KUL! Men.. det är bara en dag kvar och sen blir det långledigt SUPER NICE!!! Imorgon är det no nationella också, labb. Ursch fy blä! Men jag får hoppas på det bästa :]

Nu ska jag plugga vidar. OCH JUST DET, HÖLL PÅ ATT GLÖMMA.. SOLEN SKINER!!


Abercombie & Fitch

Nästa tisdag är den min!


Valborg

Valborg var awesome!


Började hemma hos Lovisa (hon bor i skogen:))

Du är obeskrivlig Lovisa!



Sen åkte vi in och käkade på Burger King

Träffade lite olika folk

Sen blev det enköping där det var full fulle :) Jag och Caroline

Middagen

Jag och rompan.
Tack för en super kul valborg!