Mohaha

Slog precis mitt besöksrekord.. kommer inte säga vad det är, pytti pytt, men jag är stolt innombords :) Jag säger bara Lovisa Hoffman släng dig i vägen ;)


Äkta vänskap ♥


Hittade..

..en bild på Felicia från förra Valborg och den ger bra minnen så är tvungen att lägga upp den.


Fillifjonkan♥


Torsdag blir Fredag

Sitter i köket och fixar lite grejer till morgondagen då det är VALBORG! Den ska spenderas med Lovisa Berg på dagen men senare på kvällen blir det mot Enköping där det blir femkamp, grillning m.m hemma hos Ronja. Ska bli hur mysigt som helst! Hade lite ångest på vad jag skulle ha på mig men eftersom att underbara syster är hemma nu så hade hon lite nya kläder i bagaget som jag fick låna. Måste möta upp henne tidigt i morgon för att ha allt och sen ska jag försöka få in supertrötta lovisa till stan så vi inte missar hela forsränningen.. Får se hur det går, önska mig lycka till säger jag bara.

Idag har varit mycket lugn. Började med att jag och Elina hade lite slags pyssel på svenska. Efter det så hade vi två a-pass efter varandera som drog i väg i snabb fart. Sen sista timmen skulle vi ha oförberätt idrottsprov men Sophie var sjuk så vi fick sluta redan halv tolv(!). Efter vi käkat lunch åkte jag, Elina Felicia och Lovisa in till stan för att kolla runt.. Elina och Felicia åkte hem efter inte allt för länge så det bliv bara jag och Lovisa kvar. Båda hade tid och vara borta kl.4 så på typ tre timmar hann vi med:

*Köpa dem två nya sorterna från Marabou, Cocos och Polka. Hissar Cocos och dissar Polka.
*Få en intervju i UNT.
* Shoppa på rea, köpte två armband + en topp av Lovisa.
*Leta efter present
*Springa på massa människor
*Och ha det otroligt mysigt.

När jag och Lovisa skilldes åt och jag gjort mitt, skjussade pappa mig till jobbet och precis då övertalade Felicia mig att cykla in till stan igen så då gjorde jag det. Köpte mig en cykelpump så jag kunde cykla hem igen. Nu blir det lite fix för morgondagen, ska upp tidigt och känner att jag kan gå och lägga mig redan nu. Puss och Kram, hoppas alla får en bra Valborg!


Mitt och Elinas pyssel på Svenskan.

Dagens köp: en topp från Lovisa, två armband från JC.. Emma loves rea!

Dagens outfit, bytte kläder för jag tröttnade på mina andra, + jeans jacka och conv's


Hmm..

Blogga tar verkligen ens tid så jag funderar på att antingen stänga ner den helt eller kämpa på så gott jag kan?


VÄLKOMMEN HEM

Ligget i soffan och degar.

Skippade spanska idag för att hämta upp efterlänktade syster på arlanda. Var hur kul som helst att se henne igen efter så lång tid! Efter att vi hämtat upp henne åkte vi till lägenheten och visade den eftersom hon inte sett den än, tänka sig. Efter det så lämnade vi av alexander och sen åkte vi hem till Vänge där mamma och robert hade dukat för middag. Mästerkocken själv gjorde maten och till efterrätt blev det äppelpaj men vaniljsås(!) Linda hade med sig lite presenter hem, helt oväntar och hur gullligt som helst. Jag fick ett par skor, ett läppglans, flera nagellack och en sjal. Super fint alltihop. Så skönt att ha henne hem igen!




Jag och bella för ett halvårsen ungefär, en bra dag.. som denna


Schoolish

Sitter i skolan och har a-pass. Ska egentligen plugga engelska men min par' is är på vift.

Dagens stora:

Linda kommer hem idag så jag och pappa ska åka och hämta henne ´på arlanda runt tre och sen blir det middag i vänge. Har saknat henne så otroligt mycket och det ska bli skönt att hon kommer hem till våriga sverige!


jag och syster


Pic's



Två gamla bilder på mig och Lina som jag hittade på datorn. Saknar min gamla hårfärg!


Jag och Minna..

 


Hittad en bild på mig och min lillkusin från i sommras!
Så söt för hon har mina shorts på sig :)


Just det!

Köpte nya skor igår, convers! Älskar convers.. Dem är bekväma, snygga och finns i massa olika färger. Jag köpte ett par hallonröda som kommer passa bra till sommaren tillsammans med ett par jeansshorts och ett vitt löst linne ;)


Fredagsmys



Nu ligger jag i soffan men en orörd marabou brevid mig. Ska snart hugga i mig den och kanske gå och göra mig lite jordgubbs-te. Är lite suger på att sätta på en film också, få se om jag orkar det. Är extremt slut efter nationella provet och jag har redan tagit mig en tupplur innan maten. Inte bra! Men får sova mycket i helgen. Har inget speciellt inplanerat förutom på söndag då jag ska till lilla enköping för att bästavännen fyllde år i onsdags.
Ska bli kul att se henne igen! :)

Marabou'n väntar. Sov så gott!



I skolan

Sitter i skolan nu och har matte. Vi fick ha datorer och vara inne på i princip vad vi vill.. förutom att blogga (a)
Matte nationella idag gick helt okej. Efter det hade vi nästan en timmes rast och efter det tråk-spanska. Nu sluta vi om en kvart och då blir det in till stan för att kolla på jeans. Efter det blir det godisätande, kram!

Spex-foto

Hade spexfoto idag i skolan. Jag och lovisa var geek's :) Här kommer lite bilder på dagen..










Fly away!

Imorgon ska jag upp tidigt för vi måste vara på arlanda senast 6 så kvart över fem sticker vi från Uppsala. Jag ser mer fram i mot att flyga än att åka till själva London! Flyga är det roligaste man kan göra, speciellt lyfta ;) Jag vet inte om jag kommer att ha tillgång till internet så det här blir nog det sista inlägget. Men jag är back in buisness på torsdag igen. Nu ska jag packa och ladda kameran. Puss och hej då Sverige!


Påskmiddag

Efter att Lovisa åkte hem så kom robert släckt på påskmiddag. Var jättekul att träffa ronja igen efter jag vet inte hur länge. Vi åt gott, eftersom att vi hade mästerkocken själv i köket, och hade det hur mysigt som helst. Roberts mamma var så söt och gav alla "barn" ett påskägg. Fick ett av mamma och robert också så nu är jag mätt och belåten på godis i flera veckor ;) Här kommer lite bilder i alla fall från i går..


Mitt konstvärk ;)

Roberts konstvärk


Ronja och jag gick ut och satte oss ett tag i vårsolen, så skönt!


"Jobbar"

Sitter på jobbet och är precis klar. Hehe, jag vet inte om jag får lön för att blogga men ett måste är ett måste.. eller hur? ;) Aja, nu ska jag röra mig hem i det ljuvliga vädret :D ME LIKE. När jag kommer hem blir det in i duschen och sen kommer en fortsättning på inlägget innan.

PÖS!

Bilder från igår













VÅR♥


Påsk

Woh, robert släckt åkte hem för att tag sen och jag känner att mina ögonlock kommer falla igen när som helst.. Har knäppt en hel del bilder idag men dem får vänta tills i morgon. Nu blir det hopp i säng för min del :)

puss, god natt och gladpåsk till alla! 1dag kvar


Ny färgat hår


Hårfärg

snygging

lovisa är så galen att hon färgar sin lugg, dock inget resultat..

fräsha.. man ser inte resultatet på mitt hår så bra men det får duga ;)


13.15 och fortfarande i min pyjamas... great


PIC FOR TODAY


.................................................SUNSHINE..................................................


Imagine if you could dream away for just one moment, where would it be?


Salabackar-Maxi-Vänge

God morgon alla pigga!

Jag blev väckt av pappa för cirka en halvtimme sen och jag börjar känna hur det kurrar i magen så jag ska nog gå och göra mig en frukost. Efter det så måsta jag packa en del för ska nämligen hem på påskfirande till mamma över helgen, kommer tillbaka på söndag. Men innan jag åker till vänge så ska jag till maxi och köpa hårfärg för ikväll så ska lovisa färga håret på mig (!) Jag är verkligen super rädd om mitt hår så jag får se om jag vågar, gick bra förra gången. Jag vill ju se lite fin ut till London ;)  LONDON , JAG KOMMER PÅ MÅNDAG! Aja, nu är jag super hungrig så nu ska jag skutta iväg

SE YAL'


Haha, gammal bild på mig och Lovisa ♥


GODIS!

Skolan idag var nice. Började med svenska som blev till ett a-pass. Efter det så åkte vi in till stan för att gå på teater. Den var bra, handlade om våld. Det var en kille som spelade upp en pjäs som var en timme lång. Vi gick därifrån med en kär elina och två gråtande fröknar, haha! Sen var det tillbaka till skolan för lunch och idrottsprov. Provet gick bra, tror jag.. känndes så. Det var i alla fall om tråkiga bollsportsregler och det är inget lätt att lära sig kan jag erkänna. Skönt att ha det gjort..

När vi fick sluta så var klocka halv ett och jag och felicia stack till maxi för att köpa lite påskgodis (mums). Sen åkte vi in till stan för lite fönstershopping, inte lika kul som vanlig :( Men jag hittade i alla fall en jättefin vårjacka från hm. Men det blir ingen shopping för mig, allt sparas till London.. Aja, nu ska jag sätta mig framför tv:n och snutta på mitt godis.. PÖS



yummy