Nybäddat ♥

Har världens bästa kvällskänsla just nu, när man lagt sig i en nybäddad säng med tvättmedelsluktande lakan (okej freak?).. Så nu ska jag sätta på en film att somna till! Försök tre att gå till skolan imorgon, önska mig lycka till. Godnatt!

image description

hamburgare

Mjukiskläder + nyinladdad musik är bästa kombinationen!

Luktar hamburgare i hela huset, mums! Har en jäkla bok som ska läsas ut tills på torsdag som jag inte ens börjat med, oups, så kvällen är väl bokad.... med filmmys! Nu blir det MAT, tjockistjej hejhej!


!


trött på att bara vara

Fan va det är o-roligt att bara ligga i soffan hela dagen, JAG VILL TRÄNA! Om jag mår bra imorgon ska jag till gymmet, direkt! Har shopping-abstinens också så det måste lösas på något sätt... Ska fortsätta sova nu. Godnatt!


frukost


sjuk hemma, dag två



Åkte till skolan i morse i hopp om att må bättre men det gick ju inte riktigt enligt planerna så tog 10-bussen hem och käkade frukost istället. Nu ligger jag i soffan under en filt och kollar på Top modell, tur att jag har min snuffis som sällskap! Gosgos...

bra början på veckan

Sick as a bird! Säger man så? I alla fall, sov typ ingen inatt så stängde av alarmet och sov till typ 12.. Behövdes! Min älskling, som är världens bästa, har tagit hand om mig idag så mår bättre nu thank god. Ska snart åka till Vänge med mamma och ta det coolibanooli! Kram.


Jag älskar dig!


Morgonpigg...

Alarmet gick av vid 06.30 i morse! Gosh.. Är i lägenheten nu och ska dra till jobbet om ca en timme. Slutar fyra och sen ikväll blir det pulka åkning och gladiatorerna, myspys!

 


Media markt

Hade ett fetstort naturprov idag som jag känner mig helt okej bra faktiskt, allt jävla pluggande igår kanske lönar sig!

Slutade förövrigt 15.45 idag, skolan vill döda en! Men träffade upp Lovisa efter skolan så det gjorde dagen bra igen. Åkte till Media Markt och fixa nya lurar, käkade middag (sushi ofc!) och sen lite shopping på det. Underbart!

Sitter på bussen hem nu och ska dyka ner i lite italienska läxor när jag är hemma. Men först ska jag tina upp händerna framför brasan.. Kram


.


11 månader tills julafton

På naturlektion nu och det bjuds på kladdkaka minsann! Goodbye biceps! Slutat 13.50 vilket är sköönt fast det blir direkt till plugget vilket belönas ikväll med bio med min älskling! Kyss.



Hello biceps!

Var på gym + pass med Felicia och Elina efter skolan! Hann dessutom slinka in på Gina Tricot och införskaffa tre linnen för endast 90 kr. LOVE SALE.

Fick skjuts av Emilia hem till Vänge så har slängt i mig mat och ska ta tag i plugg om ett tag. 4 dagar till helg!


where have you been

Ska krypa ner under täcket nu och kolla på film med min cola flaska. På måndag är det tillbaka till gymmet, längtar!




up in the world

Fytusen vilken skön dag! Första gången på evigheter som jag inte jobbat lördag vilket jag utnyttjade! Sovmorgon + filmmys i soffan + brinnannde brasa + pizza + te och godis! Är i lägenheten nu och ska sätta på en rulle, ska vara på jobbet 11.45 imorgon.. Känns så tidigt.



P.s Saknar min vän Ronja! Vi ses någon helg snart.


fredags


Rättskunskaps prov

Slutade för en timme sen och ska ha prov nu.. Jobbigt. Får se vad som hände ikväll men ska träffa Milad efter provet i alla fall. Helg ljuva helg!



I would run to the end of the world to be with you tonight





Två timmar pluggande så nu får det vara nog. Ska krypa ner i sängen och somna till The big bang theory eller liknande. Lång sovmorgon imorgon, härligt! Sleep tight.


saknar min syster


Romeo och Julia

Sitter på Uppsala stadsteater och kollar på Romeo och Julia. Något som min svenskalärare tvingat på klassen. Suttis i 2,5 timme nu. Tur att man lagrat upp med cola och en påse naturgodis sen innan då! Dessutom tröck jag och Natta i oss ett redigt mål på McDonalds så man sitter stadigt!

Förhoppningsvis börjar slutet närma sig då man kanske ska kolla lite! Sen blir det hem och plugga.. Jaaa... Sovgott alla andra!

image description


4 månader ♥

Igår var jag och Milad och åt i stan sen så gick vi och bowlade på bowlaget. Var helt ensamma där haha! Mitt snack om att jag skulle vinna gick inte riktigt igenom om man säger så men hade en jättemysig kväll! PUSS


18 januari

Hej hej! (Töntigt vinkande)

Dagarna går framåt, jag och Milad försov oss idag och vaknade runt 12 vilket ledde till hemmadag. Kändes lite onödigt att åka till skolan när man slutar 13.20. Gjorde en redig frukost med ägg och bacon och te m.m och sen (har jag) bara degat i soffan och glott på film. Milad sov på min axel hela filmen, så söt!

Är ensam i lägenheten nu och kollar på Grey´s. Har faktiskt varit duktig och gymmat både igår och förrgår så ska unna mig själv en smarrig pizza om ett tag! På återseénde!


En glad Felicia på Friskis igår 


@ school

Sitter på mattelecione och håller på att dö av hunger! Slutar om tio minuter.. Wä!

Ska dra till gymmet efter skolan och leka lite duktig! Behövs efter helgens gottiheter! Kladdkakan och vaniljglassen satt bra igår ;) Idag firar jag och Milad 4 månader and I have never been happier!!

Nu ropar mattanterna, heeeej...


Början av resten av mitt liv

Sitter och skriver på mammas iPad så texten kan bli lite knarrig!

Känner att gränsen är nådd då det gäller onyttigheter, ska ta tag i träningen och kroppen nu! Var ute och sprang 7 km igår och gymmade idag så det är en början i alla fall!

Vad mer har hänt? Fått klart för mig att mitt nya schema suger. Känns som man kommer spendera de kommande 1,5 åren i skolan. Varje minut. Men får väl försöka göra det bästa av det, har fortfarande mina tidiga fredagar! Thank god for that..
För övrigt så har jag varit med min älskade Miloman sen lördags så det kändes väldigt ensamt att sova igårnatt :( Men vi ska ha myskväll imorgon (endast nyttigheter, of course) så jag överlever nog!

Nu står maten på bordet så ska stänga av det sociala och umgås med mamma och Robert som jag inte sett på ett bra tag! KRAM.

P.s Thailand here I come!


Tillbaka till skolbänken

Sitter i dödens lokaler som resten av Sveriges ungdomar och sen bara sängar framför ögonen.. Riktigt jobbigt att ta sig upp imorse speciellt när man Milad ligger kvar och sover, wä!

Ska ner på stan med Felicia efter skolan och kolla lite sen blir det nog hem och SOVA! Men snart är det helg.. om hela 3 dagar...


tillbaka till som det ska vara

Skolan börjar närma sig så det gäller att ta vara på dagarna som är kvar nu alltså! Igår så jobbade jag 11.30 -16.00 vilket var slit men pengarna rullar in som dem ska.. Älsklingen kom hem igår också!! EXTREM LYCKA! Träffade upp han och Alamin runt 7 och körde en efterlängtad buffé på Dragon Palace där jag även fick träffa Lena som jag inte träffat på superlänge, hon åker tillbaka till Kenya idag.. Futting! Efter buffé kom Lovisa och vi drog till Hemköp för att lagra upp med gottis. Drog en filmkväll i lägenheten och somnade skön i älsklingens famn. Kan inte blivit bättre!

Är i längeheten nu all alone och snart kommer mamma, robban och milad och hämtar upp mig sen blir det myskväll i Vänge. Vi snackar fruktsallad och hela köret kära vänner. Nu ska jag packa, pz.


dags att komma hem nu tycker jag

I miss my bebe.



promenad ute i kylan



Redan fredag?! Holy shit! Försöker njuta av de lediga dagarna som är kvar och det är tillsammans med familjen. Kyss.

torsdags

Ja och vad hände igår tänker ni? Jo, nada, pas, ekki, no, nie, nicht eller som vi säger på svenska.. INGET. Hade mysdag med Wille hela dagen. Käkade frukost tillsammans, tog en långpromenad i skogen, kollade på biggest loser och så kvällsmys på det! Ledighet är bra slappt alltså..


onsdags

Efter ett antal dagar i lägenheten åkte jag till kära Vänge efter att hälsat på sjukgymnasten för att få några yttligare övningar. Robban är ju bra härlig som bjuder på förrätt och hela köret när man kommer ♥ Love to ya! Kvällen/natten gick ut på att lägga puzzel med bigsista!


måndags

Jag, Natta och Felicia tog tåget till Knivsta i måndags för lite rajtan tajtan! Great night! Vi tog tåget hem runt 7 och så blev det storfrukost på McDonalds, måste ju testa det någon gång i livet också! Sov hela tisdagen!


suddiga nyårsbilder


2012 är här!

Kommer en fet uppdatering imorgon. Ska snart ta busse till stan för käk och senare vidare till K-town! Pz