TEA

Nu blir det att dricka te med Felicia Gustafsson! Torsdagsmys..


....




GLADER!

Good Morgon! Känner onaturligt glad idag :) Kan det vara för att dagen är som en fredag? Jag tror det!

Ska snart cykla till skolan, det är sol ute men säkert superkallt så mängder med tröjor på! Måste införskaffa vantar, mössa och en halsduk också, kanske hinner med det idag innan det dras hem till Felicia?



Linne: Hm
Byxor: Vero Moda
Smycken: Gina och Glitter

Frulle


HEJ DÅ INTERNETWOLRD

Nu ska jag göra något riktigt vågat, onormalt och galet. Jag ska stänga av datorn och inte föra den på resten av kvällen! :O


LAUGHING OUT LOUD

Heeeelt okej dag, förutom att jag inte riktigt tänkte till i morse och ändrade lite på hur jag börja så kom försent. Resten av dagen har varit ganska slapp, satt kvar efter skolan och pluggade. Samhällsgrejsimojserna vill inte gå in så det blir nog en hel del plugg framöver.

Morgondagen ser ljus ut, börjar sent slutar tidigt. Tror jag har typ tre lektioner sen ska jag och Felicia ut på uppdag. NICE!


JAG VET INTE ENS VARFÖR JAG DELAR MED MIG

Dagarna blir helt ihoprörda i hjärnan. Eftersom att vi är lediga på fredag går jag och intalar mig själv att det är torsdag? Allt blir ju liksom så fel?


Jag och Marcus från när vi slog ut köket i vintras


GOD MORGON!

Håller på att göra mig i ordning för skolan, börjar 08.50. Helt okej lektioner idag, sen blir det nog att plugga samhäll och matte efter skolan -.-


AND WHO ARE YOU TO SPEAK?

MÅSTE SHOPPA, JAG FÅR KRAMPER. Nej men vafan, har man fyllt år så är det nästan en regel att shoppa upp alla pengar innom en vecka. Jag har misslyckats, tusan också


HJÄLP'

Ett bra ställe man kan köpa en dataväska?!


FELICIA & EMMA, EMMA & FELICIA


STEKARNA!


THAT FEELING, FREEDOM?


F THIS SHIT

Höften klickar ur.. AJ!

WHEN I'M GONE

Proppmätt! Har precis käkat middag med p&p. 

After school satt jag och Felicia kvar och plugga matten. Satt kvar ett bra tag, duktig, kom hem typ fem? Var tvungen att hämta cykeln i stan också som Linda så duktigt inte tagit hem. Men andra ord, fick mig en promenad :)

Felicia har tagit massa bilder på min mobil idag men jag vette fan vad som är på dem så det blir en bild från öregrund istället


Tagen av Felicia för hur länge sen som helst!


SWEET DREAMS

Nu ska jag sova, onaturligt tidigt för min del men känner att kroppen kommer kollapsa om jag fortsätter som jag gör. God natt!

BIBBLOSH

Skolan idag var helt okej men seg eftersom jag försov mig (igen) men en timme. Efter skolan satt jag och Felicia kvar och plugga svenska. Drygade oss även lite med Milad som "plugga".


Gammal klassis i bakgrunden


haha mittbena



KOLLA IN FELICIAS BLOGG!

Länkar http://feliciagustafsson.blogg.se, check it out!


,

”Once we accept our limits, we go beyond them.” 

AMAZING THAI

Här kommer bilder från en av de mysigaste dagarna i hela mitt liv när jag och Lovisa för nästan ett år sen var och åt på Amazing Thail!


YES!

Alla min inlägg har varit bild-lösa men jag håller på att ladda in ALLA bilder från pappas dator och den dator som gick sönder förra vintern. Det finns hur gamla bilder som helst där så kommer säkert sitta upp hela natten och bara glo!

Alla dessa minnen!

INTERNET

Haha hur lyckas man..

Förra gången jag var hos pappa så råkade jag pajja internetet. Jag vet inte hur jag fick till det men jag ändrade namn på saker och fickade in koder och jag vet inte vad? I alla fall, jag gjorde så mycket så pappa fick ta hit en kille som kunde fixa upp allt. Saken jag vill komma till är att kille sa att endast en datateckniker men erfarenhet kunde komma in i inställningarna och ändra, så jag funderar på om jag kanske ska byta linje och satsa på teknik istället?

P.S: sen ska jag rösta på piratpartiet nästa röstning också ;) haha det är tydligen mina polare!


OM ALLT OCH INGET :)

Sitter hemma i soffan nu och försöker få tillbaka värmen i kroppen! Iskallt ute och det hjälper inte mer att syster tar en jacka så man får ha i kortärmat.

Bion var i alla fall bra, kanske inte den roligaste jag sätt men ändå en jag kan rekomendera. Jag och Linda tröck i alla fall i oss ton med onyttigt så magen är ganska stor! :)

Är inte ett dugg trött så jag funderar på att sätta på en film, typ romantik och humor. Haha, baksmällan here I come...!

HUGS FOR EVERYBODY!

Nu är allt färdigpackat och klart så jag sitter och tjuvlyssnar lite på bortsplaseringarna inför Robert 50 års. It's looking good ;)

Tar en buss om en timme för att träffa syster. Kommer nog stöta på Linn på bion också, hon ska få en stor kram av mig :) Nu ska jag käka, ni får höra filmens recention senare ikväll. Bye Bye'


MÅSTE MAN SÅ MÅSTE MAN!

Nej nu ska jag släpa mig upp ur sängen och göra lite nytta. Måste packa till pappa också, och städa.. såå tråkigt!

COOLER THAN ME


BIO

Nu har Felicia precis stuckit till sin match och jag ligger och såsar i sängen.

Måste kolla bio'sar. Jag och syster ska nämligen slå ihop två presenter och gå på en dejt. Vi snackade om I rymden finns inga känslor men jag har hört både att det ska vars dålig och bra så vi får se?

Kommer i alla fall bli en härlig dag med syster.

SÅ ALLA VET!

Alla dessa egoistiska inlägg som tidigare hamnat upp på bloggen kan jag ju bara säga att jag inte står för (tack Felicia) Jag har blivit bloggrapad!


HÄMD! (HOMAMA, HAHA, HAHA)


MYS MED DEN BÄSTA

Varit på vift hela dagen men nu hänger jag och Felicia hemma hos mig, mys!



OSMINKADE

jag är fan snyggare  utan smink, fan vad jag är snygg idag!


WHO'S THAT GIRL?


JAG

har kollat mig i spegeln typ hela dagen idag och kan faktiskt erkänna att jag är snygg. jag förstår varför alla killar alltid kollar på mig. plus jag har fått finaste rumpan :) puss på alla mina snygga läsare!


"KOLLA MAGEN EFTER ATT MAN ÄTIT!"

Nu ska jag och Felicia käka efterrätt och kolla på Idol!


HEJ HEJ!

Sitter hemma hos Felicia just nu och vi gör oss lite snygg till skolfotot som är halv fyra. Sen vi slutade har vi hunnit med att hälsa på i gamla skolan och shoppat loss på Maxi, det är 4.90 på godiset så alla vet!


FACEBOOK

FACEBOOK HELVETET FUNKAR INTE! MITT LIV GÅR UNDER

HELLO THERE COWBOY!

Är vaken och halv klar för ännu en skoldag i Fyrisskolan. Efter skolan ska jag träffa Lovisa vilket jag verkligen ser fram imot för det var evigheter sen. Nu går bussen om en halvtimme så ska fixa håret. Har gympa första timmen så no make-up is needed!




Today's my day!


GLÄDJETÄNKANDE

Torsdag imorgon, hoppas på att få träffa Lovisa!!

En dagar kvar..

VAD MER SKA JAG GÖRA?

Jag förstår inte? Jag gick och la mig 8 igår och sov 11 timmar men ändå var dagens svårighet att hålla ögonen öppna?

STORKEN

Här kommer bilderna från gårdagen då jag, Linn, Felicia, Sofia och Maria.




BORTDOMNADE ÖGON

Kroppen är helt borta så ska försöka sova lite nu och kanske laddar upp bilderna från dagen senare eller imorgon. Italienska läxan får vänta också.


MISSING MISSY

Jag lovar er att det är värt att läsa att som står i den här länken. SÅ HIMLA ROLIGA SÅ JAG TROR JAG DÖR!!

http://www.27bslash6.com/missy.html

OCH VART HAR DU VARIT HELA VACKAN?


MAHJONG TITANS

Har hittat roligaste spelet på min dator! Haha töntig jagvet men det går inte att sluta ;)

SCHOOL DAY

Gick och la mig kl. 3 inatt och försov med med en och en halv timme så kan inte säga att humöret varit på topp. Men jag klarade mig igenom skoldagen tack vare underbara vänner som gör dagen mycket roligare!

När jag kom hem i alla fall gick jag ut med hunden och sedan dess har jag slappat i soffan. Ska snart börja plugga, svenska och samhäll.

På väg till bussen..


USB

Jag ursäktar alla tråkiga inlägg men det är så att jag inte har några bilder på datorn.

Inköpslista:
USB

EN LAMPA HAR TÄNTS!

JAG HAR NU FÖRSTÅTT MENINGEN MED ATT VARA LEDIG!


FELL FOR THE WOMAN JUST WHEN I MEET HER

Är hemma i gamla vänge och har precis varit till skolan med hela gänget för dem skulle rösta. Snart blir det mat, Roberts efterlänktade plankstek med bea!


STÄDA

Har precis, nästan, läst klart sen mest tråkiga bok i hela mitt live. Hur kul är det att läsa en bok när man somnar efter en halv sidan och får läsa om allt?

Men nu ska jag i alla fall cykla iväg och städa på jobbet. Ser verkligen inte fram imot det men men. Sen får jag och syster skjuss hem till Vänge och då blir det att lära sig datorn hela kvällen :)


GOD MORGON!

Vaaaaken! (gäsp)

Nu sitter jag utan kompis i lägenheten :( Felicia tog precis bussen hem så jag ska snart börja läsa lite i svenskaboken.

Måste städa idag också, två timmar!

GIRL INTERUPTED

Nu ska jag bädda ner mig under täcker och kolla på en bra film som går på 4an :)

MYS

Ligger just nu i soffan och kolla på en gammal film som går på tv och har Felicia som ligger brevid mig och sover så sött!

PIZZA NIGHT

Kvällen har varit supermysig, synd bara att Elina mådde så dåligt och behövde åka hem :(

Men utifrån det så har vi haft det super. Käkat, spelat (ont i händerna, kan knappt skriva pga av leken), kollar på tv blahiblaho..


FÖDELSEDAGSFIKA

Födelsedagsfikat i Vänge idag var supertrevlig! Fick många super super fina presenter. Men bästa var nog datorn jag fick av mamma och Robert. Verkligen i behov! Tack Tack Tack!!!


TACK FELICIA!



Titta vad min bästavän gjort till mig till min födelsedag! Haha hon får mig alltid på underbart humör!


VÄNGE

Mina morgonplaner

1. Käka frukost
2. Städa
3. Packa
4. Ta bussen till stan 11.35
5. Ta tolv-bussen till Vänge
6. Träffa släckten 13.00


DRAR UT PÅ MORGONEN

Nu är klockan 9 och alarmet har precis gått. Ligger nerbäddad i sängen men musiken i hörlurarna och svenska boken brevid mig, ska försöka läsa ut den här jäklans boken nu :)


BULLSHIT

Vem behöver mat? Nu ska jag sova, god natt!

WEIRD!

Nu vet när man är upp typ mitt i natten och man egentligen inte är hungrig men man känner att man kan spy för att magen behöver mat? Okej kanske bara är jag men jag får ofta den känslan i alla fall. Så just nu ligger jag i sängen och velar mellan om jag ska släcka lampan eller gå upp och ta mig något att äta?


GLADER


PSYKISKT

Jag vet inte varför men det har blivit som ett beroende att klicka på statistik-knappen?


HÄRLIG FIN SÖT SOMMRIG MINNESVÄRD KÄRLEKSFULL ÄLSKAD


JAG & SOFIA



FELICIA SOFIA & MARIA

WOHO! Slutade tolvis i dagis (fattar ni? dagis, okej tråkig humor). Jag och Felicia stack ner på stan och träffade Maria och Sofia, jag bytte en tröja och köpte mina älskade skor! Sen tog vi en fika på Storken. Kan rekomendera deras superkladdiga kladdkaka :)


Nej jag har inte tagit självutlösare utan det är superfotografen Maria som tar bilden ;)


PLANS

Inte så mycket skriveri idag men har varit lite uppdaget med både det ena och det andra.

Har i alla fall varit på stan med Felicia och Sofia idag efter skolan. Hittade bla. skorna i inlägget under som blir mina imorgon :)

Nu är helgen planer bokade och det kommer bli en supermysig helg med vänner och familj! '

Fredag: Shoppa
Lördag: Klockan 1 ska jag vara i Vänge där släckten kommer och firar lilla mig (får träffa älsklingseronja). Sen på kvällen runt 6 kommer vänner på pizzakväll hos mig sen får vi se vart kvällen leder :)
Söndag: Plugga och vila upp mig inför en ny skolvecka.

SKA MAN SLÅ TILL?


699:-


HIGHWAYMAN


CAKE!

Nu har släckten gått hem och tårtan är upp äten. Fick en hel del fina present, bland annat pengar så nu ska jag ta uppsala på en dag :)

FLOWERS

Har man en söt pappa eller vad? :)
Han kom precis hem och hade med sig jättefina blommor till mig!



LUNCH NUMMER TVÅ

Efter skolan idag så "cyklade" jag, Sötalinn och Sötasofia in till staden. Vi gick satte oss på Subway, åratal sen jag käkade där. Hade det supermysigt i alla fall, tack så mycket :)



P.S: Fråga inte varför jag inte har några bilder på Linn. Hon tycker tydligen att hennes fina del på kroppen är handen :)


DATUM VAR FEMTONDE SEPTEMBER NITTONHUNDRANITTIOFYRA!

Today is my day, my birthday :) Ett helt år äldre! 

- Grattis Emma!
- Tack så mycket!


Att få gratulationer är nog den bästa som finns, folk som skänker en tanke på ens dag! Tack till alla!
Om ett tag kommer pappas släckt hit för lite födelsedagsfika, ska bli mysigt för jag har inte sett dem på ett tag!

BLACK AND WHITE




Jag vet, dyster! Men ändå något som alltid är underbart att slänga på sig :)


ROSETT



Haha jag försökte mig precis på att göra en roset i håret, av håret. Inte det enklaste må jag säga! Men träning ger färdighet så vänta ni bara, någon dag så ska jag lyckas. Om jag inte tappat orken vid 2070 vill säga :)


JAG VILL HA BLOMMIG FALUKORV TILL LUNCH PAPPA

Nu är jag fullproppad med falukorv :) Nu har jag hela kväll framför mig helt ledig, skönt att ha alla läxor gjorda!

KLIRR I KASSAN

Fick hem min lilla pengalapp från sommarjobbet för ett tag sen men glömde passet hos mamma så just nu så sitter det en snyggt A4 papper på kylskåpet som jag varje dag dreglar på :)

HOME SWEET HOME

Home now.

Plugget gick bra. Prov, bra. Glosor, bra :)

SÄNGEN & HISTORIA

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med historia boken. Kommer väl komma igenom första meningen sen är ögonen stängda för dagen.


WHAT THE F...

Jag förstår inte? Kan någon förklara för mig vart mina två favvolinnen och min älskling t-shirt tagit vägen? Var jag en så dålig ägare att dem rymde hemifrån? :O



100 %

Känner för att sprida kärlek, kan det vara höstens mysiga stämning tro? :)

Tips från fina Lovisa:


ME WANNA!


MARIETTE H




FRÅGETECKEN

Jag har en skum känsla i kroppen och jag vet inte vad den betyder? Tror det är illamående blandat med stress för prov blandat med ork.

KALLA TIDER VÄNTAR


ONE DAY YOU WAKE UP MISSING ME


BLÖTA JEANS

Kom hem från en cykeltur i regnet för typ en halvtimme sen. Tror dessutom att jag fick punka på vägen, nice!

Meningen var att jag och Felicia skulle stanna kvar och plugga men hon tröttna så det var bara att dra hem :) Ska öppna Historia-boken om ett tag. Har prov imorgon men har inte läst en sida.. oups.

UPP TIDIGT IMORGON

Nej nu börjar klockan närma sig två och börjar bli lite trött så god natt alla!

JAG DANSAR ALDIG NYCKTER


KNIVSTA

Sitter och laddar in lite bilder till datorn från i fredags.

Efter skolan i fredags så gick jag, Felicia, Linn och Sofia och fikade på Storken.
Senare på kvällen tog jag och Felicia tåget till Knivsta där vi spenderade restan av kväll och natten.

Ja bilden säger väl allt egentligen, vi skojade till det lite och gjorde en film som är barnförbjuden.



PIZZA

Nu blir det käk med pappa, pizza. Är det söndag så är det!


DAGEN EFTER

Kom hem typ tre inatt efter att gått typ en hel jäkla dag så var lite småtrött imorse vilket jag fortfarande är! Men dagen planer kunde inte stanna upp för det.

Har precis städat rummet och packat till pappa i snigelfart. Ska ta en buss som gåt om 5 minuter och då blir det käk sen engelskaläxa sen om jag orkar, cykla till jobbet och städa i 2 TIMMAR! Ser verkkligen inte fram imot det!

Nej nu måste jag skynda mig, buss väntar inte ens på mig ;)

KULTRUNATTEN

Orkar inte skriva en roman så kan sammanfatta kvällen lite snabbt. Först var den bra, sen lite bättre och senare åt slutade så var superkulit. Träffade många roliga människor!


FY E.

Borde egentligen sova men det är CSI på tv hehe. Jag vet, nörd. Blir nog att sova sen. Börjar typ nio imorgon och har bara två lektion, slut halv tolv så då blir det förmodligen ner på stan och kolla jacka sen så snackade Linn om att vi skulle göra något så får se.

Btw, har hur ont i foten som helst så om ni ser något komandes med kryckor så är det förmodligen jag :)

Puss hej leverpastej.

MIN FINA FLICKA

I skolan idag så gick jag och Flisan och satte oss och pluggade lite vid Fyrisån i solen. Otroligt att solen är så stark trots att sommaren är over(!)


GEOGROFI

Sitter och försöker att hårdplugga till geografiprovet som äger rum imorgon. Ska lära mig, länder, öan, havsvikar, bergskedjor etc. etc. SKIT TRÅKIGT med andra ord. Blir lite extra svårt när Idol är på tv:n.



STREJKAR

Inge bloggande idag, ska sova nu sen när jag vaknar ska jag sova lite till. Hej då

SOV GO..

Nej nu ska jag so... nej men kolla! Det är Miss Secret Agent på tv.. Nu ska jag kolla på det, hej då!

#!:@

.

PLUGGO

Skolan var helt okej idag, INTE historian! Allt suger och så får vi svåraste läxan också! Blä

Efter skolan i alla fall så satt jag och Felicia kvar och pluggade lite. Milad kom på besök också så det kanske inte blev lika mycket gjort som bordes. Jag och Felicia har suttit kvar ganska mycket och pluggat och man känner verkligen att skolan har sätt igång :(

IN NEED!


Måste införskaffa en höst jacka. Känner hur kylan närmar sig och är sugen på att köpa denna. Tror jag drar ner på stan imorgon för att kolla läget? :)


KOMMIT ÖVER FEMHUNDRA-STRÄCKET

Och så var 500 hundra inlägg gjorta :) And I have no feeling to stop..


SVART? VITT? BLOMMIG? RÖD? KORT? LÅNG?

Obs. Vad ska man ha på sig på kulturnatten? TIPS, please!


GE MIG!

Nu ska linda ha datorn, VILL HA EN EGEN NU! Tankarna sprids.. Men men, blir säkert inga fler inlägg för kvällen. Fast man ska aldrig säga aldig!

Nu ska jag sätta mig och plugga på min svenska-redovisning, jippi!

SCHOOL

Skolan var helt okej idag, dagarna blir dock segare och segare! Efter skolans satt jag och Felicia kvar i bibblan för att göra lite läxor. Skönt att ha det gjort, somnar ju redan i hallen hemma.

Åkte med mamma hem. Sen lagade jag mat med Linda och mamma, tocos! Nu ligger vi alla i soffan och snart blir det Biggest loser, Sverige :)



EMMA GOT A IDEA!

Är inte ett dugg trött så nu kanske det är tillfälle att läsa den där extremt dåliga boken så man somnar :)

GODNATT ALLA UNDERBARA!

I'M NOT BROKEN, JUST A BROKEN HEARTED MAN


saknar er!


SHOPPING FREEK

VILL HA!




MASSAGE

När mamma fyllde år i augusti så fick hon massage med mig och linda som present. Känner att den presenten skulle sitta riktigt bra just nu!

Knåda knåda knåda'

HUSVISNING

Gick upp sent idag vilket inte var så bra för då springer hela dagen iväg. Men lite har jag hittat på i alla fall. Jag och mamma har varit och kollat på hus i Örsensbro med moster och kusinerna. När visningen var slut åkte vi till Maxi och sedan köpte vi pizza på Capri. Kanske inte det nyttigaste, men det är faktiskt söndag ;) Nu har vi käkat och är mätta. Nu blir det söndagsmys framför tv:n.




GREAT!

Vaknade halv tre idag, utav att mamma kommer in och väcker mig! :O Det kan bero på att jag degade i soffan igår och kom inte isäng förrens kvart i fem :) Aja, nu är jag vaken och pigg i alla fall, något jag kommer vara i kväll också. Men nu ska jag, mamma och moster åka iväg för att kolla på ett hus. Puss

ÖNSKAD AV PAUL


Har flera videos som jag inte försår meningen med, detta är en av dem. Det jag tror händer är att Milad sprutar sig själv med sprey i ögat?


SÅNGFÅGLAR


SATURDAY

Idag så vaknade jag upp hos Felicia, där har jag spenderat en supermysig idag! Gått runt som två levande pyjamasar hela dagen :)



Lill-Felicia  blev lite trött efter ett tag, så söt när hon sover ;)

 
Efter en film och lite geografipluggande senare så betämmde vi att vi skulle ta oss en promenad i till stan.


THE MAN HOW CAN'T BE MOVED


STENHAGEN

I fredag efter jag och Felicia varit på stan så tog vi bussen till Stenhagen. När vi kom fram så fick vi vänta på Milad i evigheter! Eftersom det har blivit så otroligt kallt ute så frös jag och Felicia ihjäl! Satt som två isbitar. I alla fall sen så gick vi till Alamin, efter det Paul och sen Maxi. Där träffa vi på söta Lovisa. Sen var vi fullbodade.

På maxi köpte vi gott till kvällen. Sen gick vi hem till Milad för att kolla på film, vilket inte blev av utan vi hamnade efter några timmar upp i Fridtidsgården. Sen runt tolv tog jag och Felicia bussen hem till henne. Mycket lyckad kväll må jag säga, and more to go.!


FREDAG, AFTER SCHOOL

Enligt Linn så fick jag inte lägga upp några bilder på facebook, men hon sa inget om bloggen så linn, don't kill me!


Efter skolan i fredags så gick/cyklade jag, Linn, Felicia och Sofia in till stan.

Eftersom att vi slutar halv tolv så har vi chansen att käka lunch på stan så vi träffade upp Elina för att göra det. Det blev subway för tjejerna, men det var för fullt inne på restaurangen så vi gick och satte oss i ett parkeringshus som värsta uteliggarna, men men. Problem går alltid att lösa ;)

När Elina lämnade oss så gick jag och Felicia runt lite och kollade i affärer, Flisan stötte på sin bästavän :) Lite stel av sig om jag måste erkänna! 


FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT!

Har inte bloggat på ett tag nu men har varit uppdagen med verkligheten :) Men, har knäppt en hel bilder som kommer komma upp nu! To night I'm your's..


LOST ANOUK


SOMETIMES IS LOVE YOU, SOMETIMES I FELL USED


LITE FÄRG SKULLE INTE VARA FEL!



Felicia när går det där flyget vi pratade om far far away from Sweden?


SOMNADE MEDANS JAG LÄSTE, HUR DÅLIG KAN DÅ EN BOK VARA?

Har precis hällt i mig in skål glass och oboy :)

Idag så stannade jag och Felicia kvar efter skolan för att få lite läxor gjorda. Men innan det behövde vi energi, så vi sprang bort till Luthagens Livs för att köpa oss lite godis som innehöll NÖT, mohaha! I alla fall, fick matteläxan gjord så det var skönt. Åkte med mamma hem runt fem. När jag kom hem så började jag läsa en bok vi har i svenska, men den var så jäkla tråkig så jag somna.

Börjar nio imorgon och slutar halv tolv så det är rikitgt skönt! Eftermiddagen spenderas i alla fall med Felicia och sen på kvällen blir det Troja. PLUGGOFFER


ONSDAG, JAG SOM TRODDE DET VAR FREDAG

Ska snart packa ihop alla mina saker så jag är redo när mamma kommer och hämtar mig. Men innan det, lite bilder från dagen :)


KEEP DISTANCE BOY'S!

Detta hände mig på vägen hem från skolan.
Fyra killar cyklar förbi mig. En meter bort, men andra ord världigt nära. Så kolla de på mig..


Kille1: Kolla inte pärlan!
Kille2: Tjena katten!
Kille3: 'Busvisslar'
Kille4: 'As glor'

Är detta possetivt eller bära jäkligt äckligt av en kille att göra!