VINTERKYLA

Sha sha bloggen!

Är bara inne lite snabbt på datorn, skulle egentligen gått på stan efter skolan men kände mig inte så kry så tog bussen hem istället. Ska fan gå och lägga mig tidigt ikväll, sätter gränsen på tio. Ska sätta på en film nu och krypa ner under täcket.. :)

Arrivederci!


SKOLISH

Sitter i plugget, kom lite tidigare för jag åkte in med Robban. Har snart svenska och efter skolan ska jag, Felicia, Sofia och Linn plugga och sen drar vi ner på stan för att kolla kläder till ett skolprojekt :)

I'm out!


BÖRJAR BLI SOM EN DAGLIG RUTIN


JEANNE D'ARC

Och vem är det undrar ni? Jo det undrar jag också.. håller på att skriva en uppsats om henne som ska in imorgon.. Lika bra att sätta igång att arbeta då :)

 
Jag vet.. skitful bild. Men länktar tillbaka till när man var lite sådär sommarbrun.


IT AIN'T EASY LIVING IN WORLD WAR III


800..

inlägg gjorda :)

A NEW DAY

Say goodbye, say goodbye to the way I was before

Say hello, say hello to a new way

I was lost, but I found what I was looking for

Waking up, waking up to a new day


IPOD


.


RONJA FLYTTA NU!


Miss u!


SHO BROTHERS!

Tjabba! Har inte bloggat på ett tag, har varit på flyckt.

Torsdag: Jag, Felicia, Linn och Sofia åkte hem till Linn i Knivsta och bakade sconers, käkade tacos och hade mys :)

Fredag: Jag och Felicia var ensamma i lägenheten så vi gick och köpte lite mat och lagade en lyckade middag. Sen så drog vi till Knivsta igen och träffade lite trevligt folk. Haha roligaste kväll på länge!

Lördag: to be continued..


.

Välkommen åter 27-11-10.


HÅLTIMME FOR LIFE

Har haft håltimme i typ två timmar så alla sitter i bibblan och gör.. inget :D



Gay People!


SNODDE FRÅN LINN


IT'S NOT ALWAYS EASY, BUT SOMEHOW OUR LOVE STAYS STRONG



DH


CHAILATTE OCH CHOKLADBOLL

Efter plugget gick jag, Linn, Max, Maria och Sofia ner på stan för att fika. Blev julfika på Weynes :) En chailatte och chokladboll sitter aldrig fel i vinterkylan!
 När vi suttit där och snackat skit i några timmar stack Max och Maria hem och jag, Linn och Sofia gick till BK för kvällsmat (tjocka). Efter ytterligare nån timme där så gick Linn till jobbet och jag och Sofia han med lite shopping precis innan stran stängde. Köpte mig en tröja, tröstshoppa ♥


PÅ TOPP

Okej är ganska happyface för tillfället för matteprovet kändes som att gick bra och det är första gången den här terminen :) Hade även en föreläsning på hur google fungerar idag också, lite halvbooring sådär.


Efis sexy-face!


CLASSMATES

Hela klassen sitter och pluggar inför matteprovet i bibblan. Har historia snart, ska bara kolla på film.. skönt!




..


OMG

MÅSTE SHOPPA!!!!!! :O

Sitter till Enköping på fredag, sen blir det Västerås på lördag med älsklingsronja. Planen är att köpa julklappar men kommer sluta med kläder till mig själv, hänt förr !


.

My blood runs red from the streets to the sewers

To the blue black ocean

I’m caught in the tide but I don’t mind if you don't mind


"DET GÖR ONT ATT SE ATT DU INTE HAR ONT"

Kom i säng tur tre igår, pluggade sönder! Sen försov jag mig imorse, missade matten. Hade ett oförberett prov i engelska också, vilket gick.. (?). Jag och Nathalie satt kvar efter skolan för att plugga till matteprovet, matte är såå uttråkande, var så jäkla trött också satt allt blev superkul.. aa ni fattar!

Men nu är jag hemma och ska plugga till matte provet och svenska redovisningen imorgon.. Ska ta en feeet paus  sen och käka mig tjock :)


TRUE STORY

Det är fan farligt att ha blogg sent på kvällen, det är då man kommer på en massa saker man vill skriver som man kommer ångra dagen efter.

MAGI


..

"For a long time I remember, singing prayers for something perfect, singing prayers for someone kind."


HEAVEN DOESN'T SEEM FAR AWAY ANY MORE


KRAFTERNA BÖRJAR TA SLUT

Orkar inte med livet för tillfället. Säger bara lägg ner!


SÖNDAGS ÅNGEST

Jag och Felicia ligger i varsin soffan och kollar på Solsidan. Hatar söndagar, måste packa, åka hit och dit, plugga. Ska njuta nu sista timmen av frihet.. blooggish lateer


JAG GAV ALDRIG UPP DIG MEN DU FÖRSVANN



YOUR THE REASON I COME HOME


:)

Vaknade precis men Lovisa ligger fortfarande och sover så jag våldtar henners dator tills vidare :)
Idag ska jag och älsko åka och handla mat sen blir det hem till mig för myskväll, det gillar vi!


GOTTSUNDA

Slaggar hemma hos Lovisa :) Har precis kolla på typ alla Sean tha man Atci-klipp och käkat oss tjocka. Har ondaste träningverken så nu ska Lovisa massera mig, min bitch! Sen blir det mängder av filmer och godis. Vi var till Ica efter gymmet och gick därifrån med 4l läsk, två stora påsar lösvikt och marabou..


IF I ONLY KNEW WHAT I KNOW TODAY


LIARLIAR

Har precis satt på en film och gjort te.. Slapp ha plugg ikväll så nu ska jag njuuuuuta av ledighet!


FICK JUST EN..

.. härlig julkänsla :) Första i år!


GÖR MIN DAG...


Såååå otroligt tråkigt men jag och Linn håller på att hjälpa varandra genom smärtan så jag hoppas på att bli klar innan tre i natt i alla fall. Ska i alla fall ta en paus kl. 21 för då är det Grey's!

Måste börja skriva inköpslista för klapparna som ska köpas till jul. Och så håller mor och far på att tjata om att jag ska skriva ihop något, men skriver väl samma som alla andra år.. pengar. 


HJÄLP!

Har en inlämning imorgon i geografin och vad jag hittills har gjort suger så måste typ börja om från början.. Kommer få sitta upp hela natten, något som jag inte ser fram imot eftersom jag har gympa imorgon första timmen. Men nu kan jag inte blogga, back to work...


SITTER I PLUGGET

Kom hit onormalt tidigt men som tur var jag inte ensam, så nu sitter hela klassen utan för miniaulan och väntar på historian. Vi ska kolla på film hela lektionen, skööönt!


hahaha Louise blir bara argare och argare när Sofia springer efter henne med kameran ;)


KANSKE SKA...

.. bryta vanan och gå och lägga sig? :)

MYSDAG

Efter skolan åkte jag och Lovisa ner på stan och fikade med Amanda. Efter det åkte vi hem till Lovisa och bakade lussekatter, vilket passade perfekt eftersom jag varit sugen på det hela dagen, och sen efter allt bakande kom Alamin. Sen blev det pommes och DH till mor kom och nu är det chillirill i soffan :)

Lovisa åker till Thailand imorgon, hoppas hon överlever resan ;) och får det supermysigt!


Haha våra snygga lussebullar, big size!


FOOD

Käkade frulle för första gången på kanske tre veckor så känner mig pigg och glad idag! :)


SAMHÄLL


"DU HADE CHANSEN... MEN DU TOG DEN ALDRIG"

Skulle verkligen behöva sova, men lyssnar på en bra låt, repeat repeat, så det är lite svårt att stänga igen datorn.

Morgondagen är ljus, får träffa två fina tjejer. Först ner på stan och säga hej då till Lovisa som sticker till thailand i två veckor och lämnar mig i Swe, sen hem och plugga och sen hem till Elina. Vi ska nämligen kolla på film, mys!


,

Det är minnena som håller oss vid liv.


ALLT VAR SVÄVANDE MEN NU SER JAG KLART


LÄNGESEN


BUSY PERSON


Måste skaffa mig tiden att gymma mer!


TJEJER KAN GÖRA FLERA SAKER SAMTIDIGT

Mjukiskläderna är på och nu blir det ung och bortskämd med ett glas grappo samtidigt som jag ska måla naglarna :)


AND THEN I FELT SAD BECAUSE I RALIZED THAT ONCE PEOPLE ARE BROKEN IN CERTAIN WAYS, THEY CAN'T EVER BE FIXED.



THEY SAY THINGS HAPPENDS FOR A REASON

Skolan idag var.. aa skolan var skolan. Fick tillbaka mitt italienska prov, mvg! Riktigt skönt! Satt kvar i skolan med Felicia, sen vandrade jag, Felicia och Chalang hela långa jobbiga vägen till bössen i det äkliga vädret.

Veckans planer:
Måndag: Plugga
Tisdag: Träffa Lovisa och säga byebye till henne, film hos Elina
Onsdag: Sova -.-
Tosdag: Plugga
Fredag: Gymma, träffa Lovisa gullet, längtar!
Lördag: --- + Felicia följer med och sover i Vänge
Söndag: Hem till pappa


SUNDAY BLOODY SUNDAY


FILMKVÄLL HOS LINN

Igår var det lördag. Jag och Emily tog tåget till Knivsta där vi träffa Linn, Linnea och Sofia. Vi kollade på Sagan om ringen 2.. Tycker själv att filmerna suuuger med Linn och Sofia har blivit några riktiga hobbit-nördar så hade inte så mycket val ;) Jag och Sofia sov över, tjejerna slocka på en gång och jag låg vaken till typ 5 och kolla på SATC.

Käkade frulle där sen åkte Sagan om ringen 3 på.. (say no more). Tog tåget hem runt halv två och stack ner och köpte blommor och choklad till pappa, jobba två timmar och nu är jag i vänge och Evelina är här. Mysigt att träffa henne, händer inte så ofta.



Hatar vädret, gick som största luffaren i morse med mjukisbyxor,uggs och tjock dunjacka. Sen kan jag inte påstå att Knivsta station lyser upp tillvaron ;)


HOME!

Stick in till stan runt halv 2. Gick runt och snoka lite, köpte en tröja från hm. Sköönish! Sen hämtade mamma och Robert upp mig och vi åkte till Ikea. Är i lägenheten nu, 18.43 tar jag och Emily tåget till Knivsta där Linn väntar på oss och sen blir det hem till henne för filmkväll :)

Måste sticka till Ica också, ska köpa med mig lite smarrit till kvällen. Funderar på att köpa peppakaksdeg.. blev så sugen på det ;)


VAD HÄNDER MED ALL GLÄDJE ENERGI?


UPPSALA CITY LIFE

Ska snart sticka in till stan för lite vintershopping, hitta 500 kr i min jacka som jag inte visste att jag hade och den kan ju inte bara ligga där ;)

Outfit kanske kommer upp later...


SKULLA BARA VILJA FÖRSVINNA TILL EN ÖDE Ö OCH ALDRIG KOMMA TILLBAKA



DÖD MÄNNISKA

Är så otroligt trööööööt! Tråkigaste fredagen jag vet, men vafan har ingen ork!


TACO NIGHT


YEEEHOOO!

Slutade halv 12. Är bara hemma lite fort och hämtar mitt friskis kort. Ska snart ta bussen in till staden och bygga muskler till beachen 2011 :)


BORING!!!


Så här kul kan man ha på en geografilektion :)


HEJ DO!

Nu drar jag på utvecklingssamtla. Wish me luck. Puss!

VAKEN

Vaknade för en timme sen, har tagit en god frulle och nu ligger jag och kolla på en film under täcket. Kan det vara bättre? :)

nypressad juice ♥


DAY OFF

Imorgon är det torsdag och jag är... dunt dunt duuuu LEDIG! :D Så skönt att få ta en sovmorgon och hålla mig inne från all slask. Har dock utvecklingssamtal 14.40, men sen blir det kuligheter till kvällen! BIO!


LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES

Pappa kollar på tråkigaste programmet så funderar på att sätta på en film, och kanske till och med ta ett glas pucko? ;) MUMS!


10 NOVEMBER TVÅHUSENTIO

Fick sluta tidigt idag så jag och Felicia drog till Friskis efter att vi hämta ut mitt FULA legg.



(busigt)


Kolla vad roligt svart jag var idag, inspererad av vädret..


NEW SHOES

Jag och pappa åkte och skulle köpa tavlor till mitt rum, kom hem med ett par nya skor.. :)
Så ska det va!


399:-


TISDAGSLYX

DH och glass


nyduschad och fin


FOR THE FIRST TIME


HEJ DÅ!

Friskis nästa!

LÄNGTAR TILL HELGEN


OUT WITH THE OLD AND IN WITH THE NEW

Tog bussen med Nathalie hem, hennes blogg ---> HÄR.

Skulle vara lite duktig och gå till årsta hallen och ladda på kortet. FYFAN. Aldrig mer i det här vädret säger jag bara, jag hatar verkligen snö! I alla fall när det blåser.. Hedan efter blir det ugg's som gäller.


ÄR I HELVETET

Sitter i skolan på historia lektion. Har redan hunnit haft ett svenska och samhällsprov, yeayh!

Lunchen var bajs kan jag meddela, och det snöar. Kan dagen bli bättre? Jo just det, måste hämta ut mitt legg och ladda på mitt ulkort.

Och du fick jag se att jag fick IG på provet också, tack hej!



THANK YOU MARCUS AND FELICIA

Det bästa med att ha kusiner är att dem kan gå till ica och köpa pucko åt en när man inte orkar göra själv :)


"DU KÄMPA BRA, MEN INTE TILLRÄCKLIGT"


Saknar våren


PUCKO

Skön dag idag. Fick sluta innan lunch, nice :)

Satt i bibblan typ hela dagen idag med ett gäng klassisar. Lovisa kom på besök också, trevligt trevligt. Synd bara att hon är sjuk. Känner av lite jag också.

Har två prov imorgon så nu är det hård pluggning som gäller. Är så otroligt suger på pucko, hoppas att pappa läste mitt sms och köper hem det till mig(!)


COOKING FOR THE PEOPLE

Håller på att laga mat åt min pappa :)

Var så duktig att jag glömde nycklarna, skåpnyckar, elevkortet och kameran i vänge så får fixa allt det imorgon before school. 

Och föresten.. VART F*N TOG LOVET VÄGEN?!?! :O

Gammla

Ja det är jag som är den fula lilla flickan i mitten :)

Kolla så snygg man varit en gång i tiden.


SÖNDAGS FRUKOST

Vaknade typ 8 i morse och då började jag av någon konstig anledning läsa i min engelska bok. Så klart så somnade jag (a) och vaknade för typ en timme sen.

Nu blir det big breakfast med M och R sen måste jag pluuuuga och joooobba :)


ALLA HELGONA

What a day.

Okej har egentligen inte gjort något speciellt intressant idag. Jag och mamma var och shoppa (bilder kommer), åkte hem, var till maxi och sen till kyrkogården. Kyrkogården är såå fin när det är alla helgona! Ljus över allt, tände ett för morfar, farmor och farfar! Saknade ♥


OLD LOVERS


UPPSALA MED MOR

Håller på att fixa mig, jag och mamma ska snart in till stan för att shooooppa :) Något jag VERKLIGEN behöver! Hoppas på att få med mig ett eller två par skor och några nya toppar hem.


I FOCUS ON THE PAIN, THE ONLY THING THAT'S REAL


BACK2CHARTER



BACK IN THE GOOD OLD DAY'S


Gulligt foto från 9an när vi käka hemma hos paul.. vattenskrigs-dagen jao ;)

Take be back! ♥


DIN SLÖA JÄVEL

Ligger och degar i sängen. Funderar på om man kanske ska fixa sig en frulle? Orkar inte! Sätter nog på Baksmällan för ett andra försök att inte somna istället :)

Fick sms från polisen att mitt legg är klart nu.. Då måste man ta sig dit också, fan så jobbigt.

TRE I EN

Okej här kommer lite sen uppdatering om vad jag har gjort i veckan :)

Tisdags:
Först var jag och Felicia och spinna på Pias pass. Efter det träffa jag Lovisa och vi käka på Amazing Thai. Sen blev det hem till henne för mys kväll och en skräckis.



Onsdag:
Vaknade hemma hos Lovisa. Åkte in till stan och träffa Lovisa H för lite fika och shopping. Alltid lika trevligt! Vi fika och tog en varsin Chai Latte sen gick vi och dela på en kebab tallrik :) Vilka nyttiga människor vi är!



Efter det drog jag hem till pappa för att fixa mig till kvällen, drog hem till flisan där resten av tjejerna va. Hade riktigt trevligt. Vi tog en buss till b2c sen fjörtade vi till oss en taxi på hemvägen :)


Sofia och Linnea


WE BEEN ON A RUN, DRIVING IN THE SUN, LOOKING OUT FOR NUMBER ONE


Okej jag vet jag har inte bloggat dem senaste dagarna men har haft fullt upp if you know that I mean..

Är hemma hos mamma nu men typ 5 väskor, varav 1 resväska, fullt med kläder och annat som jag verkligen inte orkar packa upp. Det jobbigaste är att någonstans där i ligger min kamera.. Med andra ord, bilder kommer upp lite senare :)


I'M OUT

Drar in till stan nu. Förhoppningsvis hinner jag ner och fixa lite saker innan jag tar bussen till Vänge.


HE KISSED ME TILL THE MORNINGLIGHT

Vaknade precis av att alarmet ringde, försöker ha lite regel trots att det är lov :)

Så nu sitter jag lite halvskabbig in the livingroom, somnade i soffan igår och vaknade av att pappa gick runt och släckte alla lampor hehe.

Men vad är inte en morgon om ruffsigt hår och gårdagens smink?



Sis ♥


DILEMMA

Finns chokladmuffins i köket men det kanske inte är så passande efter gymet?

HJÄRNPROBLEM

Hur lång tid har man gått i skolan nu? Tre månader?

I alla fall, sen första dagen så har jag gått och sjungit på den här låten och det är alltid samma snutt. Okej jag lyssnade på den förut men inte längre.. Börjar bli lite irriterande!


THERE ARE TWO SIDES OF EVERY STORY

..


IMORGON HÄNDER DET GREJER :)

Upp tidigt imorgon, sticker till vänge och hämtar lite grejer sen träffa Felicia. Klockan 5 ska vi på Pias spinningpass, sist jag gjorde det hunder jag inte gå dan där på..fyfan! Men, nu kör vi med nya tag (y)

Efter det ska jag träffa Lovisa (SAKNAD ♥) och vi ska käka thai. Vår grej liksom ;) Sen blir det hem till henne för en efterlänktad tjejkväll. Snacka lite skitsnack :)



DUKTIG FLICKA

Nästa hållplats: Gymet!!

DU VAR MIN BÄSTA VÄN, NU ÄR DU MIN VÄRSTA FIENDE


ÅH SHIT!?!

Har varit med mamma och pappa till polisen och fixat legg. FYFAN vad fult det blev!  Kommer nog inte hämta ut det..


SOVA BÖR MAN, ANNARS DÖR MAN

Okej nu är klockan två..eller tre..eller nej två :)
Måste upp tidigt* imorgon. Stället klockan på typ elva. Ska till polisen för att fixa det där jäkla legget någon gång. Sen blir det förhoppningsvis någon kul med resten av dagen? Sweet dreams