jag slutar här


Måste verkligen börja äta nyttigare. Saknar att inte behöva dra byxkanten över magen så fort man börjer sig framåt liksom! Mitt immunförsvar har blivit extremt dåligt också så träning är ett stort MÅSTE. Så jäkla svårt att hitta motivation bara.

elljusspåret


Nu har Ronja åkte hem och hon är saknad redan! Blev lite tomt nu. Vi har varit på promenad med Wille i elljusspåret för ett tag sen, riktigt skönt i skogen. Fick en väldigt lerig hund haha. Ska åka in till stan om ett tag. The End.

27 juni

Var varit på en timmes promenad med Ronja och hunden. Jätteskönt! Började dock regna sista 10 minuterna. Varför vill inte solen komma fram nåågon gång?!
 

Min fina vän är här!


Ronja kom hit för någon timme sen :) Vi ska snart åka till Maxi och handla lite sen blir det bakstuga här ikväll, mums! Puss & kram.

min kudde är klar! - fram/bak


hjälp

Bloggen ser hemsk ut, i know, men behövde bli av med det gamla så får se ut lite som det gör just nu. Finns det någon med gott hjärta och bra på att fixa bloggdesigns så PLEASE HELP ME.
 

-

Ingen Enköping. Ingen ork. Ingen glädje.
 

riktigt slapp dag

Hej gott folk!

Har tagit det sjukt jäkla lungt idag! Legat i soffan framför tv 80% av dagen med M,R och älsklingen. Andra 20% har vi käkat, virkat och varit på kvällspromenad med hunden. Sånna här dagar behövs verkligen ibland. Imorgon åker jag till Enköping och spenderar 3 dagar med min kära Ronja vilket alltid är så avslappnande, som en semester på semestern liksom.

Hemma på onsdag igen och då ska jag försöka, med lite övertalning och fjäskande, få ut Milad på sushi på kvällen och sen blir det jobb på torsdag. Ska försöka sova snart så jag får lite sömn inatt, blir upp tidigt imorgon så jag inte missat bussen till Ronja. Kram på ett tag ♥
 

Ett år sedan idag

23 juni



Vaknade upp med älskling bredvid mig och Felicia i rummet intill. Började dagen med en smarrig frukost och sen en film på det. Vi drog på bio vid 8. The Dictator igen och var lite rolig den här gången också haha! Nu ligger jag och Milad i varsin soffa och ska kolla på film. Sovgott alla!

midsommar bilder



Hade en jättemysig midsommar med mina fina vänner och pojkvän. Guld värda hela bunten!

Midsommar!

Vaknade tiiidigt imorse. Började städa och fixa redan vid 10 tror jag men nu börjar huset likna ett hus igen :) Vid 6 kommer Lovisa, Alamin och Felicia hit. Ska grilla och mysa!

Ska hoppa in i duschen om ett tag sen ploppar pojkvännen inn här snart också! Ha en härlig midsommar alla!


21 juni

Var på jobbet tjugo över åtta imorse och tusan vad det tog att ta sig upp ur sängen! Men det var jäkligt skönt att sluta lite tidigare i alla fall, somnade ute i parken och och nu är man jäkligt gosig om kinderna.

Mamma kommer och hämtar mig om ett tag och då ska vi fixa lite käk till midsommar! På återséende :)


Snygg shortsbränna

sommarlovet första soliga dag

Har verkligen blivit en heldag ute i solen! Började med en god frukost på Lovisas altan. Sen tog jag och Felicia bussen till Salabacke. Chillade i parken med henne och Natta och sen blev det glass på Nallens balle. Efter ett antal soltimmar drog vi en FET middag på McD och efter det rullade vi till Graneberg där (för Nathalie och Felicia) året första dopp.

Ligger hemma i en skön, torr och varm säng nu efter att varit ute i regn på vägen hem. Ska sova snart efter som att jag ska vara på jobbet 08.30 imorgon. Yeay! Men efter det ska jag få träffa min älskling som jag inte sett på en vecka nu :(
TO FREAKING LONG!
 

gårdagen i gottsunda

Åkte till Lovisa igår runt 6 något. Blev bjuden på middag av kocken själv när jag kom! Riktig smarrig kyckling m.m. Blev lite fix i hennes rum och avslutade sedan med en riktig gråtfilm. Somnade med riktigt röda ögon sen haha!
 

en veckas sommarlov har redan gått

image description

Åker till Gottsunda ikväll för att mysa med Lovisa och Diesel. Tjockiskväll på gång :)


stor städning!






Sanerade verkligen hela mitt rum igår! Höll på i 6 timmar.. Plockade ut ALLT, gjorde rent och sen in igen! Pjuu. Lagom skönt att gå och lägga sig i en nybäddad säng sen.

Nu blir det långpromenad med hunden. Kram


Freshfreshfresh

Drog till Lovisa vid 3 och från dess till 9 så har vi storstädat hennes nya bil och fräääsh blev den!

Satt mig lagom äcklig med alla sorters bilmedel under naglarna på bussen till Vänge och nu har jag tagit mig en varm dusch, fixat naglarna och hoppat i myskläderna. Nu blir det en film i soffan. Sovgott alla! Ps saknar min älskling, 9 månader idag!

På bilder från dagen


senaste från insta


pink



Firade Sofia igår som har fyllt 18 ÅÅR!! STORT grattis :) Inte bara att hon har lyxen att fylla 18 utan hon sticker även utomlands idag. Inte alls avundsjuk.

Somnade på soffan igår så nu är man lagom möör. Ska hoppa in i duschen snart sen tror jag ska baka lite chokladmuffins. Fett sugen!


Måndag

Var inte till skolan idag utan kände att jag behövde sova eftersom jag bara fått 4 timmar sömn det senaste dygnet. Vaknade med älskling runt 1 vilket var jäklans skönt! Vid 6 kom Lovisa fisa som jag inte träffat på jag inte vet hur länge! Det blev en film och lite nagelfix. Hon drog hem vid 9 och det blev det såklart fotboll som gällde! Sverige sög.

Ska försöka sova nu så man ät pigg och glad till skolavslutningen. Tusan vad sköt det ska blir med sommarlov! Nu fattas bara solen... Sovgott.


Ekar i garderoben

Jag har inte handlat kläder på jag vet inte hur länge så när man öppnar dörrarna för att hitta något att ha på sig till skolavslutningen imorgon kan man stänga och gå igen.

Varför är man inte rik?!


Ronjas student!

Idag tog min underbara vän/kusin studenten i Enköping så vi har varit där hela dagen och firat henne! Har tagit sjukt mycket bilder men hinner bara lägga upp några tyvärr. Blir så avundsjuk när jag ser alla lastbilar och flak med alla fulla dansande studenter! JAG.VILL.OCKSÅ.

Är i alla fall sjukt glad för din skull Ronja och önskar dig ett STORT lycka till i framtiden! ♥


Mot enköping och Ronjas student!


sjuk... igen

Hade myskväll hos Milad igår med blev helt sjuk på kvällen vilket förstörde helt. Men som tur är har jag världen underbaraste pojkvän som tar hand om en även fast man spyr och snorar. Du är guld värd!

Mamma kom och hämtade mig runt 5 så åkte vi till Vänge. Har inte varit här på några dagar så det var riktigt skönt att komma hem! Mormor och Nova kom förbi på middag och tv tittande vilket heller inte sitter helt fel.



Onödig info: Virkade en del förra vintern men gjorde aldrig klart mitt lilla projekt men idag fick jag någon rush(måste vara alla bassiluringar i mitt huvud) så nu har jag satt igån igen och snart är min virkade kudde klar! Tar sån himmla tid bara. Sovgott!  

marcus student tvååååtusentolv


breakfast


salabacke / gränby / kvarngärdet



Kom nyss in efter en långpromenad. Behövde lite frisk luft tillsammans med musik i öronen. Alltid bästa medicinen när humöret inte allt är på topp!

uttråkad tjej



Blir en forever-alone kväll tillsammans med en gråtfilm. Hej.

dagens


discoveries

Extremt onödigt att ta sig till skolan idag när vi ändå hade slutat när jag slitit mig dit!!! Inte bara det, lämnade tillbaka skolböckerna idag men såklart glömde jag bort 5 böcker som jag hade i väskan vilket är riktigt pain in the ass. Aja, drog ner på stan med Natta och Felizzia och tog det lungt. Starbucks bjöd på gratis Chai latte idag vilket gjorde dagen lite bättre i alla fall.

Om ett tag kommer Milad hit men först ska jag hoppa in i duschen så see yaa.


black


ny vecka nya möjligheter



Försovit mig men kan inte påstå att jag har bråttom till skolan! Har tagit en god frukost framför tv och ska snart börja göra mig i ordning. Trots vädret känner jag att det här kommer bli en bra dag! Dessutom är det snart SOMMARLOV!

några bilder från gårdagen / karaoke kvällen


@mcdonalds


något som kallas kärlek


jobb



Har fått mitt schema för juni och har inte riktigt fått så många timmar jag skulle behöva men det betyder också att jag får lite tid att njuta av sommarlovet. Sjukt att det bara är 10 dagar kvar. Två:an har gått så jäkla fort! Ska verkligen ta vara på tre:an och njuta av sista året i skolan.

Men som sagt, 10 dagar kvar och imorgon ska 8,5 timmar jobb bockas av! Tror inte jag jobbat så många timmar i sträck? Förhoppningsvis kommer tiden springa förbi, vilket den inte kommer göra.. Om någon vill göra mig lite glad och kika in för en cheeseburgar så be my guest!

lördag

Just nu är två gansta's på väg hit (tror jag?), natta har svårigheter att svara i telefonen obviously.. Felicia är på cykeln i alla fall så när hon kommer ska vi handla mat sen blir det soff-häng ikväll förmodar jag :) Kraaaam

image description

sexy and we know it

Hängde i V-town med älsklingen igår medan gamlingarna var ute och festade. Kollade på filmer och käkade mat i omgångar. Mysfaktor!

 


första juni


Ledig fredag

Ingen skola idag så tog en skön sovmorgon. Blir ännu segare av vädret så jag och Wille ligger och degar i soffan.

Mamma och Robban är borta ikväll så ska ha myskväll med Milad. Är ledig imorgon också så ska ta en låång sovmorgon. På söndag däremot väntas 8,5 timmars jobb. Yeayhhh..