Suddenly I see


Fixat naglarna

Jag gick in på internet och kollade lite på olika designer som man kan ha på ens naglar. Blev lite små kär i dem här och testade dem på mig själv. Vad tycks?




Saknar sommaren!







Hemma hos lovisa









 Finnö med ronja 

När man kollar tillbaka på sommaren som varit vill man att solen ska komma nu nu nu!


Dansken är här, 1337



Arn- Björngustafsson



WOW- Jocke

Here comes the sun

What do I have to lose, right?


Värme för alla utom mig

hej bloggen!

Imorgon kommer pappsen hem från thailand och jag vet inte om jag verkligen vill träffa honom efter att han varit där i två och en halv vecka med solen som bästavän.. Men det posetiva är att han har köpt hem skor till mig! :D

Snart är det helg igen och den ska jag spendera i slavsta. I morgon blir det middag på stan med pappa, linda och alexander. Blir som en avskedsmidda efterom att linda och alexander åker till dumma Australien på söndag och dem kommer inte hem fören om 4 månader!!! Jag är så avensjuk så jag håller på att krypa ur mitt skin!

När en kommer hem sticker den andra iväg... Någon mer som ska överge mig och lämna mig kvar i kalla, fula sverige? Jag säger bara: du skulle bara våga!


Natasha bedingfield




Myskväll med ronja ♥



Nu ska jag och ronja hoppa ner under täcket och sätt på en lite skräckis, Scream!


Nyår

Hej bloggen!

Man brukar säga bättre sent än aldrig.. Här kommer bilderna från min och felicia nyår.









<3


My Weekend

Hej blogggen!

Måste säga att år 2010 har börjat segt. Har inte bloggar så mycket men en av mina nyårslöften var att blogga mer.

I går skjussade jag, linda och alexander pappa till arlanda. Han sitter nämligen nu på ett plan till thailand där han ska vara i två och en halv vecka. Ursch vad avensjuk jag är.. tänka att ligga på stranden och känna värmen av solen på hela kroppen. Snart börjar jag gråta! Fast jag ska inte var ledsen för när som helst kommer ronja från enköping och stannar ända till onsdag! En av våra planer är att ta en tur med skidorna i den vita snön.. Nu måste jag städa lite i mitt rum.