Cupido



Satt och pluggade med Milad och Nathalie efter skolan i några timmar sen träffade jag upp Felicia och Elina på stan för en ljuvlig middag på Cupido! MUMA :)

bildbomb

Hade en heldag med tjejerna igår, riktigt mys! Jag, Felicia, Nathalie och Sofia tog bussen till Gränby C för lite shopping och för att köpa mat för kvällen. Efter det gick vi hem till mig dit Linn även kom när hon varit duktig och städat klart. Blev en riktig myskväll med gottis, bra sällskap och en film (som jag sov genom) :) Fler sånna kvällar!


2 cool 4 school

Sitter på sista lektionen nu, italienska blä.. Drar till gymmet efter, round 2. Måste skapa tid för med träning, gash!
Ska försöka få med mig någon på snabbkäka på stan för att mätta älsklingen, lever för min mage ♥

plommon

Har ett plommonträd på tomten som jag och mamma var ut och rensade! Så gott :)


nystädat

Fick en rush när jag kom hem till Vänge och började storstäda mitt rum. Ett tag sen jag var här så det behövdes typ enormt mycket, nu är det rent och fint och ska snart krypa ner i min nybäddade säng :)


gårdagen

Igår var det lördag och dagen spenderades med Lovisa, Milad och Alamin! Milad lagade middag vilket jag, och resten av världen, blev värligt impad på restulatet. Duktig pojke! Riktig mysdag :)

Idag tog vi bussen till stan för att mellanlanda på max och sen drog vi till Gränby, riktigt besviken på den nya delen.. inga bra affärer!

Cp bilder, jag vet

lördag

Varit underbaraste vädret och vad har jag gjort? jo jabbat! Var nog segaste passet någonsin, speciellt när det ska komma in folk från schweiz som inte ens kan prata engelska..

Men, nu är jag ledig och ska snart sticka till Stenhagen för att träffa goa vänner. Kameran är med, vi hörs imorgon!

Rififi

Träffade Milad i stan runt 5 så gick vi och käkade på Rififi, båda åt godaste pasta med kyklingcurry något :) Mums! Sen tog vi bussen till mig och ba chillerilla. Runt halv 9 gick vi till Lovisa och grattade Alamin som blir hela 17 år, där bjöds det på riktig god efterrätt som Lovisa lyckats fixa ihop! :)


torsdagsmys i knivsta

Hade sleepover hos Sofia igår till idag :) Hade mys, kollade film och tjocka i oss onyttigt. Kan en torsdagkväll bli bättre? 


nyinköpt i veckan


sova

Hängder inget intressant for the moment så uppdaterar när det blir ändring på det

Back to reality

Slutar halv 5 imorgon, bra första dag...

21 augusti -11

Hängde med Milad igår, kollade på Scream 4... SÖG! Inte värd två timmar av ens liv så don't look at it.

Jobbade typ sex timmar idag, var av nästan 3 timmar gick åt att bara städa i matsalen.. segt. Kom hem runt 6 och då gick jag, p&p och familjen Emanuelsson och åt på en restaurang här i salabacke city. Åt en riktigt god kyklingsallad (k bry?) Känner att det här inlägget har en intressehalt på 0. Hejdå


Lördagen innan skolstart!

Tja! ni som läser det här, bli avundsjuka! för vad gör vi? jo äter Ben&jerrys, och ni? Läser detta inlägg ensamma hemma och har tråkigt! :D Puss ♥♥♥


tjockiskväll

Jobbade idag, 12 till 16 och det var fullpackat hela tiden! PAIN.. Fick cykla hem i ösande regn vilket heller inte var det roligaste! Skulle tagit med mig schampo och balsam så kunde jag duschat på cykeln..

Om ett tag kommer Milad hit och senare ikväll kommer Lovisa och Alice också, skulle gissa på att det blir ben&jerry's för hela slanten och film på det :) Härlig lördag!

wine slow


r.i.p



Ju med dem spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma




women in black

Imorgon är det fredag och sommarlovet är officiellt över.. Dock är inte mina planer att gå till skolan utan jag och familjen åker till Enköping för att gå på Ulfs begravning.
Ska rota fram lite passande kläder för morgondagen sen blir det nog hopp i säng! Sovgott alla ♥

.


new


lillördag

Var hem till Lovisa igår med Alamin och Milad efter att hon och jag traskat runt lite på Gränby. Käkade pizza, tjockade i oss chips m.m, kollade på film och sleepover på det! Kan en lillördag bli bättre? Nej!
Lovisas ena katt har fåt kids och fan va söta dem är! DÖR. Vill också ha...



Idag drog vi ner på stan och kollade runt i det "underbara" vädret! Är enormt sugen på att köpa en one piece!

lml

Slår på datorn efter en skön sovmorgon och känner hur hatglädjen strömmar när jag ser hur dem flesta deppar över att det är första skoldagen idag.. Själv är man fri från helvetet ända tills måndag! Mohaha!

Nu ska jag gå och käka en stor frukost i solen och njuta av friheten. Puss!


lena till kenya

Var på avskedsmiddag för Lena idag. Våghalsen åker till Kenya i ett hel år?! Riktig impad att hon vågar åka! Saknad kommer hon vara i alla fall. Förhoppningsvis har internet uppfunnits i Afrika innan hon kommit dit så man får höra om hennes nya liv! Ha det bra vännen ♥

.


subway

Lunchade med Elina och Felicia idag på subway. Mackorna smällte i munnen som alltid. Idag börjar ju vissa ettor i skolan.. Sug på den, hahaha! Själv blir inte skola förens på måndag. Nice!


hos sofia

Var till Knivsta igår och träffade Linn, Sofia och Felicia! Länge sen vi sågs alla tillsammans.. Tror att alla var lite halvdöda så jag och Felicia tog tåget hem vid halv tio och somnade på en gång när jag kom hem. Sova! ♥

knivsta

Tar tåget till knivsta för middag och övernattning med tjejerna hemma hos Sofia! MYSPYS. 

Men innan det måste jag göra mig i ordning och packa så... See ya'h, don't wanna be ya'h!

iluminate


13 augusti

Nudlar till middag, mums... Inget, men orkar inte rör mig till ica. B&J i frysen så det gör mitt liv lite ljusare!
Senare kommer Alamin, Milad och Lovisa hit för ännu en filmkväll... Blev ganska mycket godis över igår så det blir väl en riktig tjockiskväll ikväll! :) 



mindre än en veckan kvar på sommarlovet, sadface



Klockan börjar närma sig jobb-time. 12 till 15 idag så det är skönt! Ligger förtillfället fortfarande i mina mjukisar i soffan and listening to music. Känner inte för att gå här ifrån men work is work så.. Kyss!


mysdag med dem bästa

Lovisa, Alamin och Milad kom hem till mig runt 6 tror jag. Gick och köpte pizza, godsaker och hyrde film! Dålig skräckis men riktigt mysig kväll! Vi ses imorgon igen babes!

Iphone 4 eller ny vinterjacka?


sleepover hos lovisa

Var hem till Lovisa igår. Mös sönder! Kollade film och käkade b&j. MUMS!


10 augusti

Var in en snabbig i affärerna idag men kan man hålla sig borta eller? NO. Köpte ett par shorts (jag vet, när det snart är höst), en ring, ett örhänge + en tunika :)


café 018


rädd hund

Försöker göra mig i ordning medan jag har en svans efter mig. Wille hatar verkligen oska och blixtrar. Riktig pussy! För tillfället ligger han under min säng men han har även spenderat en tid i min garderob  :) Man eller mus?

Ska snart trotsa regnet och dra ut wille på en promenad innan jag åker in till stan och träffar upp tjejerna. Ett tag sen vi sågs alla så nu ska vi ravea Café 018 eller liknande :)

dragon palace

Best day yesterday or what?!

Träffa upp ligan på stan. Fick träffa Felicia som varit i Alanya i en hel jäkla veckan! Saknad brud! Vi gick och käkade buffe på dant dant daaaa Dragon palace. Godaste! Sen drog vi stenhagen, köpte lite candy och satte oss hade det trevlans! Fick träffa Paul också som princip varit försvunnen i ett år nu!


Trodde inte att jag hade kameran med mig men sen när jag går på bussen vad tror ni ligger längst ner i väskan?
En kamera.. Inga bilder med andra ord!

playback

Min ledig dag blev inte riktigt som väntad. Dem ringde in mig så jobbade mellan fyra och sju.. lugnaste dagen någonsin så det var skönt ändå! Tog bussen till Vänge efter där det bjöds på middag :)

Ligger i sängen nu i min mys-outfite och ska snart gå ner och vara lite social! Mindre än två veckor kvar till skolan btw, daaamn va tiden går snabbt!


Breakfast time

Finns det något mer underbart än att kunna ta en lång sovmorgon utan några alarm, pappor som väcker en och jobb som väntar? Sängen och jag går hand i hand ♥

Idag är det inte vilken måndag som helst, idag kommer Elina, Felicia och Lena hem från deras (enligt mig) tråkiga vistelse i Alanya! Saknade tjejer må jag säga!!

Ben & Jerry's



Sitter med La familia i soffan och mumsar på b&j, kan min söndag bli bättre?

.


Sveriges underbara väder

Hurtig som jag är tog jag cykeln till jobbet i morse.. Men, nu med det här jäkla vädret sitter jag och lucktar blöd hund i soffan... Kul!

Imorgon åker syster tillbaka till Norge så ikväll ska vi ha myskväll med p&p. Sen har jag en ledig vecka framför mig, ska se till att träffa mina underbara vänner så mycket som möjligt! Imorgon är planerna att träffa Linn och Sofa, typ tredje gången på hela sommarlovet.. F*cking crazy!

dålig dag

Är i lägenheten med persiennerna nerdragna dagen ut. Sovgott

.


t.g.i.f

Fredag!! Min sista lediga dag denna vecka och det ska firas :) Ikväll åker jag hem till Linn och träffa ett gäng härliga vänner :) Men.. innan det ska jag försöka göra lite nytta och inte bara ligga och dega i solen. Uppdrag: Fixa rummet.


if you see kay


Öregund

Kom nyss hem från en hel dag i Öregund med Lovisa, Alamin, Milad och en lite del Nehemiah.. Hade det härligt på klipporna och bara sola och bada :) Love the weather!! Vi gick på käkade pizza på restaurang Brigen senare på kvällen och efter tog vi den otroligt långa resan hem till Uppsala igen :)


Mammas födelsedag

Har haft födelsedagsfirade för mamma idag ute i sköna vädret. Tror hon blev glad över presenterna och det härliga (ego) sällskapet :)


is it my day today or what?!

Magda från jobbet ringde och sa att jag fick ledigt idag så jag hoppar i bikinin och tar ett glädjeskutt ut i solen!

mamma ♥

Idag fyller världens bästa mamma år! Genom eld och vatten, jag älskar dig!



bridesmaids

Hemma från middag och bio med pappa och syster! Vi var och kollade på Bridesmaids, riktigt sevärdig film med sjuk humor! :) Ska snart hoppa i sänge för imorgon är det  back to work.. Sovgott!


familjedag

Ska sticka in till stan och shoppa med syster sen träffar vi upp pappa för middag och bio. Ciao!

första augusti

Redan augusti! Vad hände med juni juli?! Gash!! Ledig måndag, kan det bli bättre? Ja det kan det, med en ledig tisdag också! Har bara tagit det ungt idag, rört mig från lägenhet till hus men inte ett steg längre.. Men det är väl så ett sommarlov egenligen ska vara! :) Nu blir det film sen säger jag godnatt!