30/3 2010

Oj vilken hektisk dag det varit idag. Började med att jag råkade gå upp en timmer för tidigt, smart! Missade inte bussen idag i alla fall, råkade ju göra det igår hehe. Aja, efter skolan så gick jag på stan en liten stund med Louise som skulle fixa lite grejer. Sen tog vi bussen hem och då åkte jag och pappa till friskis&svettis. Han tyckte att jag skulle testa spinning så då gjorde jag det. Pias pass, var kul faktist.. Lite jobbigt. Så nu sitter jag ny duschad och mätt i magen. DH ikväll! 


Te och sen natt natt

Nu har jag kollat klart på Svenska HF och blev extremt sugen på te så jag ska gå och göra mig en kopp. Sen blir det nog hopp ner i säng.. Sov gott!  

Sommarbilder från Öregrund

Jag och Lina åker ring


Varm dag, kalllt vatten


Ett besök på Gräsö, jag och lillkusinen

Ännu en dag på klipporna


En varm kväll då jag och pappa var ute och fiskade, skulle försöka göra ett eget spö med en paddel


Spring

Kom hem från IKEA för ett tag sen och vi fick med oss en del hem, dock inget till mitt rum som var hela poängen att vi åkte dit.. Har efter det hunnit ätit och lillkusinen felicia har hunnit varit här på fikabesök. Nu sitter jag och kollar på Håkans Bar med pappa och pia och jag har även hunnit slänga i mig en supergod, men onyttig, vaniljmunk. Jag har nog aldrig ätit så mycket fika på en och samma dag förut.. aj aj aj! Jo och sen vill jag tilllägga att klockan nio är det Svenska hemmafruar.

Puss och Kram.



Vill ha vår nu!


Little Bitain

Nu blir det Little Britain med pappsen :)


HAPPY BIRTHDAY!

tjohoj

Kan börja med att säga att måndags morna inte är min grej. Hade lite problem i morse så jag missade bla bussen. Yeay! Men tur är att mina lektioner på måndagar är helt okej, svenska, hk och sy- slöjd. På hk så gjorde vi massor med olika kakor och bakelser. Hur gott som helst! Men man gick ganska illamående därifrån..

När vi kom tillbaka till skolan så fick vi höra att vi fick åka hem så det var VERY GOOD. Hade tänkt att gyma efter skolan men Elina övertalade mig att låta bli ;) Nu ligger jag och degar i soffan och om ett tag kommer pappa oh då blir det IKEA.

Ble blä blo.. See ya


Grattis på födelsedagen super söta Lovisa Hoffman!! ♥


Taking the stage

Jag har tv:n på i bakgrunden och Taking The Stage är på där dem spelar den här underbara låten :)


7 days

London om 7 dagar! :D


Här är vårat hotel som vi kommer att bo på


EARTH HOUR

Hej bloggen!!

Igår var det lördag och jag hade min kväll planerad. Moster och mormor skulle komma förbi på en fika, men så blev det inte. Jag hade också bestämt att ha en kväll ensam hemma eftersom att mamma och robert var på 50-års fest i göteborg men så blev det inte heller. Tur det kanske..

Nej istället så fick jag med Lovisa till gymet så vi var där mellan halv ett och två. Efter det så kände vi att vi var värda... AMAZING THAI. Den godaste maten som finns!! Efter att vi ätit klart så bestämde vi oss för att ta oss till Media Markt för att köpa New Moon men den var slut :( BUHU. Men ingen idé att deppa över det så därför bestämde vi oss för att ha en mys kväll hemma hos mig med en massa gott att äta. Kvällen blev hur mysig som helst och när klockan var halv nio så var det dags att släcka alla lampor i huset eftersom att då var det earth hour. Slutade med att vi aldrig tände några lampor igen utan vi satt i sofforna med hur mycket ljus som helst och spelade kort.




Bussen in till stan

Nu har jag precis tagit en minifrukost så jag får plats med lite lunch i magen. Ska nämligen snart in till stan och käka med pappa och pia. Pappa sa också att vi kunde shoppa lite kläder, bla ett på träningsbyxor och lite annat. NICE! Nu ska jag göra mig i ordning så man inte ser ut som ett monster på stan..

Puss på alla nyvakna!


Vårkänsla, solen är framme och graderna är på plus.


...

Lyssnade precis på en skit sorglig låt. Något man aldrig ska göra när man sitter själv i mörkret, man börjar bara tänka på att tråkigt som finns runt omkring en.. Kan vara vad som helst men det river än verkligen innombords. Fan fan fan..


Vill ha sommar!


YOU SPIN MY HEAD RIGHT ROUND


Pics


lovisa & elina

felicia

lovisa & elina

jag, felicia & elina av: lovisa

felicia

felicia & jag

snygg-felicia

felicia

tokfokuserad-emma

felicia & robin k

jag & pontus

felicia i pontus hjärta


Music

Eftersom att jag har ny mobil så har jag inga låtar så söta Felicia skickade över några låtar idag och bland annat denna gamla going. Innan jag åkte till thailand förra vintern så skickade hon den till mig och så sa hon: tänk på mig när du lyssnar på den sen borta i thailand. Och så klart så gjorde jag ju det och nu är det just det som poppar upp i huvudet, när jag ligger där vid polen och solar och musiken spelas i hela kroppen. Här kommer den i alla fall..


African Queen


Alice i underlandet

På lördag så ska jag, pappa, marcus och felicia gå på bio. Men inte vilken bio som helst utan Alice i underlandet! Velat sätt den hur länge som helst nu och jag hoppas den är bra, alla filmer som är i 3D brukar vara det. 

Nu ska jag gå och sleep'a. Pussigull..


London

Nu har jag och pappa kollar flygbiljetter och nu har vi bestämt att den femte åker vi till London! Ska bli hur kul som helst. Pappa har varit där en gång innan och han säger att den är jättemycket att se. Vi ska shoppa, gå på museum kolla olika stora shoppingcentrum, kanske åka världens största parisehjul. Ser verkligen fram imot att få resa och att få komma bort från sveige. Kan vi inte åka nu nu nu?!


IKEA

Hej svejs!

Blo bli bla.. ska berätta lite om min dag. Efter skolan så åkte jag och pappa till mammas jobb och hämtade mitt simkort, efterlänktat! Och sen så åkte vi till Ikea för att köpa en massa till mitt rum. Hittade lite av vad jag behövde. En svart matta och fyra korgar. Sökning pågår när det gäller möbler. I alla fall sen när vi kom hem så gjorde jag och pappa världens godaste omelett :] hehe, mästerkockarna!

Snart blir det grey's också, kvällen absoluta höjdpunkt.


omelett


Man blir så sur ibland...

I fredags så köpte jag en ny mobil och du tror inte att det redan krånglar? Jo det är klart, för det är typiskt min tur! Det som har hänt är att sim kortet inte fungerar så jag kan inte smsa, inte ringa och internet fungerar inte. Ringde mamma för att hon har kvittot och då säger hon att hon fått hem ett kort från tele2. Då är det så att dem har stängt av mitt nuvarande kort och skickat mig ett nytt(?). Skit irriterande eftersom att mitt kort, som tele2 tydligen vill att jag ska använda, finns i Vänge och jag är hos pappa den här veckan så då ska jag få åka till mammas jobb efter skolan och hämta ut det där. Jippi! NOT. Aja, det löste sig till slut men jag blir så himla less. Så typiskt! 

Strunta i och läsa om ni inte orkar.. behövde bara skriva av mig lite!




Friskis & Svettis

Nu sitter jag och läser "medlemskompis"reglerna för F&S. Pappa köpte nämlien hem ett kort till mig idag. Hm, undrar varför? Kan det vara för att jag inte har tränat i hela mitt liv? Nej varför skulle det vara det ;)

Jätte skönt att jag har ett nu i alla fall och redan på torsdag så ska jag, elina och felicia dit för ett gym pass! På något sätt länktar jag att få börja träna med det kommer jag nog inte göra på fredag sen. Ska se till att ha lite träningsvärk så man känner att man gjort något.

Puss och kram nu i alla fall, nu blir det engelska glosor och efter det DH.

Love


Burger King i torsdags


NEW SUN GLASSES


En ledig måndag

Min lediga måndag började hos läkaren då jag fick veta att jag hade Atopisk exem. Det betyder att jag har väldigt torr hy och att jag skulle vara försiktig med att äta vissa saker. Inte så kul, men en sak var därimot bra. Han sa att det är väldigt bra att sola så han förslog att en utlandsresa. Det tyckte jag lät väldigt frestande!

Aja, sen efter läkarbesöket så åkte jag till Felicia och vi tog en promenad i det fina vädret. Jätteskönt men lite kallt om fötterna. När vi sen kom hem till henne så satt vi på en film, Baksmällan. Så himla rolig! Sen tog vi bussen till stan och var där ett tag. Hittade bla ett par solglasögon som jag ska köpa imorgon :] Sen tog vi en sväng hem till mig och kollade på ännu en film, Sombieland. Felicia åkte hem ett tag efter det och nu sitter jag och pappa och kollar på tv. Ska nog hoppa i säng snart så jag är pigg till morgondagens två nationella prov. Ursch!

Puss och godnatt!

Lovisa 17 år

I Fredags fyllde världens bästa vän år och därför var jag där i går och grattade henne och åt lite tårta. Jätte god! Hon hade fått en jättefin kamera av sina föreldrar och av mig fick hon ett silverhalsband med hennes månadssten i. Hoppas hon blev glad! Dagen bara sprang iväg och klockan var redan sju då det var dags att åka hem för att inte missa melodifestivalen. Anna vann!

Idag blir det läkarbesök, jag måste faktist erkänna att jag är lite nervös! Men efter det så ska jag hem till Felicia så hon får lugna ner mig :)

Puss och Kram till alla!


Anna Bergendahl ~ This is my life


Felicia & Emma

Måste erkänna att skolan var OKEJ. Tre lektioner och slutade kl. två. Tyvärr så var inte Elina i skolan så jag vill bara säga FRYA PÅ DIG STUMPEN! Efter skolan så följde Felicia med hem till Vänge för att hjälpa mig sortera ut lite av mina grejer som blivit kvar efter renoveringen av mitt rum. När vi var klara med det så drog  vi oss in i  mitt rum och körde en "mini gym-pass". Gick bra för jag känner mig piggare nu än dem senare veckorna pga den förbaskande förkylningen. Halv åtta tog hon bussen hem och nu sitter jag och väntar att klockan ska bli 21.00 för då börjar Svenska Hollywood fruar :)

Har kommer bilder från idag då jag och Felicia höll på och fjantade oss lite med mammas kamera.








haha, ja vi har lite udda humor..


Puss

Vill också bara ge en puss på kinden till felicia just för att hon är så söt ♥


do did does

Sticker till lägenheten för ännu en dag med fixande och donande. Kommer säker hem väldigt väldigt sent :) Förhoppningsvis inte efter Let's dance för det vill man ju inte missa ;) haha jo!

Emma, Elina & Lovisa...

.. sitter på spanska lektion och gör absolut ingenting. Här kommer lite bilder från idag och igår på Lovisa, Elina , Jag & Felicia:)
love♥




haha, felicia gillar min sko

foki-styl, det gäller att bjuda på sig själv ;)


Nytt album

Nu har jag precis lagt upp 20 bilder på lägenheten (gammla och nya) så dem som är intresserade kan gå in och kollar. Mappen heter Lägenheten.


kök


SO IS SO BORING


...därför lägger jag upp någon som är ännu mer boring, my face!


En glad emma

Slog mitt besökar rekord i förrgår :D Tänker inte säga vad det är för att det är pinsamt lågt men jag säger bara keep on looking!

Today I'm wearing this


tröja: gina tricot
jeans: weekday
halsduk: hm
skor: convers


Mums


Sitter och äter gammaldags vaniljglas med varma jordgubbar :)


OJ OJ AJ

Jag älskar torsdagar! Har bara sköna lektioner idag och så slutar vi klockan ett. Fast jag måste säga att sista lektionen inte slutade så bra. Bedminton vad på schemat och jag och Elina var ett tag.. För mig betyder det att man ska sammarbeta men för henne betyder det tydligen att man ska slå sin partnet i huvet med ett racket (hårt). Jag gick hem med en bula i pannan och ett blött öga.. så snyggt! Vill inte så hur det ser ut i morgon när jag vaknar!

Måste tilllägga att buss resan in till stan med Elina ooch Felicia var jäkligt spårad. Det är svårt att hålla sig från skratt när man är med dem två tjejerna! Hahah, jag älskar er ♥

HAHAHA, Wazzup


Te och DH, kan det bli bättre?

Nu har jag precis tagit mig en kopp te och nu väntar jag bara på att DH ska börja..
Börja Börja Börja!

Min tv-kväll

18.30 Vänner
20.00 Dating in the dark
21.00 Desperate Housewives
21.55 Couger town
22.55 Couger town

Good tv.. here I come!


Where did I go wrong, I lost a friend..


Äter Pannkakor!

Mums!


Bloggar från skolan

Sitter på so lektion och det är så tråkigt för just nu håller vi på med statestik inom olika länder och jag vill bara ha lov igen!!