oj oj

Har inte skrivit på ett tag men sånt är livet när höstlovet är här! Lovet började både bra och dåligt. I fredags var jag och tjejerna på maskeradfest, haha spårade kanske lite.. Lördagen fick bli en myskväll med Felicia och Elina vilket behövdes! Söndags blev jag sjuk så inget jobb för min del, Milad kom på kvällen med mat till oss och det blev en myskväll i soffan men hemmagjord smoothie. Underbaraste ♥

Jag och Milad släpade oss ur sängen i morse och mamma hämtade mig vid 8 för att åka till läkaren. Var och hämtade ut medicin för ett tag sen. Är lagom seg i kroppen men ska snart ta en dusch sen åka ner på stan för att träffa Alamin, Lovisa och Milad. Det vankas kinabuffé!


extremt dålig dag.

Min dag har sugit. Nu ska jag göra pannkakor med mamma. Hej.

you can hate but never break me

Okej förbered er på ett tråkigt inlägg. Onsdag idag (Wow emma menar du det?!?!?!) men känns som måndag eftersom man var ledig igår vilket är riktigt skönt! Snart helg och då blir det paaartej, taggilation!

Öööh vad mer? Har två stycken pm att skriva vilket jag verkligen skjutit (poff poff) upp till det sista. Så sitter med det på mitt härligt hårda golv, bara för att inte somna, och jobbar med! Ska bli så HELVETES JÄVLA skönt!

För övrigt har min dag sett ut så här: Tog ungefär en timme för mig att rulla ur sängen, min underbara mamma saved my day och skjusade mig till skolan (som alla andra dagar), hade företagslektion och var för en gångs skull aktiv, fick till bara engelskaprov (MV..fucking..G bitches!) och lite plugg i bibblan med M.Rashedi på det! Awesome!


Ja tack!

fruktsallad


kärlek


ledig!!



Jag och Boobear tog en feet sovmorgon i morse! SÅ SKÖNT! Var ett tag sen man kunde göra det eftersom man jobbar varje helg.. Det som finns på bilden blev vår frukost, riktiga tjockisar jag vet! Men man lever bara en gång :)

Ligger i soffan i min ensamhet nu och tuggar på lite onyttigt! Planen var att plugga hela dagen men känner att varför måste jag plugga sönder mig när jag väl har ledigt.. Pluggar gör man i skolan. Mamma kommer hem snart och då blir det käk och senare ikväll ska jag göra en redig fruktsallad! Gott.

24 oktober, två månader tills jultomten kommer



Bra dag i skolan igår! Vaknade med Milad, åkte till skolan, hade fyra lektioner varav två bestod av film, tog bussen men min kärlek till Vänge och bara hade det bra! Orkar inte skriva massa, ha det gött!

alamin ba kööör!


china river



Vi gick och la oss 5 inatt av en någon dum anledning så man var lagom piggelin när man skulle till jobbet idag. Men, fick sluta typ en timme tidigare så jag var glad ändå! Tog bussen in till stan och träffade my love. Blev en redig middag på China River! Gick båda lagom illamående därifrån men så ska det vara :)

Nu ligger vi i sängen och kollar på Filip och Freddan. Dem är ju ett par la goa killar alltså! Sovmorgon imorgon, skööööööööööööööööööööööönt!

Lovisa och Alamin sitter i ett träd, p.u......

Tog en promenad till Gränby C i gårkväll och träffade upp saknade kärleksparet Hoffain.. (Leker er och sätter i hop efternamn). Vi köpte jordgubbar, hallon, läsk m.m. Gick hem till Lovisa och gjorde Smoooooothie och kollade på en jädrans bra film! Senare kom Milad lagom nyckter som man även fick med sig hem sen, trevligt!


Lovisas söta katt ♥

terassen kök & bar

Sov hos Felicia inatt med Nathalie och Sofia! Jag och Sofia tog bussen till stan runt ett. Jag träffade upp pappa och pia och drog en lunch på terassen. Gjorde en fuling och köpte sushi på nedervåningen och tog upp. Så gott!

Blev en snabb shopping efter, fick med mig ett par byxor och en tjocktröja hem :) Bra där!


Jag vet, tråkig som bara äter två sorter.


21 oktober 2011




varm choklad ♥



Gick ner till stan med Milad efter skolan och tog en varsin kopp av varm choklad! Satt riktigt bra efter att varit ute i det här kalla vädret! Gick ner mot ån och satte oss i solen. Det är ju kul att man är 2000 nyanser vitare än han. Folk får ju liksom ont i ögonen när dem går förbi mig.. Måste utomlands!! Men innan det ska jag till Felicia ikväll på roligheter! See yah :)


freeeedag!

Somnade kvar i sju igår(!) Trött tjej? Vaknade vid åtta imorse och kunde inte sova mer, "jobbigt". Dusch, stor frulle och musik på det! Härlig morgon..

Hade, som alla andra fredagar, bara två lektioner idag varav en gick åt att kolla på film och den andra större del bensträckare :) NICE 

Slänger in en bild på en intresserad elev


STRIPELINE

Är på jobbet och ska snart dra igång en storstädning.. Yeah! Om någon har vägarna förbi får ni gärna ta med mat för jag dör av hunger 

Spenderade gårdagen men min bejb hos mamma. Både slutade tidigt så vi tog bussen hem, åt lite mellis och somnade som två stockar i ett antal timmar :) blåbärspaj och glass framför tv på det! Mysis 


hometown glory


höstväder

Sitter i riktiga myskläder under en filt och njuter lite av vädret faktiskt! Har engelska prov imorgon så ska snart börja plugga på det. Blää

Satt kvar i bibblan med Milad, Sofia, Joan och Linn efter skolan. Tanken var att plugga men gick kanske inte så bra. Härligare att umgås (änglaögon). Åkte med Robban hem, skönt att slippa gå i regnet! Måste köpa jacka också, hm..

söndags mys

Jag och Milad tog fikade i stan i söndags. Kan man hitta en underbarare kille? NOPE! Vi åkte hem till Vänge efter och käkade middag, pluggade och hade det bra! ♥ Det var min söndag. Kram!


snodde från saga

Du såg en tröja för 97 kr du hade inte råd själv så du länade 50kr utav mamma och 50 kr utav din pappa. 50+50=100. Du köpte tröjan och fick 3 kr i växel. Du gav 1 kr till mamma och 1 till pappa och den sista sparade du själv. Nu är du skyldig din mamma 49kr och din pappa 49kr. 49kr+49kr =98 kr + kronan som du sparade = 99kr

Vart tog den sista kronan vägen?

myskväll med mamma och Robert

Stannar hemma i Vänge ikväll. Var ett antal månader sen jag var här på en helg så kände för en riktig myskväll! Mamma och Robert var på kryssning igår så de kom hem med väskorna fulla med godis. Happyface or what?! :D


hundvakt

Jag och Milad var hundvakter igår och idag hemma i kära Vänge. Robert hade köpte hem massa mat och gott till oss så vi tjockade hela kvällen framför Idol, en tänd brasa och massa ljus! Riktigt härligt!

Fick slita mig upp ur sängen kl. halv nio i morse medans Milad låg kvar och sov. Kul? Nej, och speciellt inte när man bor 54563 mil från jobbet så det tar en evighet att ta sig dit. Skönt att komma hem igen till pojkvän och hund som sovit bort hela dagen! 

Bara matbilden men killen vägrar fastna på bild..


mcdonald's

Skulle säga att skolan var otroligt chill idag, mycket skönt! Fick även granska skolfotot idag, vet inte riktigt vad jag ska säga? Vind från igenstans + glugg mellan tänderna + stängda ögon = dålig kombo!

Var lite duktig och tog ett pass på jobbet idag så kom precis hem efter några timmar bakom kassan :) Ska snart laga mig lite mat och sätta på en bra film. Blir nog att lägga sig tidigt så man är pigg och redo för morgondag (billshit). Kommer bli en bra dag imorgon!



höst


charmiga



lillördag



1. Var till kära tandläkaren idag. Inte helt önskade. Mr. Lång tyckte jag var barnslig som skulle fixa till en bit tand.
2. Träffade Sofia på stan. Hittade vinterns mysjacka! Fick även med mig en blus och ett linne, pic's loading...
3. I Vänge nu, Göterborg-besök på ingång. Ska fixa den där jäkla engelskaläxan också.
4. Tack för mig.

höstmarknad

Var på gymmet med Felicia igår, var ett bra tag sen sist! Träffade upp Elina efter och vi gick på höstmarknaden på Vaksalatorg. Blev en påse brända mandlar men inget mer :) Efter det blev det finmiddag med Felicia på gamla praoplatsen Subway. Salabacke nästa där man däckade i soffan :) Hatar kylan.


DÖR


vänge



Är i Vänge och har myssöndag med mamma och Robert! Mamma har tänt brasan och massvis med ljus, I'm loving it. Nu ska jag hugga in på Robert utsökta mat, ha det bra!

bullar och film

Nathalie och Felicia kom hem till mig igår efter jobbet. Bakade bullar, som blev lite halvt fail, och kollade på film.. Kaoz mannen..


fredags



Slutade tidigt i fredag så jag och Milad traskade till Dragon Palace för att sluka i oss all sushi! SÅ GOTT! Åkte hem till mig sen och hade det mys. Kollade på bästa skäckfilmen, tyvärr kommer jag inte ihåg namnet hehe... Puss

kors


söt kusin!


nya skor



Träffade mamma efter lite pluggande i skolan. Köpte oss lite nya skor till vintern. Känner att det är dags att låta convisarna vila ett tag.. Det ända positiva med det här äcklevädret är väl att man får köpa nya kläder :)

fyrisdagen

Inte bloggat på några dagar.. Oups! Har helt enkelt haft andra saker för mig :) sorry!

I förrgår sov Milad hos mig, mys! Kom till skolan igår och då stop Fyrisdagen på dagen schema vilket betydde inga lektioner. Gud måste älska mig! Traskade ner på stan vid ett med Nathalie, Sofia, Elmin och Joan. Kollade runt i affärer så blev det till och med ett besök till Uppsalas fina domkyrka, endast för att bota Sofia sträck för vaxdockor.. No progress!


Fyrisdagen, klassens egna stjärna!

älskar när hon ramlar


dagens


Uppsalas tropiska västhus

Började dagen med ett studiebesök till, som rubriken säger, Uppsalas tropiska växthus och även Evolutionesmuséet :) Snodde min sovmorgon men var ändå lite intressant! Några tjejer dissade dagens lunch som var fiskgratäng och körade på en ursökt cupido-lunch istället.. yummie! Gympa lektion efter lunchen där jag och Sofia fick bli hejaklack eftersom vi båda glöm clothes. Åååh Nathalie du gjorde lektionen helt klart..





3 oktober

Tanken var väl att jobba efter skolan idag, men.. somnade på soffan i x antal timmar så den planen gick ju inte riktigt igenom. Inget plugg ikväll, SKÖÖÖÖNT! Nu blir det en kopp te och macka sen göra ett försök att lägga sig tidigt. Godnatt. 



Saknar värmen

5 O'clock - T-Pain


bästa

Var på extremt dåligt humör igår kväll så vem är underbaraste människan som kommer hem till mig mitt i natten för att få en på bättre humör? Jo världens bästa älskling! Vid ett i natt tog vi en promenad i regnet till McD. Riktiga tjockisar ♥


rättskunskap



Har i princip pluggat sen jag vaknade idag. Tog en matpaus för ett tag sen och nu är det omöjligt att gå tillbaka i fokus. Har lägenheten för mig själv ikväll också så det finns ingen som tjatat på mig att stänga av tvn och datorn. Önska mig lycka till gott folk.


PINK



Everybody hurts just a little too much. Everybody hurts but it's never enough. It's wonderful to fall, let's love and risk it all. I'll rather love just a little too much.









.


Härlig höstdag

Måste börja med att säga: Ska fan dra med alla säker i lägenhet till Vaksalatorg för oj vad man kan tjäna pengar.. Lovisa och Alamin blev ju nästan miljonärer idag! Chiching! Satt där med kärleksparet i kanske en timme sen drog jag ner på stan och köpte kribb för kvällen.. 

Är hemma nu och ska nog ladda ner en film och bara ta den oerhört superduper lungt ikväll i soffan. KRAM..

Måste säga att jag älskar hösten!

vaksalatorg

Vaknade för ett tag sen och har tagit en redig frukost! Det här är första lördagen som jag är ledig på cirka 3 månader så njuter jag eller njuter jag? Ska ta vara på min lediga dag så jag tar bussen till Vaksalatorg för att se hur det går för företagarna Lovisa och Alamin! Blog u later...

.. Och nej jag tänker inte lägga upp en bild på min frukost. Räcker med matbilder för idag.. Tror jag..

love



Träffade upp Milad efter lunchen i fredags. Satte oss vid ån och åt glass i det härliga vädret! MYS :)
Efter att vi strosat runt på stan med Lovisa och Alamin så åkte vi hem till mig för Idolkväll med massa gott!
En bra dag!

Chrina River

Luchade med Filip, Elina, Felicia och Linköpingkillarna Filip och Jesper i fredags! Det blev China River för hela slanten och gaash vad gott det är med sushi! LOVE.

tordagsmys med lovisa

Hade myskväll med Lovisa i tordags! Bakade, kollade film, snackade skit och hade det bara allmänt bra! Måste vi göra om snart söta du! ♥